Mäklare Tomas Eriksson

Tomas Eriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Västra Granittrappan 10, null, Nacka kommun

Västra Granittrappan 10

Lägenhet
Nacka kommun
OBOS i Sverige
3 695 000 kr
57 m²
3 rum
5 079 kr/mån
64 825 kr/m²

Erbjudande! Nu har du chansen att bo utan månadsavgift i ett helt år när du köper en lägenhet i brf Ampere. Det innebär att OBOS bjuder på månadsavgiften i 12 månader efter inflyttning. Erbjudandet gäller ett begränsat antal bostäder! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum för trevligt, socialt umgänge. Lägenhet 2-1203 i brf Ampere har två sovrum med garderober och ett stort badrum med plats för badkar. Här kan du bo i ett centralt och eftertraktat naturbant läge med vatten, natur och service i absoluta närområdet. Bostaden har fina materialval - ekparkett, klinker i entré och målade väggar. Köket är inrett med bänkskiva i natursten samt stänkskydd. Här finns fullständig maskinell utrustning såsom kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Badrummet är utrustat med wc, kommod, handdukstork, duschvägg i klarglas samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Badkar går att välja som tillval. Denna bostad går att köpa med OBOS Deläga, vilket innebär att du börjar med att äga minst hälften av hemmet själv, för resten betalar du en avgift till OBOS. Du kan välja att köpa 50 -90% av bostaden, OBOS behåller den del du inte köper. För att köpa med OBOS Deläga behöver du vara medlem hos OBOS.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Västra Granittrappan 4, null, Nacka kommun

Västra Granittrappan 4

Lägenhet
Nacka kommun
OBOS i Sverige
3 245 000 kr
40 m²
2 rum
4 078 kr/mån
81 125 kr/m²

Erbjudande! Nu har du chansen att bo utan månadsavgift i ett helt år när du köper en lägenhet i brf Ampere. Det innebär att OBOS bjuder på månadsavgiften i 12 månader efter inflyttning. Erbjudandet gäller ett begränsat antal bostäder! Ljus och fin 2:a där varje kvadratmeter nyttjas på rätt sätt. Lägenhet 1-1704 i brf Ampere erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en luftig känsla och gott om plats för dig och dina vänner. Du får ett väl tilltaget badrum, gott om extra förvaring i klädkammare och rymligt sovrum. Njut på din egen balkong eller ta med vännerna upp till den gemensamma takterrassen med fantastisk utsikt över Järlasjön! Bostaden har fina materialval - ekparkett, klinker i entré och målade väggar. I köket har du fullständig maskinell utrustning såsom kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Badrummet har kaklade väggar och klinkergolv. Här finns även handdukstork, duschvägg i klarglas samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Bo i ett centralt och eftertraktat naturbant läge med vatten, natur och service i absoluta närområdet.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Sikvägen 21, våning 6, Tyresö Centrum, Tyresö kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30

Sikvägen 21, våning 6

Lägenhet
Tyresö Centrum, Tyresö kommun
HusmanHagberg Tyresö/Älta
2 795 000 kr
80 m²
3 rum
vån 6/8
4 757 kr/mån
34 938 kr/m²

Välkommen till denna moderna och välutrustade bostadsrätt belägen i hjärtat av Tyresö. Med sitt optimala söderläge bjuder den stora inglasade balkongen in till härliga soliga dagar och mysiga kvällar med familj och vänner. Här kan du verkligen njuta av det naturnära läget samtidigt som du har närheten till allt du behöver. Föreningen är välskött med en stabil ekonomi och erbjuder en fin innergård med lekplats för barnen att utforska och leka på. Med fönster i två väderstreck fylls bostaden av ett fantastiskt ljusinsläpp som skapar en ljus och trivsam atmosfär. Den rymliga matplatsen blir en naturlig samlingspunkt för familjen och de två stora sovrummen ger gott om utrymme för avkoppling och vila. Dessutom finns det gott om förvaringsmöjligheter i lägenheten genom skjutdörrsgarderober och klädkammare. Modern kök med full maskinell utrustning. Genomgående ligger ett modernt ljust laminatgolv. Kaklat badrum med tvätt/torkmaskin och takdusch. Infällda spotlight i många rum ger en extra känsla av rymd och detaljer. Här bor du centralt med gångavstånd till Tyresö centrum och har nära till kommunikationer för en smidig vardag. Om du längtar efter natursköna promenader eller löpturer så finns det fina grönområden i närheten. Sammanfattningsvis kan vi konstatera att detta är en perfekt bostad för dig som vill ha både stadens utbud och naturens lugn inom räckhåll. Välkommen till Sikvägen 21!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ampere, null, Nacka kommun
  • 27 lediga bostäder

Ampere

Lägenhet
Nacka kommun
OBOS i Sverige
fr. 2 445 000 kr
25-101 m²
1-5 rum
3 194 kr/mån

I Nackas mest centrala läge, bygger OBOS Brf Ampere som rymmer 60 bostäder. Här bor du i ett eftertraktat läge med vatten, natur, service och skolor samt barnomsorg i absoluta närområdet. I Ampere finns bostäder från den välplanerade ettan till större femrummare med uthyrningsdel. Lägenheterna är ljusa och välplanerade och vissa är utformade med spännande vinklar och i vissa fall snedtak som ger interiören en helt egen karaktär. I föreningen finns såväl övernattningslägenhet som gemensam takterrass med spektakulär utsikt över Järlasjön.

  • Nybyggnadsprojekt
Västra granittrappan 4, null, Nacka kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Västra granittrappan 4, null, Nacka kommun, bild 2
Västra granittrappan 4, null, Nacka kommun, bild 3

Västra granittrappan 4

Lägenhet
Nacka kommun
OBOS i Sverige
7 095 000 kr
101 m²
5 rum
7 671 kr/mån
70 248 kr/m²

Representativ gavellägenhet med många möjligheter. Vad passar dig bäst? Uthyrningsdel, generationsboende, eget kontor eller bara en välplanerad 5:a? Generös balkong med västerläge och härlig eftermiddagssol. Två våtutrymmen, fina ljusinsläpp och rymlig klädkammare. Bo i ett centralt och eftertraktat läge med vatten, natur och service i absoluta närområdet. Fina materialval - ekparkett, klinker i entré och målade väggar. Köket är som standard inrett med bänkskiva i natursten samt stänkskydd. Här finns fullständig maskinell utrustning såsom fullstor kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Badrummen har som standard kaklade väggar och klinkergolv. Det stora badrummet är utrustat med wc, kommod, handdukstork, duschvägg i klarglas, badkar som tillval samt tvättmaskin och torktumlare. Det mindre badrummet är utrustat med wc, kommod, handdukstork samt duschvägg i klarglas. Inflyttning årsskiftet 2024/2025. Erbjudande! Nu har du chansen att bo utan månadsavgift i ett helt år när du köper en lägenhet i brf Ampere. Det innebär att OBOS bjuder på månadsavgiften i 12 månader efter inflyttning. Erbjudandet gäller ett begränsat antal bostäder!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Västra granittrappan 10, null, Nacka kommun

Västra granittrappan 10

Lägenhet
Nacka kommun
OBOS i Sverige
5 995 000 kr
88 m²
4 rum
6 905 kr/mån
68 125 kr/m²

Erbjudande! Nu har du chansen att bo utan månadsavgift i ett helt år när du köper en lägenhet i brf Ampere. Det innebär att OBOS bjuder på månadsavgiften i 12 månader efter inflyttning. Erbjudandet gäller ett begränsat antal bostäder! Välplanerad 4:a med dubbla balkonger och fönster i två väderstreck, vilket ger ett behagligt genomgående ljus i hela lägenheten. Den ena balkongen, mot en innergård, ger möjlighet till en lugn stund för dig som vill njuta av morgonkaffet. Den andra balkongen ligger i väster och får härlig eftermiddagssol. Lägenhet 2-1602 i Brf Ampere har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum med garderober samt ett arbetsrum. Lägenheten har dessutom klädkammare och dubbla våtutrymmen. Fina och smakfulla materialval med inspiration från skandinavisk design. Köket är inrett med bänkskiva och stänkskydd i natursten. Här finns fullständig maskinell utrustning så som fullstor kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Det stora badrummet är utrustat med wc, kommod, handdukstork, duschvägg i klarglas, badkar som tillval samt tvättmaskin och torktumlare. Det mindre badrummet är utrustat med wc, kommod, handdukstork samt duschvägg i klarglas. Bo i ett centralt och eftertraktat naturbant läge med vatten, natur och service i absoluta närområdet.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Vitmossvägen 19, Älta, Nacka kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Vitmossvägen 19

Radhus
Älta, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka
4 995 000 kr
118 m²
4 rum
292 m² tomt

Välkommen till detta charmiga kedjehus i ett av Ältas mest populära områden. Här erbjuds du ett ljust och välplanerat boende med stor potential. Ta chansen att sätta din egen prägel på huset och skapa hemmet du alltid drömt om! Huset byggdes 1981, och sedan dess har det varit en och samma ägare – ett tydligt tecken på att det är ett hem att trivas i. Områdets röda träfasader och vita snickerier skapar en härlig ”Bullerbykänsla”. Extra plus för den lättskötta trädgårdstomten med gräsmatta på både fram- och baksida. Här finns det möjlighet att njuta av solen både förmiddag, eftermiddag och kväll. Rymlig, isolerad förrådsbyggnad med el finns också på tomten (mått cirka: 2,40x3,20), och därtill har samfälligheten ett gemensamt förråd med viss utrustning. Planlösningen är effektiv, och samtliga rum känns ljusa och luftiga. I behov av en extra sängplats? Gör om matsalen på entréplan till ett extra sovrum eller varför inte titta på grannarna och bygg ut övre plan. Här bor du i ett naturskönt och barnvänligt område – som dessutom är centralt beläget med bekvämligheter som bussar, förskolor och skolor inom räckhåll. På gång- och cykelavstånd finns dessutom ett antal badsjöar. Älta centrum går du till på 20 minuter, till Tyresö tar det 10 minuter med bil och till Sickla köpkvarter cirka 15. Välkommen på visning!

  • Plus
Gnejsvägen 26, Lännersta, Nacka kommun
Gnejsvägen 26, Lännersta, Nacka kommun, bild 2
Gnejsvägen 26, Lännersta, Nacka kommun, bild 3

Gnejsvägen 26

Villa
Lännersta, Nacka kommun
HusmanHagberg Nacka
10 950 000 kr
178 + 6 m²
7 rum
1 003 m² tomt

Välkommen till Gnejsvägen! Går du och bär på en dröm om lantlig idyll men fullt modernt och med alla bekvämligheter och dessutom med centralt läge? Då får du inte missa detta hus! Huset och läget är för dig som uppskattar ute lika mycket som inne. Med skogen som närmsta granne upplever du årstidernas växlingar, och den omedelbara närheten till skogen bjuder på fantastiska möjligheter till upptäcktsfärder, lek och friluftsliv. Stor tomt med plats för umgänge, spel och lek året runt. Välplanerat och yteffektivt med altaner i flera väderstreck som ger fina platser för avkoppling och umgänge. På den härliga uteplatsen njuter man av solen under alla årstider. Arkitektritat av arkitekt Monica Hof, Arkitekt Blå, https://arkitektbla.se/. Allt genomsyras av funktionalitet och estetik med många genomtänkta och fina detaljer, bl.a välplanerad fönstersättning för vackert dagsljus året om i alla rum, såpade massiva furugolv på båda våningarna, en stilren braskamin och ett välplanerat kök med fönster åt tre håll och altandörr som leder ut till den stora uteplatsen i söderläge. Huset är perfekt för större och mindre middagar och långa luncher med umgänge. På sommaren såklart vid grillen. Under den kallare årstiden flyttar umgänget med lätthet inomhus i det trivsamma vardagsrummet med utsikt mot skogen och den värmande braskaminen. I anslutning till vardagsrummet finns en stor matplats samt ett välplanerat kök med barbord. Entréplanet erbjuder, förutom generösa sociala ytor även på en rymlig hall, gästrum/ kontor, badrum och tvättstuga. En trappa upp på övre plan är det mer en privat avdelning med fyra sovrum och ett allrum/TV-rum. Innertakshöjden på övervåningen är väl tilltagen och ger en rymlig och luftig känsla i sovrummen. Dubbla fönster i alla rum. Stort, fint badrum med en inbjudande bastu och utgång till altan för relaxen. På den välplanerade tomten finns förutom flera uteplatser också garage, förråds- byggnader och en egendesignad koja för lek. Ett välskött hus med själ som de nuvarande ägarna utvecklat och vårdat i mer än 20 år och en trädgård med möjligheter som måste upplevas!

  • Premium

Visar alla 8