Lilla Ässkogvägen

Norra Bro, Örebro Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
122 m²
Balkong
Nej
Förening
BRF Lilla Ässkogen 2
Om föreningen
Avgift
4 990 kr/mån
Pris/m²
16 352 kr/m²

Endast 1 lägenhet kvar!

I naturskönt läge mot stora grönområden kommer ett nytt projekt att växa fram i populära Norra Bro. Projektet innefattar 10 st radhus och 6 st parhus i hög standard med allt man kan önska sig av sitt boende!
Välplanerat med plats för hela familjen genom 4 sovrum, vardagsrum, allrum, två helkaklade badrum och separat tvättstuga!
På entréplan är det luftiga sociala ytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Köket är fullutrustat med rostfria vitvaror som standard. Här finns finns även ett sovrum, helkaklat badrum med golvvärme samt separat tvättstuga. Golvvärme i hela bottenvåningen!
På övervåningen finns tre sovrum, ett allrum samt helkaklat badrum. Lägenheterna kommer att ha en uteplats på baksidan med generöst trädäck och grönyta. En parkeringsplats till varje lägenhet. Fiber kommer att vara indraget. Preliminär inflytt kvartal 1, 2021.

Fast pris radhus (mitten) 1 995 000 kr
Fast pris radhus (gavelläge) 2 095 000 kr
Fast pris parhus 2 395 000 kr

Se även dokument under fliken BOSTADSFAKTA.

Obs! Bilderna är visualiseringar och kan avvika från slutresultatet. Bilderna är tagna i en likadan husmodell och kan innehålla en del tillval. Trädäck och sådd gräsmatta ingår. Häckar, planteringar, utespa, marksten och asfaltering ingår ej.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro