Mäklare Tomas Eriksson

Tomas Eriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Västra Granittrappan 4, null, Nacka kommun
Västra Granittrappan 4, null, Nacka kommun, bild 2
Västra Granittrappan 4, null, Nacka kommun, bild 3

Västra Granittrappan 4

Lägenhet
Nacka kommun
OBOS i Sverige
2 295 000 kr
25 m²
1 rum
3 194 kr/mån
91 800 kr/m²

Erbjudande! Nu har du chansen att bo utan månadsavgift i ett helt år när du köper en lägenhet i brf Ampere. Det innebär att OBOS bjuder på månadsavgiften i 12 månader efter inflyttning. Gäller de 25 första lägenheterna – endast 3 kvar! Denna bostad går att köpa med OBOS Deläga, vilket innebär att du börjar med att äga minst hälften av hemmet själv, för resten betalar du en avgift till OBOS. Du kan välja att köpa 50 -90% av bostaden, OBOS behåller den del du inte köper. För att köpa med OBOS Deläga behöver du vara medlem hos OBOS.  Denna yteffektiva 1:a med rymlig sovalkov är mycket trevligt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora fönster i väst ger fint ljusinsläpp. Rymligt badrum och en stor hall med bra förvaring. Dessutom en mycket generös balkong i västerläge som erbjuder härlig eftermiddagssol. Bo i ett centralt och eftertraktat läge med vatten, natur och service i absoluta närområdet. Köket är inrett med bänkskiva i natursten samt stänkskydd. Här finns fullständig maskinell utrustning såsom kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Badrummet är utrustat med wc, kommod, handdukstork, duschvägg i klarglas samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Västra Granittrappan 10, null, Nacka kommun

Västra Granittrappan 10

Lägenhet
Nacka kommun
OBOS i Sverige
3 845 000 kr
60 m²
3 rum
5 256 kr/mån
64 083 kr/m²

Ljus och välplanerad 3:a med gavelläge! Erbjudande! Nu har du chansen att bo utan månadsavgift i ett helt år när du köper en lägenhet i brf Ampere. Det innebär att OBOS bjuder på månadsavgiften i 12 månader efter inflyttning. Gäller de 25 första lägenheterna – endast 3 kvar! Lägenhet 2-1304 i brf Ampere har en öppen och modern planlösning mellan kök och vardagsrum med rymliga sällskapsdelar. I det stora sovrummet får du plats med dubbelsäng samt mycket förvaring i den rymliga skjutdörrsgarderoben. Det mindre sovrummet kan användas som arbetsrum för hemmakontor eller vara perfekt som barnrum. Vill du njuta av kvällssol och härlig utsikt kan du gå upp på föreningens gemensamma terrass med utsikt över Järlasjön! Bo i ett centralt och eftertraktat naturbant läge med vatten, natur och service i absoluta närområdet. Denna bostad har genomgående fina materialval - ekparkett, klinker i entré och målade väggar. Köket är inrett med bänkskiva i natursten samt stänkskydd. Här finns fullständig maskinell utrustning såsom kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Badrummet har kaklade väggar och klinkergolv. Här finns wc, kommod, handdukstork, duschvägg i klarglas, (badkar går att välja som tillval) samt tvättmaskin och torktumlare. Denna bostad går att köpa med OBOS Deläga, vilket innebär att du börjar med att äga minst hälften av hemmet själv, för resten betalar du en avgift till OBOS. Du kan välja att köpa 50 -90% av bostaden, OBOS behåller den del du inte köper. För att köpa med OBOS Deläga behöver du vara medlem hos OBOS. 

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Hiss
Västra Granittrappan 10, null, Nacka kommun

Västra Granittrappan 10

Lägenhet
Nacka kommun
OBOS i Sverige
3 695 000 kr
57 m²
3 rum
5 079 kr/mån
64 825 kr/m²

Erbjudande! Nu har du chansen att bo utan månadsavgift i ett helt år när du köper en lägenhet i brf Ampere. Det innebär att OBOS bjuder på månadsavgiften i 12 månader efter inflyttning. Gäller de 25 första lägenheterna – endast 3 kvar! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum för trevligt, socialt umgänge. Lägenhet 2-1203 i brf Ampere har två sovrum med garderober och ett stort badrum med plats för badkar. Här kan du bo i ett centralt och eftertraktat naturbant läge med vatten, natur och service i absoluta närområdet. Bostaden har fina materialval - ekparkett, klinker i entré och målade väggar. Köket är inrett med bänkskiva i natursten samt stänkskydd. Här finns fullständig maskinell utrustning såsom kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Badrummet är utrustat med wc, kommod, handdukstork, duschvägg i klarglas samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Badkar går att välja som tillval. Denna bostad går att köpa med OBOS Deläga, vilket innebär att du börjar med att äga minst hälften av hemmet själv, för resten betalar du en avgift till OBOS. Du kan välja att köpa 50 -90% av bostaden, OBOS behåller den del du inte köper. För att köpa med OBOS Deläga behöver du vara medlem hos OBOS.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Västra Granittrappan 4, null, Nacka kommun

Västra Granittrappan 4

Lägenhet
Nacka kommun
OBOS i Sverige
3 245 000 kr
40 m²
2 rum
4 078 kr/mån
81 125 kr/m²

Erbjudande! Nu har du chansen att bo utan månadsavgift i ett helt år när du köper en lägenhet i brf Ampere. Det innebär att OBOS bjuder på månadsavgiften i 12 månader efter inflyttning. Gäller de 25 första lägenheterna – endast 3 kvar! Ljus och fin 2:a där varje kvadratmeter nyttjas på rätt sätt. Lägenhet 1-1704 i brf Ampere erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en luftig känsla och gott om plats för dig och dina vänner. Du får ett väl tilltaget badrum, gott om extra förvaring i klädkammare och rymligt sovrum. Njut på din egen balkong eller ta med vännerna upp till den gemensamma takterrassen med fantastisk utsikt över Järlasjön! Bostaden har fina materialval - ekparkett, klinker i entré och målade väggar. I köket har du fullständig maskinell utrustning såsom kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Badrummet har kaklade väggar och klinkergolv. Här finns även handdukstork, duschvägg i klarglas samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Bo i ett centralt och eftertraktat naturbant läge med vatten, natur och service i absoluta närområdet.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Ampere, null, Nacka kommun
 • 35 lediga bostäder

Ampere

Lägenhet
Nacka kommun
OBOS i Sverige
fr. 2 295 000 kr
25-101 m²
1-5 rum
3 194 kr/mån

I Nackas mest centrala läge, bygger OBOS Brf Ampere som rymmer 60 bostäder. Här bor du i ett eftertraktat läge med vatten, natur, service och skolor samt barnomsorg i absoluta närområdet. I Ampere finns bostäder från den välplanerade ettan till större femrummare med uthyrningsdel. Lägenheterna är ljusa och välplanerade och vissa är utformade med spännande vinklar och i vissa fall snedtak som ger interiören en helt egen karaktär. I föreningen finns såväl övernattningslägenhet som gemensam takterrass med spektakulär utsikt över Järlasjön.

 • Nybyggnadsprojekt
Sikvägen 14, 1tr, Tyresö Centrum, Tyresö kommun

Sikvägen 14, 1tr

Lägenhet
Tyresö Centrum, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
2 195 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1/8
4 019 kr/mån
36 281 kr/m²

Välkommen till denna fina gavel lägenhet belägen ett stenkast från Tyresö Centrum. En rymlig och välplanerad 2:a om 60 kvadratmeter. Lägenheten har fönster i tre väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp och en naturnära känsla. På den inglasade balkongen kan du avnjuta fin eftermiddags/kvällssol. Det rymliga köket erbjuder gott om plats för matlagning och har även en matplats invid fönster där du kan njuta av dina måltider. Badrummet är kaklat och utrustat med både badkar och tvättmaskin. I det rymliga sovrummet finns gott om förvaringsmöjligheter genom flera garderober och plats för en dubbelsäng. Välkomnande luftig hall med plats för skor och ytterkläder. Vardagsrum med parkettgolv och utgång till den härliga balkongen. Bostaden är nyligen ommålad i ljusa färger, vilket ger en modern och fräsch känsla. Säkerhetsdörr ger bra skalskydd, ljudisolering och lägre försäkringspremie. I källaren finns ett stort förråd för extra förvaring och även skyddsrum. Läget är centralt och barnvänligt med närhet till kommunikationer, vilket gör det lätt att ta sig till och från bostaden. Föreningen har en stabil ekonomi, vilket ger trygghet för dig som köpare. Här har du möjligheten att bo i en naturnära miljö samtidigt som du har bekvämt avstånd till alla bekvämligheter. Lägenheten har ett mycket bra läge! Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Gnejsvägen 26, Lännersta, Nacka kommun
Gnejsvägen 26, Lännersta, Nacka kommun, bild 2
Gnejsvägen 26, Lännersta, Nacka kommun, bild 3

Gnejsvägen 26

Villa
Lännersta, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka
10 950 000 kr
178 + 6 m²
7 rum
1 003 m² tomt

Välkommen till Gnejsvägen! Går du och bär på en dröm om lantlig idyll men fullt modernt och med alla bekvämligheter och dessutom med centralt läge? Då får du inte missa detta hus! Huset och läget är för dig som uppskattar ute lika mycket som inne. Med skogen som närmsta granne upplever du årstidernas växlingar, och den omedelbara närheten till skogen bjuder på fantastiska möjligheter till upptäcktsfärder, lek och friluftsliv. Stor tomt med plats för umgänge, spel och lek året runt. Välplanerat och yteffektivt med altaner i flera väderstreck som ger fina platser för avkoppling och umgänge. På den härliga uteplatsen njuter man av solen under alla årstider. Arkitektritat av arkitekt Monica Hof, Arkitekt Blå, https://arkitektbla.se/. Allt genomsyras av funktionalitet och estetik med många genomtänkta och fina detaljer, bl.a välplanerad fönstersättning för vackert dagsljus året om i alla rum, såpade massiva furugolv på båda våningarna, en stilren braskamin och ett välplanerat kök med fönster åt tre håll och altandörr som leder ut till den stora uteplatsen i söderläge. Huset är perfekt för större och mindre middagar och långa luncher med umgänge. På sommaren såklart vid grillen. Under den kallare årstiden flyttar umgänget med lätthet inomhus i det trivsamma vardagsrummet med utsikt mot skogen och den värmande braskaminen. I anslutning till vardagsrummet finns en stor matplats samt ett välplanerat kök med barbord. Entréplanet erbjuder, förutom generösa sociala ytor även på en rymlig hall, gästrum/ kontor, badrum och tvättstuga. En trappa upp på övre plan är det mer en privat avdelning med fyra sovrum och ett allrum/TV-rum. Innertakshöjden på övervåningen är väl tilltagen och ger en rymlig och luftig känsla i sovrummen. Dubbla fönster i alla rum. Stort, fint badrum med en inbjudande bastu och utgång till altan för relaxen. På den välplanerade tomten finns förutom flera uteplatser också garage, förråds- byggnader och en egendesignad koja för lek. Ett välskött hus med själ som de nuvarande ägarna utvecklat och vårdat i mer än 20 år och en trädgård med möjligheter som måste upplevas!

 • Premium
Västra granittrappan 4, null, Nacka kommun
Västra granittrappan 4, null, Nacka kommun, bild 2
Västra granittrappan 4, null, Nacka kommun, bild 3

Västra granittrappan 4

Lägenhet
Nacka kommun
OBOS i Sverige
7 095 000 kr
101 m²
5 rum
7 671 kr/mån
70 248 kr/m²

Representativ gavellägenhet med många möjligheter. Vad passar dig bäst? Uthyrningsdel, generationsboende, eget kontor eller bara en välplanerad 5:a? Generös balkong med västerläge och härlig eftermiddagssol. Två våtutrymmen, fina ljusinsläpp och rymlig klädkammare. Bo i ett centralt och eftertraktat läge med vatten, natur och service i absoluta närområdet. Fina materialval - ekparkett, klinker i entré och målade väggar. Köket är som standard inrett med bänkskiva i natursten samt stänkskydd. Här finns fullständig maskinell utrustning såsom fullstor kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Badrummen har som standard kaklade väggar och klinkergolv. Det stora badrummet är utrustat med wc, kommod, handdukstork, duschvägg i klarglas, badkar som tillval samt tvättmaskin och torktumlare. Det mindre badrummet är utrustat med wc, kommod, handdukstork samt duschvägg i klarglas. Inflyttning årsskiftet 2024/2025. Erbjudande! Nu har du chansen att bo utan månadsavgift i ett helt år när du köper en lägenhet i brf Ampere. Det innebär att OBOS bjuder på månadsavgiften i 12 månader efter inflyttning. Gäller de 25 första lägenheterna – endast 3 kvar!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 8