Nyproduktion

Södra vägen 2B

Tullslätten, Kalmar kommun Se på karta

5 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
122 m²
Biarea
39 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
2021
Avgift
8 524 kr/mån
Pris/m²
43 402 kr/m²
Nyproduktion

Fastigheten är uppförd omkring sekelskiftet genom en stadsplan från 1876. Tidigare fungerade bottenvåningen som ett apotek fram till 1930-talet. Övervåningen var troligtvis apotekarens egna bostad som bestod av 7-8 rum och kök. Idag används bottenvåningen som cykel- och sportaffär vilket det gjort sedan 60-talet och kommer fortsätta att göra.

Byggnaden har totalrenoverats till 8 stycken bostadsrätter, varav 4 har loft. Även utsidan på fastigheten har reparerats för att återfå sin forna glans. Lägenheternas storlek är mellan 18-145 kvm och på innergården finns även ett gårdshus på två våningar. Unika lägenheter med välbevarade originaldetaljer blandat med moderniteter i form av kök från Vedum och helkaklade badrum. Detta toppas sedan upp med en takhöjd på över 3m och stora fönster med mycket ljusinsläpp.

Beckasinen ligger i Kalmars stadskärna och du tar dig enkelt in till stan på bara några minuter. Här finns närhet till butiker, nattklubbar/pubar, biograf, gym, matbutiker och flera utbud av restauranger. Vill man få ner pulsen och ta en lugn och skön promenad, ligger vårt underbart fina slott med dess slottsmiljö ett stenkast bort. I samband med detta kan du ta ett bad i Kalmarsundsparken som ligger alldeles intill.

Välkommen att boka dig för visning! Vill du komma på en annan visningstid än den som ligger utlagd så kontakta ansvarig mäklare Beathrice Odén på tel: 072-888 42 31 eller på mail: [email protected]! Trevlig sommar!

Läs mer om bostaden
HusmanHagberg Kalmar

Kontakt

Beathrice Odén

HusmanHagberg Kalmar
Mäklare Beathrice Odén, HusmanHagberg Kalmar
072-888 42 31

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.