Ehrensvärdsgatan 1

Norr, Helsingborg Se på karta

3 875 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
113 m²
Balkong
Ja
Våning
3, hiss finns ej
Byggår
1943
Förening
BRF Ehrensvärd 3
Om föreningen
Avgift
7 383 kr/mån
Pris/m²
34 292 kr/m²

Intill strandpromenaden på attraktiva Norr, har vi nu äran att presentera denna ljuvliga våning om 113 m² med två balkonger i söderläge, möjlig p-plats samt utsikt över Öresund och Danmark från SAMTLIGA rum!

Lägenhetens härliga känsla skapas inte minst av den underbara utsikten samt havs- och skogsnära läget, men även de dubbla burspråk med stora glaspartier, genomgående planlösningen och två balkonger i soligt söderläge bidrar till en bostad att leva och trivas i.

Fastigheten har på senare tid genomgått ett flertal större renoveringar och är i mycket gott skick. Man har bland annat gjort stambyte (2009), bytt fönster (2009), putsad om fasaden (2012/13) samt byggt ut balkonger (2012/13). Som medlem i Brf Ehrensvärd 3 har man möjlighet att hyra garage i fastigheten samt p-plats på tomten till en attraktiv hyra.

På badrocksavstånd till salta dopp i sundet och med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. Runt hörnet finner du välsorterade ICA Hamilton samt grönskande Margaretaplatsen och Landborgspromenaden.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Helsingborg City