Liftvägen 4

Sälen, Malung Se på karta

4 600 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
115,5 m²
Biarea
30,5 m²
Våning
3 av 3, hiss finns
Byggår
2012
Förening
BRF HC Ski Lodge
Om föreningen
Avgift
4 022 kr/mån
Driftkostnad
15 096 kr/år
Pris/m²
39 827 kr/m²

Välkommen till lägenhet 1108 i BRF HC SkiLodge

Här finner du en ljus och modern etagelägenhet med plats för många! Alla bekvämligheter för att din semester ska bli så bra som möjligt.
Med generösa sällskapsytor, både på entréplan och den mysiga övervåningen, får man gott om plats att umgås. Loftet är inrett med biljardbord och stor soffgrupp, en härlig samlingsplats för avkoppling.
Lägenhetens 5 sovrum är försedda med våningssäng eller dubbelsäng vilket ger totalt 10 bäddar. I tillägg finns även en sovplats i ett av de mindre rummen på övervåningen. Det andra mindre rummet på loftet utgör ett bra eget förråd för ägare.
2 väl tilltagna badrum ger stor komfort. Givetvis är det ena av dem försett med bastu för sköna varma stunder efter dagens aktiviteter.
I lägenheten finns även tvättmaskin och två torkskåp.

Denna bostadsrätt har ett uthyrningsavtal med SkiStar vilket genererar goda intäkter. Inventarier (enligt SkiStars checklista för uthyrning) ingår.

Högfjället är ett av Sälenfjällens mest anrika områden med Sälens Högfjällshotell och Gammelgården som landmärken. Här finner du några av fjällets absolut bästa restauranger och en pianobar i världsklass.
På området finns också matbutik, skidhyra, yoga -och pilatesstudio, gym och avkopplande SPA-behandlingar.
Allt inom promenadavstånd.
Högfjället är vackert året om. Här finner du trevlig skidåkning och skoterleder runt hörnet under vintertid. När barmarken kommer har du populära vandrings -och cykelleder i direkt anslutning till boendet bland annat Södra Kungsleden som utgår från Högfjällshotellet.

Sälenfjällen är en året-runt-destination och ett av Sveriges populäraste resmål när det kommer till friluftsliv. Det finns goda möjligheter till hyresintäkter för den som vill hyra ut för att finansiera sitt fritidsboende.

Skidåkning på Högfjället - SkiStars minsta och mysigaste resmål i Sälen
På Högfjället går det tre ankarliftar till toppen och på motsatta sidan löper barnliftarna upp mot hotellet. Alla skidbackar mynnar ut på samma ställe. med restaurang och grillplats som naturlig mötesplats. Skidbackarna är breda och ger gott om plats för stora carvingsvängar. Det går också att ta sig med lift eller skidbuss till Lindvallens skidområde.
På solsidan, nedanför Högfjällshotellet ligger barnområdet med flera knappliftar, rullband och enkla skidbackar. Här ligger också äventyrsområdet Knattesvängen med tunnlar och roliga figurer. En riktig favorit för barnfamiljer.

Intill går också Högfjällets längdspår. Många påstår att de är fjällets bästa! Här finns 3, 5, 8 och 10 km preparerade längdspår och även längdspår bort till Tandådalen som kopplas ihop med spåret runt Kalven.

Till Scandinavian Mountains Airport, Sälens flygplats är det ca 20 minuters bilväg.

Denna bostadsrätt visas löpande. Vi erbjuder privata visningar både på plats och digitalt.
Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sälen