John Lodéns väg 20G

Storängen, Nacka Se på karta

8 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
148 m²
Biarea
4 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2020
Förening
BRF Lovehusen
Om föreningen
Avgift
5 994 kr/mån
Driftkostnad
23 400 kr/år
Pris/m²
56 723 kr/m²
Antal besök
2 788
Dagar på Hemnet
9

Välkommen till idyllen Storängen. Modernt och väldisponerat parhus omfattande 6 rum och kök med en boyta på 148 kvm, uppdelat på 3 våningsplan. Bostadsrätten är helt nybyggd och är unikt framtaget av Love Arbén. Arkitekten har genom ett atrium och stora fönsterpartier skapat en känsla av ljus och rymd. Föreningen består av 5 parhus och 10 hem, där ett modernt kvartersliv samsas med närheten både till naturen och staden. Huset är under produktion och inflyttningsklart redan i december 2020.

Väl inne i bostaden möts ni av en välkomnande hall med behagligt kalkstensgolv och bra avhängningsmöjligheter. Avväpnande takhöjd som når upp ända till nock. I anslutning till hallen finner ni ett exklusivt badrum i kalksten. På entréplanet återfinns husets sällskapsavdelningar, kök och vardagsrum, i öppen planlösning med genomgående gedigna och påkostade materialval. Via köket öppnas dörrar ut till bostadens härliga terrass om 22 kvm. Här når ni även till den väl anlagda och grönskande trädgården som skapar en rogivande gräns mellan ute- och inomhusmiljö.

Den specialritade trappan är en central del av av arkitekturen och funktionen och skapar ett fint flöde mellan våningsplanen. Trappen lotsar oss till bostadens mellersta plan, där vi återfinner tre generösa och rogivande sovrum samt ytterligare ett badrum. Bostaden karaktäriseras av fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier och en genomgående, mycket trivsam planlösning med flertalet attraktiva attribut för maximal boendekvalité.

Övre plan bjuder på ett spatiöst sällskapsrum med fönster i tre väderstreck, som ger en rymlig atmosfär och fin utsikt, vilket bidrar till en modern men samtidigt klassisk och elegant bostad av yppersta klass och kvalitet.

Möjlighet till inflytt senare delen av december, -Kanske fira jul i nya bostaden?

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Nacka