Mäklare Tomas Eriksson

Tomas Eriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Bollmoravägen 2, 3 tr, Tyresö Centrum, Tyresö kommun

Bollmoravägen 2, 3 tr

Lägenhet
Tyresö Centrum, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta

2 295 000 kr

70 m²

3 rum

4 257 kr/mån

32 786 kr/m²

Härligt planerad lägenhet med mycket ljus och fina vinklar. Inglasad balkong med gott om sol. Badrum med kakel/klinker och tvättmaskin. Två stora sovrum och med köket som nav i planeringen. Nära till allt och bra kommunikationer in till stan. Lägenheten ligger med gångavstånd till Tyresö centrum där du hittar det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank och postservice. Förening med god ekonomi. Bostadsrättsföreningen HSB Gösen har 210 bostadsrättslägenheter samt 2 lokaler. Det finns också en övernattningslägenhet, två fräscha tvättstugor, snickarlokal och en fin föreningslokal. Under åren har fastigheterna löpande underhållits. På bakgården finns grill- och lekplats.

 • Balkong
 • Hiss
Järla Östra skolväg, null, Nacka kommun

Järla Östra skolväg

Lägenhet
Nacka kommun
OBOS i Sverige

3 145 000 kr

40 m²

2 rum

4 078 kr/mån

78 625 kr/m²

Ljus och fin 2:a där varje kvadratmeter nyttjas på rätt sätt. Preliminär inflyttning 2025. Lägenhet 1-1704 i brf Ampere erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en luftig känsla och bjuder in till socialt umgänge. Väl tilltaget badrum, extra förvaring i klädkammare och rymligt sovrum. Generös balkong mot innegården. Bo i ett centralt och eftertraktat naturbant läge med vatten, natur och service i absoluta närområdet. Fina materialval - ekparkett, klinker i entré och målade väggar. Köket är som standard inrett med bänkskiva i natursten samt stänkskydd. Modernt kök med fullständig maskinell utrustning såsom kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Badrummen har kaklade väggar och klinkergolv. Badrummen är utrustade med wc, kommod, handdukstork, duschvägg i klarglas samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Du väljer kostnadsfritt mellan tre designstilar för att skapa ditt drömboende.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Järla Östra skolväg, null, Nacka kommun

Järla Östra skolväg

Lägenhet
Nacka kommun
OBOS i Sverige

3 995 000 kr

57 m²

3 rum

5 079 kr/mån

70 088 kr/m²

Välplanerad 3:a med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum för trevligt, socialt umgänge. Lägenhet 2-1503 har två sovrum med garderober och ett stort badrum med plats för badkar. Stor balkong i västerläge och skön eftermiddagssol. Bo i ett centralt och eftertraktat läge med vatten, natur och service i absoluta närområdet. Fina materialval - ekparkett, klinker i entré och målade väggar. Köket är som standard inrett med bänkskiva i natursten samt stänkskydd. I kök finns fullständig maskinell utrustning såsom kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Badrummet är utrustat med wc, kommod, handdukstork, duschvägg i klarglas, badkar som tillval samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Kaklade väggar och klinkergolv. Du väljer kostnadsfritt mellan tre designstilar för att skapa ditt drömboende.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Järla Östra skolväg, null, Nacka kommun

Järla Östra skolväg

Lägenhet
Nacka kommun
OBOS i Sverige

4 095 000 kr

60 m²

3 rum

5 256 kr/mån

68 250 kr/m²

Ljus och välplanerad 3:a med gavelläge! Preliminär inflyttning från 2025. Lägenhet 2-1504 i brf Ampere har en öppen och modern planlösning mellan kök och vardagsrum med rymliga sällskapsdelar. Ett stort sovrum med plats för dubbelsäng samt skjutdörrsgarderob. Arbetsrum för hemmakontor eller perfekt barnrum. Väl tilltaget badrum med plats för badkar och balkong i västerläge. Bo i ett centralt och eftertraktat naturbant läge med vatten, natur och service i absoluta närområdet. Fina materialval - ekparkett, klinker i entré och målade väggar. Köket är inrett med bänkskiva i natursten samt stänkskydd. Modernt kök med fullständig maskinell utrustning såsom kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Badrummet har kaklade väggar och klinkergolv. Här finns wc, kommod, handdukstork, duschvägg i klarglas, (badkar går att välja som tillval) samt tvättmaskin och torktumlare. Du väljer kostnadsfritt mellan tre designstilar för att skapa ditt drömboende.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Järla Östra skolväg, null, Nacka kommun

Järla Östra skolväg

Lägenhet
Nacka kommun
OBOS i Sverige

6 850 000 kr

98 m²

5 rum

7 494 kr/mån

69 898 kr/m²

Representativ våning med många möjligheter och hörnläge. Vad passar dig bäst? Uthyrningsdel, generationsboende, eget kontor eller bara en välplanerad 5:a? Två våtutrymmen, fina ljusinsläpp, charmigt snedtak och rymlig klädkammare. Preliminär inflyttning från 2025. Lägenhet 1-1701 i brf Ampere har en möjlig frånvalsvägg för öppnare planlösning. Bo i ett centralt och eftertraktat naturbant läge med vatten, natur och service i absoluta närområdet. Fina materialval - ekparkett, klinker i entré och målade väggar. Köket är inrett med bänkskiva i natursten samt stänkskydd. Modernt kök med fullständig maskinell utrustning såsom fullstor kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Badrummen har kaklade väggar och klinkergolv. Det stora badrummet är utrustat med wc, kommod, handdukstork, duschvägg i klarglas, badkar som tillval samt tvättmaskin och torktumlare. Det mindre badrummet är utrustat med wc, kommod, handdukstork samt duschvägg i klarglas. Du väljer kostnadsfritt mellan tre designstilar för att skapa ditt drömboende.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Järla Östra skolväg, null, Nacka kommun

Järla Östra skolväg

Lägenhet
Nacka kommun
OBOS i Sverige

2 645 000 kr

40 m²

2 rum

4 078 kr/mån

66 125 kr/m²

Ljus och fin 2:a där varje kvadratmeter nyttjas på rätt sätt. Preliminär inflyttning från 2025. Lägenhet 1-1304 i brf Ampere erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en luftig känsla och bjuder in till socialt umgänge. Väl tilltaget badrum, extra förvaring i klädkammare och rymligt sovrum. Generös balkong mot innegården. Bo i ett centralt och eftertraktat naturbant läge med vatten, natur och service i absoluta närområdet. Fina materialval - ekparkett, klinker i entré och målade väggar. Köket är som standard inrett med bänkskiva i natursten samt stänkskydd. Modernt kök med fullständig maskinell utrustning såsom kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Badrummet har kaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är utrustat med wc, kommod, handdukstork, duschvägg i klarglas samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Du väljer kostnadsfritt mellan tre designstilar för att skapa ditt drömboende.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Ormingeringen 27B, Västra Orminge, Nacka kommun

Ormingeringen 27B

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka

1 850 000 kr

45 m²

1.5 rum

3 188 kr/mån

41 111 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen in i denna ljusa och fina lägenhet i naturnära och lugna Orminge, Saltsjö-Boo. Lägenheten är mycket yteffektiv och erbjuder en mycket trevlig, öppen planlösning. Med sitt trevliga gavelläge och stora fönster i östlig och sydlig riktning så flödar ljuset på ett härligt vis. I vardagsrummet finns gott om plats för stor soffgrupp, tv-möbel samt skrivbord. Här finns också en stor garderobsvägg bakom skjutdörrar. Anmäl intresse via hemsidan för återkoppling samt mer information. Behöver du värdering på din nuvarande bostad? Ring mig så bokar vi ett möte!

 • Balkong
Ugglevägen 43, Trinntorp, Tyresö kommun

Ugglevägen 43

Radhus
Trinntorp, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta

6 495 000 kr

128 m²

5 rum

4 938 kr/mån

50 742 kr/m²

Inflyttningsklart! Vackert och naturskönt boende invid Kalvfjärden. Nu finns tillfälle att köpa en nyproducerad gavellägenhet med exklusiva materialval och en magnifik takterrass med viss sjöutsikt. Sällsynt hög kvalitét med b la kök från Kvänum med passande bänkskiva i Kinnekullekalksten. Två fina bad/duschrum med jurakalksten. Stora fina fönster ger härligt ljusinsläpp och braskaminen värmer skönt på vintern. Till lägenheten tillhör en carport med eluttag samt förråd. På fastigheten finns en kajakbod med förrådsdel. Inflyttningsklart!

 • Uteplats

Visar alla 8