Nyproduktion

Hagaesplanaden 61

Hagastaden, Stockholms kommun Se på karta

32 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
8 rum
Boarea
206,5 m²
Biarea
83 m²
Planerat tillträde
Maj 2022
Förening
BRF Arkitraven
Om föreningen
Avgift
10 065 kr/mån
Driftkostnad
9 084 kr/år
Pris/m²
159 782 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till Penthouse Cederhusen - vår unika byggmästarvåning. Vi erbjuder ett penthouse i absolut toppklass och här bor du i en helt nybyggd bostad i massivt trä, med finesser såsom platsbyggda snickerier, badrum klädda i Ekebergsmarmor och med en oslagbar utsikt över Hagastaden och Stockholms stenstad från den privata takterrassen om hela 83 kvadratmeter.

Man pratar ofta om unika bostäder. Men detta är utan tvekan något helt nytt, något som inte funnits i Sverige tidigare. Våra kvarter i Hagastaden är Sveriges högsta och största flerfamiljshus tillverkade i massivt trä i innerstadsmiljö, något som även är unikt i Europa. Vår byggmästarvåning är inte för alla, den är för dig som uppskattar en klassisk våning med vackert inramade rum, estetik och design och som vill ha ett klimatsmart boende.

Högst upp i huset finner man denna unika byggmästarvåning om 8 rum och kök, 206,5 kvm, plus privat takterrass om 83 kvadratmeter. Via trappa från köket nås den privata takterrassen inredd med kök och dusch med en enastående vy över Hagastaden och Stockholm. Bostaden är rymlig och har flertal rum i fil likt en klassisk våning. Vackra inramade rum, välplanerade sovrumsdelar samt ett kök centrerat i våningen som blir den uppenbara samlingspunkten vid umgänge.

Varmt välkommen till Cederhusen - där du är med och hjälper miljön och klimatet, samtidigt som du lever i en stilren bekväm bostad mitt i city!

https://www.folkhem.se/nyproduktion/stockholm/vasastan/hagastaden/cederhusen/penthouse-cederhusen/

Läs mer om bostaden