Slottsstigen 6

Djursholm, Danderyd Se på karta

11 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
7 rum
Boarea
180 m²
Biarea
48 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1908
Förening
BRF Lorride 2 och 3
Om föreningen
Avgift
7 260 kr/mån
Driftkostnad
13 788 kr/år
Pris/m²
63 889 kr/m²
Antal besök
4 015
Dagar på Hemnet
3

Med sitt höga läge, granne med Djursholms slott, välkomnas ni till denna fantastiska fastighet anno 1908. Lägenhet är disponerade i två fulla våningsplan samt ett eget tornrum med balkong och en enastående utsikt.

Planlösningen fördelas på 7 rum över en totalyta på ca 228 m² (total golvyta uppgår till ca 282 m²). Entrévåningen bjuder på en välkomnande hall med platsbyggda bokhyllor, vardagsrum, stora matsal samt ett vackert kök med klassiska snickerier, köpmannadisk och stor köksö. På entrévåningen finns tre stora sovrum, ett stor helkaklat badrum utrustat med en tvättpelare samt även en gäst-wc. En våning upp ligger den inredda vinden med ett stort rum i vinkel, takfönster, synliga takbjälkar och ett helkaklat badrum med dusch. Vindsvåningen utgör det perfekta tonårsrummet eller kanske ett eget plan för dina gäster.

Högst upp i bostaden ligger den riktiga kornjuvelen, ett eget tornrum. Här kan man sitta i total tystnad, likt ett örnnäste och blicka ut över nejden. I tornrummet finns också tillgång till en balkong i bästa sydvästläge. Önskar ni sitta ute med det stora sällskapen finns en egen uteplats som tillhör denna bostadsrätt. Här samsas den stora matgruppen med grillen och solstolarna. För de riktigt varma dagarna finns även en möjlighet att sätta upp en segelduk. Tomten mäter 2 883 m² och finns att nyttja och njuta av för förenings medlemmar och skötseln lejs bort.

Bostaden erbjuder föredömlig förvaring, delvis på vinden och i stor delad källare. Vidare ingår det två parkeringsplatser som följer med lägenheten.

Varmt välkommen till en bostad som är något helt unikt.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Täby & Danderyd

Visningstider

 • 31
  maj
  Sön 31 maj kl. 12:00–12:45
  Öppen visning - Kontakta mäklaren om du önskar en bokad visning.
 • 1
  jun
  Mån 1 jun kl. 17:30–18:00
  Bara bokade visningar. Reservera din tid på mäklarens hemsida genom att klicka på knappen "boka"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.