Nyproduktion

Västra Granittrappan 4

Nacka kommun Se på karta

6 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
98 m²
Balkong
Ja
Avgift
7 494 kr/mån
Pris/m²
69 898 kr/m²
Nyproduktion

Just nu kan du som köper bostad i Brf Ampere få avgiftsfritt i 12 månader. Erbjudandet gäller ett begränsat antal nya kunder som tecknar förhandsavtal. Kontakta mäklaren för att ta del av erbjudandet!

Representativ våning med många möjligheter och hörnläge. Vad passar dig bäst? Uthyrningsdel, generationsboende, eget kontor eller bara en välplanerad 5:a? Två våtutrymmen, fina ljusinsläpp, charmigt snedtak och rymlig klädkammare. Preliminär inflyttning från 2025.

Lägenhet 1-1701 i brf Ampere har en möjlig frånvalsvägg för öppnare planlösning. Bo i ett centralt och eftertraktat naturbant läge med vatten, natur och service i absoluta närområdet. Fina materialval - ekparkett, klinker i entré och målade väggar.

Köket är inrett med bänkskiva i natursten samt stänkskydd. Modernt kök med fullständig maskinell utrustning såsom fullstor kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och mikrovågsugn.

Badrummen har kaklade väggar och klinkergolv. Det stora badrummet är utrustat med wc, kommod, handdukstork, duschvägg i klarglas, badkar som tillval samt tvättmaskin och torktumlare. Det mindre badrummet är utrustat med wc, kommod, handdukstork samt duschvägg i klarglas.

Du väljer kostnadsfritt mellan tre designstilar för att skapa ditt drömboende.

Läs mer om bostaden
OBOS i Sverige

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.