Myrstuguvägen 365

Myrstuguberget, Huddinge kommun Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
97,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 11, hiss finns
Byggår
1986
Förening
HSB BRF Mälarblick i Huddinge
Om föreningen
Avgift
6 919 kr/mån
Driftkostnad
9 000 kr/år
Pris/m²
33 795 kr/m²
Antal besök
1 595

Vill du flytta in i en bostad i toppskick? Här har du möjligheten att förvärva den finaste lägenheten på hela Myrstuguberget. Lägenheten har genomgått en totalrenovering och ombyggnation det senaste året och alla ytskikt är mycket tilltalande och påkostade. Här finns även en inglasad balkong med sjöutsikt över Mälaren. Lägenheten är enda lägenheten belägen på våning 3 vilket gör att du har ett våningsplan för dig själv. Området är mycket trivsamt och tryggt, barnvänligt område utan biltrafik.

Invändigt ståtar lägenheten med stora snygga klinkerplattor med golvvärme i både hall och de båda badrummen. Övriga golv är genomgående vaxade, härdade ekgolv. Dessutom är lägenheten utrustad med infällda spotlights i hela lägenheten. Båda badrummen är renoverade med klinkerplattor och snyggt kakel av marmor. Badrumsdetaljer i svart utförande. Köket, av märket Epoq har en tilltalande grå ton på köksluckorna och snyggt stänkskydd ovan arbetsbänk. Matplats i öppen planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet är det utgång till inglasad balkong med rofylld utsikt. Fyra sovrum av varierande storlek och gott om förvaring i garderober med skjutdörrar.

Myrstuguberget har många gemensamma ytor för barn att leka på. Här finns fotbollsplan, tennisplan, bordtennisrum och det är inte långt till Flottsbro med skidbacke, cykling och bad. Flottsbro omges av stora skogar för den som gillar att vara ute i naturen. I föreningen finns det övernattningsrum, festlokal och publokal. På några minuter nås Masmos T-bana samt Lidl.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Huddinge/Älvsjö

Kontakta mäklaren

Henrik Holmqvist

Bjurfors Huddinge/Älvsjö
Mäklare Henrik Holmqvist, Bjurfors Huddinge/Älvsjö
0723-63 68 78