Nyproduktion

Sicklastråket 23, 1 tr

Sickla, Nacka Se på karta

7 270 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
108,5 m²
Avgift
5 515 kr/mån
Pris/m²
67 005 kr/m²
Nyproduktion

På Nobelberget i Sickla finns denna uttrycksfulla 5:a i gårdsplan med fönster i tre väderstreck och generös balkong med utsikt mot stråket. Social och öppen planlösning mellan kök, med flyttbar köksö, och vardagsrum. Det rymliga köket från Ballingslöv har ljust pärlgrå luckor, handtag i grå nyans samt bänkskiva/stänkskydd i ljus kompositsten. Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Ljusgrå fönsterbänkar och genomgående ljus askparkett. Sovrum med takanpassad förvaring för att ta tillvara den generösa takhöjden om 2,6 m. Badrummen har en dov, grön nyans på golv och sockel samt beigevitt kakel. Förråd och parkering i garageplan.

Beräknat tillträde under oktober/november i år. Bilderna är illustrationer. För mer info: nobelberget.se.

Nobelberget blir en ny banbrytande stadsdel med bostäder, kultur, natur, mötesplatser och kreativa kontor. Här tänker man nytt men bevarar samtidigt en del av områdets historia och identitet. Den gamla formalinfabriken bevaras och blir en plats för kreativa aktörer och en mötesplats för stadsdelens boende och gäster med ett gemensamt kök och restaurang/café. Panncentralen omvandlas till en magisk förskola i anslutning till Sicklastråket som binder ihop Nobelberget med Hammarby Sjöstad och Sickla. Dessutom kommer Nobelparken erbjuda grönska och lek. Och en kvartersrestaurang öppnar i det första bostadskvarteret.

Som boende på Nobelberget har du nära till allt som Sickla erbjuder med köpkvarter, restauranger, träning, natur och goda kommunikationer. Ca år 2030 kommer tunnelbanan till Sickla och på endast sex minuter tar du dig in till Kungsträdgården.

Läs mer om bostaden
FANTASTIC FRANK

Visningstider

  • 11
    aug
    Tis 11 aug kl. 16:00–16:45
    Välkommen! Anmäl krävs mäklaren.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.