Nyproduktion

Ekerövallen 1C, hus nr 3

Träkvista, Ekerö Se på karta

6 350 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
138 m²
Uteplats
Ja
Våning
3
Byggår
2021
Förening
BRF Ekebyn
Om föreningen
Avgift
6 373 kr/mån
Pris/m²
46 014 kr/m²
Nyproduktion

Passa på, nu återstår endast ett 3 våningshus i etapp 1! Mycket praktiska och trevliga bostäder i tre våningar om 138 kvm fördelade på sex rum och kök samt med egen trädgårdstomt med gräsyta, häckar, altan samt carport.

Entréplanet består av ett stilrent Ballingslöv kök med generös matplats samt vacker arbetsbänk i grå komposit samt ett vackert vardagsrum med utgång till altan och vidare ut i trädgården. Här finns även ett badrum med tvättstugedel. På övre plan återfinns 3 st bra sovrum, ett ljust och trivsamt allrum samt duschrum. På plan 3 återfinns ett underbart ljust vardagsrum om 28 kvm med fönster åt tre väderstreck. Här kan man om så önskas inreda till flera sovrum/ arbetsrum.

Etapp 1 i Ekerövallen omfattar totalt 16 st bostäder om fem rum och kök, fördelade på två plan om totalt 105 kvm resp. bostäder om sex rum och kök, fördelade på tre plan om totalt 138 kvm. Alla husen har parkering för två bilar varav den ena i carport. Husen kommer att uppföras med träfasader i en ljus och mild färgskala som varieras för att betona varje hus individualitet. En modern trädgårdsstad!

Ekerövallen är ett barnvänligt område som ligger mycket centralt belägen på Ekerö. Området ligger i en trivsam miljö och omgärdas av äldre och uppvuxna villaområden. Den nya bebyggelsen ska knyta an till den småhusbebyggelse som präglar området runtomkring. Småhuskvarter med personliga hem, varierade hustyper och vacker arkitektur med grönskande trädgårdar ska växa fram. Endast 20 km från Stockholms city.

Ekerövallen har många fantastiska kvalitéer! Med närhet till Mälaren, förskolor, skolor, livsmedelsbutiker, idrottsanläggningar och bra kommunikationer finns alla förutsättningar för att leva ett både bekvämt och aktivt liv!

Planerad inflytt sommar/ höst, 2021.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 25
    apr
    Sön 25 apr kl. 14:00–14:45
    Välkomna in i vår visningsbod på plats på Ekerövallen. Föranmälan krävs, vänligen boka in er ankomsttid på vår hemsida. Varmt välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.