Mäklare Tomas Eriksson

Tomas Eriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stensövägen 3, 1tr, Älta, Nacka kommun

Stensövägen 3, 1tr

Lägenhet
Älta, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka
1 650 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/8
3 815 kr/mån
27 966 kr/m²

Denna generösa 2a har stor potential och en fantastisk inglasad balkong med utsikt mot gården. Det första som möter oss i denna lägenhet är en inbjudande och öppen hall med hatthylla, säkerhetsdörr och en generös klädkammare. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett harmoniskt sovrum med garderober och plats för dubbelsäng. Köket är trevligt och funktionellt med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, vita skåpluckor och gott om plats för matbord samt stolar. Det rymliga och öppna vardagsrummet har plats för soffa samt tillhörande möblemang. I badrummet finns toalett, dusch, handfat, förvaringsskåp, och tvättmaskin. Här finns en stor, fin och inglasad balkong som verkligen höjer livskvalitén för dig som boende. Vardagsrummets dubbeldörrar leder dig ut till balkongen som erbjuder morgonsol och plats tillhörande möblemang efter önskemål. Här bor du med "badrocks-avstånd" till stranden, samt Älta centrum, Stensöbadet, busshållplats, förskola, skola och matbutik inom gångavstånd. Sedan finns Tyresö centrum, Farsta centrum & Sickla Köpkvarter inom pendlingsavstånd. Här finns allt och lite till för paret, den ensamstående, ung som äldre, som vill bo på bekvämt avstånd till allt Älta har att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Västra granittrappan 4, null, Nacka kommun

Västra granittrappan 4

Lägenhet
Nacka kommun
OBOS i Sverige
2 395 000 kr
25 m²
1 rum
3 194 kr/mån
95 800 kr/m²

Yteffektiv 1:a med rymlig sovalkov! Lägenhet 1-1402 i brf Ampere är mycket trevligt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora fönster i väst ger fint ljusinsläpp. Rymligt badrum och en stor hall med bra förvaring. Dessutom en mycket generös balkong i västerläge som erbjuder härlig eftermiddagssol. Bo i ett centralt och eftertraktat läge med vatten, natur och service i absoluta närområdet. Fina materialval - ekparkett, klinker i entré och målade väggar. Köket är som standard inrett med bänkskiva i natursten samt stänkskydd. Modernt kök med fullständig maskinell utrustning såsom kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Badrummet är utrustat med kommod, handdukstork, duschvägg i klarglas samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

  • Nyproduktion
  • November 2024
  • Balkong
  • Hiss
Lovisedalsvägen 172, Älta, Nacka kommun
  • Imorgon kl 12:00

Lovisedalsvägen 172

Lägenhet
Älta, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka
1 795 000 kr
32 m²
1.5 rum
2 809 kr/mån
56 094 kr/m²

Välkommen till denna moderna och yteffektiva 1,5:a med sovalkov i Södra Hedvigslund i Älta. Huset stod färdigt 2017 och den höga kvalitén på materialen gör sig märkt med flera gedigna och stilfulla detaljer! Lägenheten har en väl genomtänkt planlösning som ger en ljus och luftig atmosfär. En pärla! "Hotellkänsla" infinner sig redan i trapphuset. Inne i lägenheten öppnar entrén upp planlösningen och man får direkt en inbjudande och ljus känsla. Till vänster finner ni det helkaklade duschrummet som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Stilrent kök från Vedum med ljusgrå skåpsluckor med "push open" funktion och svarta handtag. Köket är modernt utrustat med integrerade vitvaror från Electrolux samt arbetsytor och förvaring. Den öppna planlösningen skapar en social yta där det är enkelt att trivas. Upplev det ultimata allrummet där matplats, soffa och ljusinsläpp från en fransk balkong skapar en perfekt balans mellan funktionalitet och stil. I sovalkoven finns en garderob samt gott om plats för en dubbelsäng. Även hallen är utrustad med praktisk garderobsförvaring. Perfekt boende för dig som uppskattar närhet till natur och goda kommunikationer in till stan. Lägenheten ligger ett stenkast från natur och stor park samt bussar som tar dig till Gullmarsplan på endast 15 minuter och Tyresö centrum på ca 5 minuter. Vill man hellre ta en promenad tar det 10 minuter till Älta centrum. Här bor du även nära badsjöar, fin golfbana, simhall samt tennishall med padelbanor. På torget utanför huset stannar ofta food trucks vilket gör vardagslivet lite enklare, kan det bli bättre! Välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
 Västra Granittrappan 4, null, Nacka kommun
 Västra Granittrappan 4, null, Nacka kommun, bild 2
 Västra Granittrappan 4, null, Nacka kommun, bild 3

Västra Granittrappan 4

Lägenhet
Nacka kommun
OBOS i Sverige
6 995 000 kr
98 m²
5 rum
7 494 kr/mån
71 378 kr/m²

Representativ våning med många möjligheter och hörnläge. Vad passar dig bäst? Uthyrningsdel, generationsboende, eget kontor eller bara en välplanerad 5:a? Två våtutrymmen, fina ljusinsläpp, charmigt snedtak och rymlig klädkammare. Inflyttning årsskiftet 2024/2025. Just nu erbjuder vi 12 månaders avgiftsfritt när du köper en lägenhet i brf Ampere. Det innebär att OBOS bjuder på månadsavgiften i 12 månader efter inflyttning. Köket är inrett med bänkskiva i natursten samt stänkskydd. Genomgående fina materialval - ekparkett, klinker i entré och målade väggar. Badrummen har kaklade väggar och klinkergolv. Det stora badrummet är utrustat med wc, kommod, handdukstork, duschvägg i klarglas, badkar som tillval samt tvättmaskin och torktumlare. Det mindre badrummet är utrustat med wc, kommod, handdukstork samt duschvägg i klarglas. Bo i ett centralt och eftertraktat naturbant läge med vatten, natur och service i absoluta närområdet.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Västra Granittrappan 10, null, Nacka kommun
Västra Granittrappan 10, null, Nacka kommun, bild 2
Västra Granittrappan 10, null, Nacka kommun, bild 3

Västra Granittrappan 10

Lägenhet
Nacka kommun
OBOS i Sverige
4 245 000 kr
60 m²
3 rum
5 256 kr/mån
70 750 kr/m²

Ljus och välplanerad 3:a med gavelläge! Preliminär inflyttning vid årsskiftet 2024/2025. Lägenhet 2-1504 i brf Ampere har en öppen och modern planlösning mellan kök och vardagsrum med rymliga sällskapsdelar. I det stora sovrummet får du plats med dubbelsäng samt mycket förvaring i den rymliga skjutdörrsgarderoben. Det mindre sovrummet kan användas som arbetsrum för hemmakontor eller vara perfekt som barnrum. Från kök och vardagsrum kommer du ut på balkongen i västerläge där du kan njuta av kvällssolen. Bo i ett centralt och eftertraktat naturbant läge med vatten, natur och service i absoluta närområdet. Bostaden har genomgående fina materialval - ekparkett, klinker i entré och målade väggar. Köket är inrett med bänkskiva i natursten samt stänkskydd. Här finns fullständig maskinell utrustning såsom kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Badrummet har kaklade väggar och klinkergolv. Här finns wc, kommod, handdukstork, duschvägg i klarglas samt tvättmaskin och torktumlare.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Västra Granittrappan 10, null, Nacka kommun

Västra Granittrappan 10

Lägenhet
Nacka kommun
OBOS i Sverige
3 695 000 kr
57 m²
3 rum
5 079 kr/mån
64 825 kr/m²

Erbjudande! Nu har du chansen att bo utan månadsavgift i ett helt år när du köper en lägenhet i brf Ampere. Det innebär att OBOS bjuder på månadsavgiften i 12 månader efter inflyttning. Erbjudandet gäller ett begränsat antal bostäder! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum för trevligt, socialt umgänge. Lägenhet 2-1203 i brf Ampere har två sovrum med garderober och ett stort badrum med plats för badkar. Här kan du bo i ett centralt och eftertraktat naturbant läge med vatten, natur och service i absoluta närområdet. Bostaden har fina materialval - ekparkett, klinker i entré och målade väggar. Köket är inrett med bänkskiva i natursten samt stänkskydd. Här finns fullständig maskinell utrustning såsom kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Badrummet är utrustat med wc, kommod, handdukstork, duschvägg i klarglas samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Badkar går att välja som tillval. Denna bostad går att köpa med OBOS Deläga, vilket innebär att du börjar med att äga minst hälften av hemmet själv, för resten betalar du en avgift till OBOS. Du kan välja att köpa 50 -90% av bostaden, OBOS behåller den del du inte köper. För att köpa med OBOS Deläga behöver du vara medlem hos OBOS.

  • Nyproduktion
  • November 2024
  • Hiss
Västra Granittrappan 4, null, Nacka kommun

Västra Granittrappan 4

Lägenhet
Nacka kommun
OBOS i Sverige
3 145 000 kr
40 m²
2 rum
4 078 kr/mån
78 625 kr/m²

Erbjudande! Nu har du chansen att bo utan månadsavgift i ett helt år när du köper en lägenhet i brf Ampere. Det innebär att OBOS bjuder på månadsavgiften i 12 månader efter inflyttning. Erbjudandet gäller ett begränsat antal bostäder! Ljus och fin 2:a där varje kvadratmeter nyttjas på rätt sätt. Lägenhet 1-1704 i brf Ampere erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en luftig känsla och gott om plats för dig och dina vänner. Du får ett väl tilltaget badrum, gott om extra förvaring i klädkammare och rymligt sovrum. Njut på din egen balkong eller ta med vännerna upp till den gemensamma takterrassen med fantastisk utsikt över Järlasjön! Bostaden har fina materialval - ekparkett, klinker i entré och målade väggar. I köket har du fullständig maskinell utrustning såsom kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Badrummet har kaklade väggar och klinkergolv. Här finns även handdukstork, duschvägg i klarglas samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Bo i ett centralt och eftertraktat naturbant läge med vatten, natur och service i absoluta närområdet.

  • Nyproduktion
  • November 2024
  • Balkong
  • Hiss
Ampere, null, Nacka kommun
  • 21 lediga bostäder

Ampere

Lägenhet
Nacka kommun
OBOS i Sverige
fr. 2 395 000 kr
25-101 m²
1-5 rum
3 194 kr/mån

I Nackas mest centrala läge, bygger OBOS Brf Ampere som rymmer 60 bostäder. Här bor du i ett eftertraktat läge med vatten, natur, service och skolor samt barnomsorg i absoluta närområdet. I Ampere finns bostäder från den välplanerade ettan till större femrummare med uthyrningsdel. Lägenheterna är ljusa och välplanerade och vissa är utformade med spännande vinklar och i vissa fall snedtak som ger interiören en helt egen karaktär. I föreningen finns såväl övernattningslägenhet som gemensam takterrass med spektakulär utsikt över Järlasjön.

  • Nybyggnadsprojekt
Siklöjevägen 15, våning 4, Tyresö Centrum, Tyresö kommun
  • Tis 30 jul kl 18:00

Siklöjevägen 15, våning 4

Lägenhet
Tyresö Centrum, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
3 995 000 kr
104 m²
4 rum
vån 4/4
7 824 kr/mån
38 413 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välplanerade lägenhet på Siklöjevägen. Med sina 104 kvadratmeter finns gott om plats för hela familjen. Med två soliga balkonger kan du njuta av ljus och frisk luft när som helst på dagen. Den naturnära omgivningen ger en känsla av lugn och harmoni. Lägenheten ligger högst upp i huset och erbjuder en fantastisk utsikt över området. Dessutom finns det två badrum, stort kök med matplats, tre rymliga sovrum, klädkammare och ett fantastiskt vardagsrum med fönster i två väderstreck. I alla rum ligger en vacker ekparkett på golvet som pryds av fina socklar som även dem är i ek. Köket är full maskinellt utrustat med induktionshäll (2013), kyl och frys (2013), diskmaskin (2021) och mikrovågsugn (2021). Båda badrummen har vitt kakel på väggarna och mörk klinker på golven samt handdusktork. Det ena badrummet har dusch och det andra badkar. I det större badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare från 2021 samt praktisk förvaring i skåp och lådor. Sovrummen är väl tilltagna, har fina ljusinsläpp och ligger praktiskt utspridda i lägenheten för en mer privat känsla. Vardagsrummet är otroligt luftigt och fint med stora fönsterpartier och utgång till två separata balkonger. Den ena balkonger ligger i soligt söderläge och är helt inglasad med öppningsbara glas partier. Den andra balkongen är stor och fullt möblerbar för grill och matbord. Härifrån njuter du av kvällssolen och det fria läget! Lägenheten har säkerhetsdörr vilket ger god trygghet och ljudisolering samt en lägre försäkringspremie. Förråd finns praktiskt i källaren. Postboxar vid entrén och barnvagnsrum på våning 1. Det centrala läget ger närhet Tyresö centrum och kommunikationer.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 9