Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan

Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Roslagsgatan 29A, Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun
 • Sön 28 apr kl 12:15
Roslagsgatan 29A, Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun, bild 2
Roslagsgatan 29A, Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun, bild 3

Roslagsgatan 29A

Lägenhet
Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
2 995 000 kr
24 m²
1 rum
vån 2/4
2 122 kr/mån
124 792 kr/m²

- Perfekt planerad - Balkong - Rymligt kök - Fantastiskt ljusinsläpp - Närhet till allt - Fantastisk 1:a med balkong! Tyst och lugnt läge i gårdshus. Lägenhetens planlösning är bäst i klassen där varje kvadratmeter nyttjas på bästa sätt. Fantastiskt ljusinsläpp med fönsterparti samt glasade balkongdörrar som ger en luftig känsla. Stilrent kök som ligger i social anslutning till det spatiösa vardagsrummet vilket ger generösa sällskapsytor. Bra planerat badrum samt lagom stor hall. Generös förvaring genom inbyggd klädkammare. Lägenheter har kvar bevarad charm med vackra golv i fiskbensparkett, generös takhöjd och tidstypiska detaljer. Stabil och välskött förening med god ekonomi i en vacker fastighet. Gemensam takterrass och fin innergård som kan nyttjas av medlemmarna och där man kan umgås sommartid. Helt klart ett hem att trivas i! Bostaden är belägen på attraktiva Roslagsgatan som kantas av allt från trendiga restauranger och brunchställen till mysiga antikaffärer och välkända Norra Brunn. Området som även kallas Sibirien har blivit ett att Stockholms mest älskade område. Här finner ni stans mest trendiga restauranger såsom Las Brasas, Babette, Balzac, M.O.A.S, Meno Male, Svartensgrens, Bar Nombre, Mahalo och många fler. För den brunchgalne finns Pom och Flora, Greasy Spoon och Café Sirap att nämna. Stadspulsen runt Stureplan och City ligger endast cirka 15 minuters promenad bort. Här bor ni i ett kommunikationstätt område med närhet till både den röda och gröna tunnelbanelinjen vid Tekniska Högskolan, Rådmansgatan och Odenplan. Vid Odenplan finns även Citybanan med pendeltågstrafik. På Odengatan går flera innerstadsbussar som tar er till både Östermalm, Djurgården, Kungsholmen, City och Södermalm. Lägenheten har ett strategiskt bra läge och för den som pendlar är det snabb access ut till E4:an och E18. När ni vill komma bort och få en lugn stund i naturen finns Lill-Jansskogen i närheten och Hagaparken. I Hagaparken kan ni ta sköna promenader, motionera, spela tennis, ha en picknick, bada och paddla kanot i Brunnsviken och under vintertid åka långfärdsskridskor. Precis utanför porten lockar även Vanadislunden med dess fantastiska utsikt över Stockholm och med utomhusbassänger vid Vanadisbadet. Ett område att trivas i för den som vill njuta av det bästa innerstaden erbjuder med en unik kvarterskänsla.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Karlbergsvägen 57, 4tr., Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun
 • Sön 28 apr kl 14:15
Karlbergsvägen 57, 4tr., Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun, bild 2
Karlbergsvägen 57, 4tr., Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun, bild 3

Karlbergsvägen 57, 4tr.

Lägenhet
Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
4 495 000 kr
41 m²
2 rum
vån 4/5
2 031 kr/mån
109 634 kr/m²

- Sekelskiftes 2:a - Lummig vy mot pampiga Karlbergsvägen - Burspråk - Perfekt planlösning - Fantastisk sekelskiftes 2:a på attraktiva Karlbergsvägen. Bevarad sekelskiftescharm med generös takhöjd (ca 3m), burspråk, djupa fönsternischer samt vackra golv. Detta är en mycket välplanerad lägenhet där varje kvadratmeter nyttjas på bästa sätt. Lägenheten erbjuder ett snyggt och välutrustat kök med diskmaskin och generös förvaring samt arbetsyta. Köket är i anslutning till det spatiösa vardagsrummet med ett härligt ljusinsläpp från vackert burspråk mot lummig allé. Här är en härlig rymd tack vare den generösa takhöjden ca 3m och de höga fönstren. I vardagsrummet finns gott om plats för soffgrupp och matbord för många gäster vilket ger perfekta sociala ytor. Rymligt sovrum med plats för säng. Stilfullt badrum med golvvärme för ökad komfort samt en välkomnade hall och en praktisk klädkammare. Högt och fint läge i den vackra fastigheten samt en bra förening med god ekonomi. Tillgång till gemensam takterrass i söderläge! Bostaden har ett underbart läge på omåttligt populära Karlbergsvägen i Birkastan. Birkastan har blivit ett av Stockholms mest älskade områden och stadsdelen kallas ofta för lilla Paris tack vare den charmiga och kontinentala atmosfären. Rörstrandsgatan är områdets givna samlingsplats och kantas av allt från trendiga restauranger och brunchställen till mysiga barer och caféer. Rörstrandsgatan blir en bilfri gågata under sommaren med flera trevliga uteserveringar. Det är också nära till prunkande grönområden och avkopplande miljöer. Den vackra strandpromenaden längs Karlbergskanalen ligger bara några minuter bort och där finns också picknickplatser, utmärkta motionsspår och Karlbergs Slott. Åt andra hållet lockar Vasaparken med stora gräsytor, konstgräsplan/skridskobana, minigolfbana och mysiga fik. Kommunikationerna är enastående och här når ni alla tänkbara färdmedel inom ett par minuter! Ett par hundra meter från huset når ni Sankt Eriksplan med alla dess kommunikationer (T-bana och bussar bl.a. linje 3, 4 samt flygbussar från Torsgatan). På bekvämt promenadavstånd finns också Citybanan vid Odenplan. Under Sankt Eriksplan finns även ett stort varmgarage för er som har bil. Ett område att trivas i för den som vill njuta av det bästa innerstaden erbjuder med en unik kvarterskänsla.

 • Premium
 • Hiss
Roslagsgatan 58, 3tr, Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun
 • Sön 28 apr kl 11:30
Roslagsgatan 58, 3tr, Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun, bild 2
Roslagsgatan 58, 3tr, Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun, bild 3

Roslagsgatan 58, 3tr

Lägenhet
Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
6 395 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/5
4 430 kr/mån
98 385 kr/m²

- Balkong - Fantastiskt kök - Högt upp - Härligt ljusinsläpp - Parkutsikt - Garage i huset - Möjlig 3:a - Perfekt 2:a med lummig utsikt och solig balkong! Bevarade tidstypiska 20-tals detaljer så som, väl tilltagen takhöjd, fina golv, flertalet klassiskt spröjsade fönster med tillhörande djupa fönsternischer samt serveringsskåp som ger härlig charm. Här erbjuds en genomgående planlösning med väl tilltagna rum och precis alla tänkbara funktioner ni kan önska. Snyggt renoverat kök med påkostade materialval och gott om arbetsyta med fin vy från fönster och balkongdörr i glas. Här erbjuds gott om förvaring, matplats samt utgång till lägenhetens balkong. Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring genom klädkammare. Stort vardagsrum med härlig utsikt samt hall med gott om avhängning samt TM installerat i klädkammare. Helkaklat badrum med badkar. Originaldetaljer som möter det moderna och praktiska skapar ett mycket funktionellt och stilfullt boende. Ett hem som erbjuder precis allt man kan önska, både vad gäller boende och läge! Välmående förening med god ekonomi och samtliga stora investeringar bakom sig. I föreningen finns ett nyrenoverat varmgarage med 13 parkeringsplatser för bil (inkl. elbilsladdning), 5 för motorcykel, samt 6 för cykel. Här bor ni med ett attraktivt läge som har mycket att erbjuda. Roslagsgatan är en pittoresk gata och i närområdet finns ett rikt utbud av trendiga och härliga restauranger, caféer och barer. Svartengrens, Brasserie Balzac, Meno Male, Babette, Las Brasas, Bistro Mirabelle, Bar Nombre och Resturang Bord för att bara nämna några omåttligt populära krogar i närheten. Mataffärer, shopping, gym och all tänkbar service finns runt knuten. Stadspulsen runt Stureplan och City ligger endast cirka 15 minuters promenad bort. Här bor ni i ett kommunikationstätt område med närhet till både den röda och gröna tunnelbanelinjen vid Tekniska Högskolan, Rådmansgatan och Odenplan. Vid Odenplan finns även Citybanan med pendeltågstrafik och flygbuss. På Odengatan går flera innerstadsbussar (2, 4, 50 & 67) som tar er till både Östermalm, Djurgården, Kungsholmen, City och Södermalm. Lägenheten har ett strategiskt bra läge och för den som pendlar är det snabb access ut till E4:an och E18. Lugnet och naturen i form av Vanadislunden, Hagaparken och Lill-Janskogen finns inom 5 minuters gångavstånd. Även Brunnsviken på nära avstånd, med en trevlig badplats och kajakpaddling under sommartid. På vinterhalvåret finns pulkaåkning och korvgrillning nära till hands i närliggande Vanadislunden och Bellevueparken samt skridskoåkning i Vasaparken. På somrarna finns utebadet i Vanadislunden som är uppskattat av såväl barn och vuxna. Ett område att trivas i för den som vill njuta av det bästa innerstaden erbjuder med en unik kvarterskänsla!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kungstensgatan 46 , Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun
 • Sön 28 apr kl 13:15

Kungstensgatan 46

Lägenhet
Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
5 995 000 kr
60 m²
2 rum
vån 4
1 490 kr/mån
99 917 kr/m²

- Perfekt planerad - Stor solig balkong - - Möjlig 3:a - Invid Observatorielunden & Odenplan - Högt upp - Extremt låg avgift - Garage i huset - Fantastisk 2:a på bästa läget i Vasastan! Möjlig 3:a! Ett fint boende högt upp i huset med stor solig balkong! Ljus lägenhet där fönsterna vetter mot söder. Luftig planlösning med rymligt kök, stort och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong, mysigt sovrum samt helkaklat badrum som med plats för tvättmaskin. Gott om förvaringsmöjligheter genomgående i lägenheten. Helt klart ett hem att trivas i! Stabil förening som äger marken med låga avgifter. Garage med elplatser & gym i huset samt hiss som tar er ner till källarförråd och tvättstuga. Den stora hissen ger plats för barnvagn Bostaden har ett strålande läge på Kungstensgatan 46 invid Odenplan med närhet till allt. Lugn gata med all service i närheten såsom Hemköp runt hörnet. Här har ni även ett stort utbud av mysiga krogar, restauranger och shoppingmöjligheter, samtidigt som det är nära till härliga grönområden som bjuder på en avkopplande miljö. Vasaparken som erbjuder gott om aktiviteter med bland annat fotbollsplan, konstfrusen isbana, minigolfbana och mysiga fik når du med en kort promenad. Många parker nära såsom Tegnérlunden, Observatorielunden och Vasaparken. Vill ni ge er ut på en långpromenad är inte heller Hagaparken med Brunnsviken eller löparspår runt Karlbergs slott långt borta. Ett område att trivas i för den som vill njuta av det bästa innerstaden erbjuder med en unik kvarterskänsla. Kommunikationerna är enastående vid Odenplan med goda kommunikationer i form av den gröna linjens tunnelbana samt bussar som tar dig både genom innerstan och utanför tull. Från Odenplan nås även Citybanan som är Stockholms knutpunkt. Därtill nås även Arlandabussar. Kort promenad till T-centralen. Flera skolor och förskolor, bland annat Adolf Fredriks musikklasser & Lilla Adolf.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Tulegatan 47, Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun
 • Sön 28 apr kl 13:15
Tulegatan 47, Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun, bild 2
Tulegatan 47, Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun, bild 3

Tulegatan 47

Lägenhet
Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
10 995 000 kr
92 m²
4 rum
vån 8/8
1 295 kr/mån
119 511 kr/m²

Möjlighet till uthyrningsdel - Nyrenoverad balkong mot innergård med sol från lunch till kväll - Exceptionellt låg avgift - Renoverad - Två badrum - Bra förening med goda lokalintäkter - Garage finns i föreningen - En av Vasastans största och bästa innergård - Rymlig hiss - Högst upp med utsikt över takåsar och en bostad som bokstavligen badar i ljus året om! En av få bostäder i Vasastan med möjlighet till uthyrningsdel och uthyrning som är godkänd av föreningen vilket kan inbringa en god intäkt och täcka hela eller en del av er boendekostnad. Smakfullt renoverat kök i öppen och social planlösning mot det härliga vardagsrummet, i anslutning har ni den fantastiska och möblerbara balkongen som både nyligen renoverats och bjuder på sol från lunchtid ända fram till kvällen, belägen mot en av Vasastans största och bästa innergårdar. Garage finns i huset för 1.000 kr/mån, kötid tillämpas. Enkel access från porten med entre utan trappor och rymlig hiss för ett bekvämt boende! BRF Geten 28 är en förening med väldigt god ekonomi som har stabila intäkter från både lokaler och garaget. Svårslaget läge med närhet till precis allt; närliggande skolor vilket är perfekt för barnfamiljen, trendiga restauranger, flertalet livsmedelsbutiker, kommunikationer, gym med S.A.T.S i huset som är en hyresgäst och även förlängt sitt hyreskontrakt, samt Vanadislunden som granne med hundpark. Surbrunnsgatan planeras även att göras om till en cykelbana. Utanför porten ligger Vanadislunden med fantastisk utsikt över staden samt Vanadisbadet. Inom kort gångavstånd finns Hagaparken och Lill-Jansskogen. Även Brunnsviken på nära avstånd, med en trevlig badplats och kajakpaddling under sommartid. Oslagbara kommunikationsmöjligheter via pendeltågsstationen Citybanan vid Odenplan som nås på en kort promenad. Dessutom nära till tunnelbanestationerna Rådmansgatan och Odenplan och flera innerstadsbussar på Odengatan och Sveavägen såsom 2:an och 4:an. Även snabb access ut till E4:an och E18 för er som har bil.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vidargatan 9, Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun
 • Sön 28 apr kl 12:00
Vidargatan 9, Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun, bild 2
Vidargatan 9, Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun, bild 3

Vidargatan 9

Lägenhet
Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
11 995 000 kr
101 m²
3 rum
vån 3
3 034 kr/mån
118 762 kr/m²

Solig balkong mot lummig innergård - 2 fungerande kakelugnar - Högt och ljust läge med genomgående planlösning - Sekelskiftesdröm anno 1907 - Original stuckatur - Lågt belånad förening med lokaler som inbringar intäkter - Låg avgift - Hiss med plats för barnvagn - I ett högt läge med genomgående planlösning finner denna sekelskiftesdröm! Ett hem som har allt man söker med 2 fungerande kakelugnar, balkong i soligt och lummigt läge mot innergården samt original attribut som vackra stuckaturer, pampiga dubbeldörrar, högt i tak, speglade dörrar, speglade snickerier och djupa fönsternischer. Stambytt och smakfullt renoverat badrum, separat tvättstuga som kan gå att göra om till gäst-wc då det finns stammar. Möjlig 4:a där det kan gå att flytta köket till befintlig matsal/sovrum och göra köket till ett sovrum, detta behöver i vanlig ordning godkännas av föreningen. Rogivande sovrum med gott om förvaring i platsbyggda garderober samt ytterligare klädkammare i anslutning till vardagsrummet och mer förvaring i hallen. Bekvämt för barnfamiljen då det smidigt genom en entre utan trappor går att rulla in barnvagnen från Upplandsgatan 56 och sedan ta hissen med plats för vagnen direkt upp utanför lägenhetens dörr, sedan nås även barnvagnsrummet direkt ner med hissen. Bostaden har ett strålande läge på Vidargatan invid Odenplan med närhet till allt. Nära till Odenplan med goda kommunikationer i form av den gröna linjens tunnelbana, pendeltåg samt bussar som tar dig både genom innerstan och utanför tull. Här har du även ett stort utbud av mysiga krogar, restauranger och shoppingmöjligheter, samtidigt som det är nära till härliga grönområden som bjuder på en avkopplande miljö. Vasaparken som erbjuder gott om aktiviteter med bland annat fotbollsplan, konstfrusen isbana, minigolfbana och mysiga fik når du med en kort promenad. Vill du ge dig ut på en långpromenad är inte heller Hagaparken med Brunnsviken eller löparspår runt Karlbergs slott långt borta. Ett område att trivas i för den som vill njuta av det bästa innerstaden erbjuder med en unik kvarterskänsla.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Odengatan 71, 3tr., Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun

Odengatan 71, 3tr.

Lägenhet
Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
12 995 000 kr
115 m²
5 rum
vån 3/7
6 628 kr/mån
113 000 kr/m²

Fint renoverad 5:a - Optimal planlösning - Trevlig sällskapsyta - Eldstad - Två balkonger - Högt läge med fin vy - Stilfullt badrum med tvättpelare, badkar & dusch - Stilfull gäst-wc - Fyra bra sovrum in mot gården - Generös takhöjd - Möjlig uthyrningsdel med separat ingång - Bästa läge invid Odenplan! Fint renoverad 5:a i högt läge, med två balkonger och ett välutrustad kök i direkt kontakt med trevlig sällskapsyta med fin vy ut över Odenplan samt fyra bra sovrum in mot gården. Stilfullt badrum med badkar, dusch och tvättpelare samt en gäst-wc med golvvärme och spotlights i taket. Möjlig uthyrningsdel med separat ingång och det finns redan säkerhetsdörr installerad, även vatten och avlopp finns i rummet. Toppläge i Vasastan invid Odenplan med närhet till allt. Fantastiskt ljusinsläpp genom glasade balkongdörrar och stora fönsterpartier, vilket ger en luftig känsla. Bevarade detaljer såsom väl tilltagen takhöjd, höga fönster i fil med djupa fönsternischer. Stilfullt och välutrustat kök med god maskinell utrusning i form av en diskmaskin, spishäll, varmluftsugn, spisfläkt, mikro, kyl/frys och en diskho med blandare samt en generös arbetsbänk och en vinkyl placerad i klädkammaren. I halvöppen planlösning med köket har vi det det väl tilltagna vardagsrummet med gott om plats för stor soffa, matgrupp. sideboard samt annan passande möblering. En mindre balkong med härlig vy ut mot Odenplan och Gustav Vasa kyrka. Fyra bra sovrum varav ena sovrummet dvs Master bedroom har en balkong in mot gården och direkt access till badrum. Stilfullt renoverat badrum (stambytt 2021) med klinker i grå ton på golvet och matchande grått kakel på väggarna. Badrumsutrustning bestående av en vägghängd wc, kommod med handfat och blandare. spegel med infälld belysning, duschhörna med tak- och handdusch bakom glasade duschväggar samt ett badkar. Tvättpelare och golvvärme för ökad komfort. Välkomnade hall med bra plats för avhängning och en stilfull gäst-wc. Gott om bra förvaringslösningar med bra plats för förvaring. Bostaden har ett strålande läge på Norrtullsgatan invid Odenplan med närhet till allt. Nära till Odenplan med goda kommunikationer i form av den gröna linjens tunnelbana, pendeltåg samt bussar som tar dig både genom innerstan och utanför tull. Här har du även ett stort utbud av mysiga krogar, restauranger och shoppingmöjligheter, samtidigt som det är nära till härliga grönområden som bjuder på en avkopplande miljö. Vasaparken som erbjuder gott om aktiviteter med bland annat fotbollsplan, konstfrusen isbana, minigolfbana och mysiga fik når du med en kort promenad. Vill du ge dig ut på en långpromenad är inte heller Hagaparken med Brunnsviken eller löparspår runt Karlbergs slott långt borta. Ett område att trivas i för den som vill njuta av det bästa innerstaden erbjuder med en unik kvarterskänsla. Missa inte denna fina lägenhet, ett boende utöver det vanliga. Varmt välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
Torsgatan 40A, Vasastan - S:t Eriksplan, Stockholms kommun
 • Sön 28 apr kl 14:00

Torsgatan 40A

Lägenhet
Vasastan - S:t Eriksplan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
3 495 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1
1 896 kr/mån
120 517 kr/m²

- Toppadress i lugnt gårdshus - Balkong - Möjlig 2:a - Stabil förening - Låg avgift - Varmt välkomna denna klockrena etta (möjlig mini-2:a) med balkong som andas sekelskifte och passar utmärkt som första bostad, övernattningslägenhet eller för den som ska studera. På mycket attraktivt läge finner vi 29 kvadratmeter charm med flera attribut från byggåret såsom väl tilltagen takhöjd, djupa fönsterkarmar och vackra plankgolv. Här bor man i en stabil förening med god ekonomi och låga avgifter, dessutom belägen med ett stort utbud av restauranger och caféer alldeles utanför porten och grönområdet i Vasaparken en kort promenad bort. Kommunikationerna är enastående runt knutpunkten Sankt Eriksplan där vi hittar både tunnelbanans gröna linje samt flera innerstadsbussar och flygbuss. En stenkast bort nås populära och pulserande Rörstrandsgatan som under sommarhalvåret förvandlas till en lång gågata fylld med uteserveringar vilket skapar en kontinental känsla. Bostaden disponeras med en välkomnande entré med förvaring och avlastningsutrymme, vidare in nås det separata och renoverade köket från Kvänum vilket rymmer matplats och är utrustat med gott om förvaringsmöjligheter samt nödvändigheter såsom spis, ugn, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. I köket ligger vackert, ljust plankgolv. Längre in i bostaden nås det som idag disponeras som allrum vilket rymmer både säng, soffgrupp, soffbord och TV-möbel. Härifrån nås även bostadens underbara balkong som vetter ut mot föreningens lugna innergård och erbjuder sol stora delar av dagen under sommaren. Även inrett med klädkammare för förvaring. Golv belagt med gedigen fiskbensparkett och väggar i ljusa färger. Badrum inrett med kakel och klinker, dusch, handfat samt WC. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
Völundsgatan 7, Vasastan - Atlas, Stockholms kommun

Völundsgatan 7

Lägenhet
Vasastan - Atlas, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
6 675 000 kr
66 m²
3 rum
vån 0,5
3 328 kr/mån
101 136 kr/m²

- 20-talscharm - Lugnt område - Fransk balkong - 3 rum och kök - Öppen planlösning - Varmt välkomna till denna välplanerade och yteffektiva bostad om tre rum och kök på fantastisk adress i pittoreska Atlasområdet. Här bor man ostört och med direkt närhet till allt staden har att erbjuda i form av restauranger, butiker, caféer och inte minst kommunikationsmöjligheterna vid Sankt Eriksplan där tunnelbanans gröna linje, flera busslinjer och flygbussen ut till Arlanda avgår ifrån. Dessutom ett stenkast från grönområdet i Vasaparken och härliga promenadstråk vid Karlbergskanalen samt populära Rörstrandsgatan som under sommarhalvåret förvandlas till en lång gågata fylld med uteserveringar vilket skapar en kontinental känsla. En perfekt disponerad lägenhet med fönster i två väderstreck, ett master bedroom, öppet kök och vardagsrum vilket ger goda möjligheter för sociala tillställningar samt ytterligare ett rum som kan nyttjas som sovrum, arbetsrum eller efter andra önskemål. Fräscht badrum och fransk balkong mot föreningens lugna och lummiga innergård. Insynsskyddat mot båda håll. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Hagaesplanaden 78, Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun
Hagaesplanaden 78, Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Hagaesplanaden 78, Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Hagaesplanaden 78

Lägenhet
Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
8 950 000 kr
83,5 m²
4 rum
vån 6/8
4 752 kr/mån
107 186 kr/m²

Räntegaranti - Balkong i soligt läge mot innergård - Exklusivt kök från Marbodal - 2 badrum varav 1 en suite badrum & walk in closet - Socialt vardagsrum/kök - Garage med direkt access från hissen - * RÄNTEGARANTI * Nordr har beslutat att förstärka sitt trygghetspaket med en räntegaranti under tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar under perioden slår igenom i höjda månadsavgifter och syftar till att öka tydlighet och trygghet för de som köper en nyproducerad bostad. För denna bostad om 83,5 kvadrat blir den nya månadsavgiften utan räntegarantin 5 609 kronor, där föreningens lån har en kalkylränta på 4 procent. Med Nordrs räntegaranti blir månadsavgiften under denna period istället 4 752 kronor. Nordr står därmed för mellanskillnaden på 857 kronor. I praktiken garanterar Nordr att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Nordr kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, alltså 0,75 procent. Nordr kommer att säkerställa att kompensationen kommer samtliga föreningsmedlemmar till del i form av begränsade avgiftshöjningar kopplade till räntehöjningar. När du kliver över tröskeln till ditt egna hem i stan kommer de rejält tilltagna fönstren i kombination med den generösa takhöjden och den genomgående planlösningen göra att lägenheten direkt känns inbjudande, ljus och luftig. Fastän du är mitt i stan känns bruset avlägset. Förutom funktion och kvalitet får du generös balkong mot lugn innergård i sydväst läge som bjuder på eftermiddagssol från ca 13-tiden sommartid. Allt är bekvämt och genomtänkt i minsta detalj, som gjort för att trivas i. Själv, med familjen eller tillsammans med vännerna. Här har ni en härlig familjelägenhet med allt du kan önska dig i form av bekvämligheter. Den öppna planlösningen ger möjlighet för stor soffgrupp samt att duka långbord för middag eller fest. Familjen slipper trängas med morgonbestyren då det både finns ett härligt en suite badrum samt en separat wc/dusch. Livet i Haga Boulevard lovar något alldeles extra. I din nya stadslägenhet är varje kvadratmeter viktig och mycket tid har lagts på att planera ytorna rätt. Stadslivet runt Haga Boulevard växer fram för varje månad. Norra Stationsgatan förvandlas sakta men säkert till en attraktiv, grön cityboulevard med mysiga uteserveringar, caféer, butiker och restauranger. På andra sidan gatan väntar Vasastans utbud av kultur och nöjen. Garaget finns under husen med hiss direkt upp till bostäderna - enkelt och smidigt. Kvarteret Haga Boulevard består av två hus, ett gemensamt garage och en gemensam innergård. Självklart har du ett eget källarförråd för förvaring av dina saker. I anslutning till de stora, luftiga entréerna finns olika förråd för cykel och barnvagn. Behöver du fixa med cykeln eller pumpa däcken på vagnen kan du göra det i mekarstationen i garaget. Garaget finns under husen med hiss direkt upp till bostäderna - enkelt och smidigt. Mer info om projektet finner ni här: https://www.nordr.com/se/bostadsportal/hitta-din-bostad/haga-boulevard/till-salu Läs mer om gula linjen: www.nyatunnelbanan.sll.se/sv/arenastaden-stationer Läs mer om Norra stationsparken: www.norrastationsgatan.se/nyheter/vara-gronomraden Läs mer på om P-hus Hagastaden: www.stockholmparkering.se/Pages/Hagastaden.aspx

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vanadisplan 1, 1tr, Vasastan, Stockholms kommun
 • Idag kl 18:30
Vanadisplan 1, 1tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Vanadisplan 1, 1tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Vanadisplan 1, 1tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
7 495 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1
2 957 kr/mån
96 090 kr/m²

- Fri utsikt över Vanadisplan - Insynsskyddat läge - Stabil BRF - Öppen planlöning - 2 rymliga sovrum - Belägen vid Vanadisplan i en ståtlig fastighet från 1926 finner ni denna ljusa och renoverade 2:5a i fint skick! Bostaden har varsamt renoverats och erbjuder en öppen och social planlösning, vacker ekparkett, väl tilltagen takhöjd, god förvaring och en harmonisk känsla redan vid första anblick. Den fria utsikten över Vanadisplan bidrar till minimal insyn och ett generöst ljusinsläpp under hela dagen. Låg avgift i en välskött förening med låg skuldsättning, endast 2 342 kr per kvm. Direkt närhet till pendeltågsstationen bara ca 100 meter från porten, några minuter ifrån Hagastaden och Torsplan med gym, matbutiker och Systembolaget. Ett par kvarter bort ligger S:t Eriksplan och dess utmärkta kommunikationer med bussar och tunnelbana. Bostaden är belägen på ett av Vasastans mest eftertraktade lägen i närheten av Odenplan och Sankt Eriksplan. Området är populärt med sina klassiska sekelskiftes- och 20-talsbyggnader som ger en härlig kvarterskänsla. Här möts verkligen det bästa av två världar med det stora utbudet av restauranger samtidigt som ni har nära till grönområden som bjuder på en avkopplande miljö. En kort promenad bort når ni Vasaparken som lockar med stora gräsytor, mysiga caféer, minigolfbana och skridskobana under vintertid. Runt knuten finns också Hälsingehöjden, Vanadislunden med utomhusbassäng och Hagaparken där ni kan ta sköna promenader, motionera, spela tennis, ha en picknick, bada i Brunnsviken och under vintertid åka långfärdsskridskor. Kommunikationerna är enastående och här når ni alla tänkbara färdmedel inom ett par minuter. Vid Odenplan och Sankt Eriksplan finns gröna linjens tunnelbana samt bussar som tar er både genom innerstan och utanför tullarna. 1 minut från lägenheten finns nedgång till Citybanan med pendeltågstrafik och på Sankt Eriksgatan i närheten av bostaden finns även hållplats för bussar mot Arlanda. Här bor ni på en attraktiv adress där gatorna kantas av allt från trendiga restauranger och brunchställen till mysiga antikaffärer och kulturella tillställningar. Här trängs omtyckta restauranger såsom Tranan, Yuc, Linguini, Lilla Ego och många fler. I kvarteret finns även flera välsorterade mataffärer och all tänkbar service finns i närheten. Ett område att trivas i för den som vill njuta av det bästa innerstaden erbjuder med en unik kvarterskänsla.

 • Premium
 • Hiss
Dalagatan 8, Vasastan - City/Norrmalm, Stockholms kommun
 • Idag kl 17:30
Dalagatan 8, Vasastan - City/Norrmalm, Stockholms kommun, bild 2
Dalagatan 8, Vasastan - City/Norrmalm, Stockholms kommun, bild 3

Dalagatan 8

Lägenhet
Vasastan - City/Norrmalm, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
4 995 000 kr
36 m²
1.5 rum
vån 6/6
1 774 kr/mån
138 750 kr/m²

- Kungsbalkong i soligt sydvästläge - Topprenoverad - Fantastiskt ljusinsläpp - Magisk utsikt - Optimal planlösning - Bra förvaring - Stabil förening - Unikt tillfället att förvärva denna enastående 1:5a med himlen som närmsta granne! Magisk utsikt över vackra takåsar samt stadshuset! Här bor man högt upp i huset med ett fantastiskt ljusinsläpp, i en optimalt planerad våning som renoverats till perfektion. Social och öppen sällskapsdel med direkt access till den härliga kungsbalkongen i sydvästläge där himmel och takåsar samspelar! Påkostat renoverat kök och badrum med exklusiv carraramarmor. Gott om förvaring med ett flertal garderober i hall och sovrum. Genomgående stilren interiör med ljuvlig fiskbensparkett, generös takhöjd, höga spröjsade fönster med djup nisch och nordiska, tidlösa kulörer. Ett perfekt boende för dig som söker något utöver det vanliga! Bostaden ligger mitt i Stockholms citykärna och här har ni nära till allt! Runt knuten finns ett oändligt antal restauranger, barer, caféer och butiker på Drottninggatan. På ett par minuters gångavstånd når ni T-centralen som binder samman hela Stockholms kollektivtrafik med tunnelbanans alla linjer (gröna, blåa, röda), pendeltåg, flygbussar samt innerstadsbussar. Här finns även närhet till det kulturella livet i form av Kulturhuset, Operan och Kungliga slottet med mera. Vill ni ta båten ut till Stockholms skärgård finns Strömkajen på behagligt promenadavstånd. Här finns också närhet till flera av innerstadens lummiga parker som Norra Bantorget, Tegnérlunden och Kungsträdgården. Ett kvarter bort finner ni Kungsbron som tar er över till Kungsholmen och fantastiska Norr Mälarstrand med promenadstråk och mysiga barer och restauranger. Vill ni bo i city men ändå har nära till grönområden är detta lägenheten er.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Gävlegatan 26, Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun
Gävlegatan 26, Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Gävlegatan 26, Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Gävlegatan 26

Lägenhet
Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
5 495 000 kr
55 m²
2 rum
vån 5
2 750 kr/mån
99 909 kr/m²

Renoverad till ännu högre standard - Balkong i soligt läge - Högt belägen - Eftertraktad planlösning - Vinkyl - Generös takhöjd om 2,65m - Walk in closet - Lyxigt badrum - Låg avgift - Välskött och stabil förening - Garage i huset - Denna bostad skiljer sig från de andra tvåorna i föreningen då den är ytterligare påkostad och renoverad till ännu högre standard med en social köksö utrustad med vinkyl, ribbor i trä, blandare i kök och badrum samt takdusch från danska damixa sedan utbyggd walk-in-closet för ännu mer förvaring i anslutning till sovrummet. Exklusiv bostad med New York känsla för dig som ställer höga krav på ditt boende! Redan i huvudentrén slås du av öppenhet, ljus och lyx som genomsyrar hela känslan av bostaden invändigt. Hotellkänsla, påkostade material, exklusivt badrum med kakel och klinker från bricmate, praktiskt elektroniskt dörrsystem med Yale doorman och vattenburen golvvärme vilket gör att man slipper skrymmande element är några av egenskaperna som karaktäriserar den höga kvaliteten i Haga Nova. BRF Haga Nova är en välskött och stabil förening med god ekonomi samt en aktiv och engagerad styrelse, här har ni två övernattningslägenheter sedan tillgång till garage med direktaccess från hissen samt lokaler i föreningen som inbringar stabila intäkter till föreningen och bidrar till dess goda ekonomi. Med endast 1 min promenadavstånd och ca 100 m bort kommer ni ha nya tunnelbaneuppgången, sedan har ni pulserande Hagastaden rakt utanför dörren med sitt breda utbud av restauranger, gym som både SATS och Frisk & Svettis, livsmedelsbutiker som bla Coop, Hemköp och Willys, systembolaget och apotek. Här finns allt man kan önska sig och behöver! Hagastaden är Vasastans nya stadskärna som blir en del av innerstan och binder samman Vasastan med Hagaparken. Oslagbart läge med närhet till stadens puls och city, fylld med liv och rörelse, men också till lugnet i den nya Norra Stationsparken som till stor del ska vara klar till sommaren 2024 och även med direkt närhet till Hagaparken och sjön vid Brunnsviken. Stort utbud av affärer, restauranger och träningsmöjligheter. Kommunikationerna är fenomenala med den nya citybanan. År 2028 kommer dessutom även den nya tunnelbanelinjen vid station Torsplan vara klar. Läs mer om nya tunnelbanelinjen: https://nyatunnelbanan.se/arenastaden/de-nya-stationerna/ Läs mer om Norra stationsparken: www.norrastationsgatan.se/nyheter/vara-gronomraden Läs mer på om P-hus Hagastaden: www.stockholmparkering.se/Pages/Hagastaden.asp

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Hälsingegatan 51, Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun
 • Idag kl 17:30

Hälsingegatan 51

Lägenhet
Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
5 495 000 kr
56 m²
2 rum
vån 4
3 542 kr/mån
98 125 kr/m²

Hörnläge - Högt och ljust läge - Rymlig och möblerbar balkong i soligt läge - Hög standard - Eftertraktad planlösning - Smakfullt badrum - Bra förvaring - Hagastaden är Vasastans nya stadskärna som blir en del av innerstan och binder samman Vasastan med Hagaparken. Oslagbart läge med närhet till stadens puls och city, fylld med liv och rörelse, men också till lugnet i den nya Norra Stationsparken och även med direkt närhet till Hagaparken och sjön vid Brunnsviken. Stort utbud av livsmedelsbutiker som tex Coop alldeles runt hörnet, restauranger från världens alla kök och träningsmöjligheter. Kommunikationerna är fenomenala med den nya citybanan. Dessutom är även gula linjen med tunnelbanan vid station Torsplan beräknad att vara klar ca 2028.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Drottninggatan 90B, 2tr., Vasastan - City/Norrmalm, Stockholms kommun
 • Ons 24 apr kl 17:00
Drottninggatan 90B, 2tr., Vasastan - City/Norrmalm, Stockholms kommun, bild 2
Drottninggatan 90B, 2tr., Vasastan - City/Norrmalm, Stockholms kommun, bild 3

Drottninggatan 90B, 2tr.

Lägenhet
Vasastan - City/Norrmalm, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
7 395 000 kr
70 m²
2 rum
vån 2
1 522 kr/mån
105 643 kr/m²

Fin funkis 2:a - Trevlig sällskapsyta - Trevlig vy in mot gården - Stilfullt kök - Eldstad - Brf med egen takterrass - Garage i huset! Tillfälle att förvärva denna fina 2:a i Brf med takterrass och garage i huset. Belägen på eftertraktad adress i en vacker och representativ fastighet anno 1939, med ett centralt läge. Den generösa takhöjden och genomgående planlösningen med flera stora fönsterpartier, ger ett härligt ljusinsläpp och en underbar rymd. Stilfullt renoverat kök med god maskinell utrustning i form utav en ugn, spishäll, spisfläkt, diskmaskin och kyl/frys samt diskho med blandare och generösa arbetsytor. Rymligt badrum med badkar belägen i passagen till sovrum samt även en separat wc som nås direkt i hallen. Trevlig sällskapsyta med rogivande eldstad och gott om plats för både soffa och matgrupp. Rymligt sovrum med plats för stor dubbelsäng samt annan passande möblering. Välkomnande hall med bra plats för förvaring. Omedelbar närhet till City med ett brett utbud av populära restauranger, butiker, caféer och kommunikationer. Även direkt närhet till trivsamma Tegnérlunden. Centralt läge i representativ fastighet. Härifrån når du hela Stockholm centrums enorma utbud med ett oändligt antal restauranger, barer, caféer och butiker. Direkt närhet till kommunikationer. På kort gångavstånd har du även T-centralen som binder samman hela Stockholms kollektivtrafik med tunnelbanans alla linjer, pendeltåg, flygbussar samt innerstadsbussar. Vill du ta båten ut till Stockholms skärgård finns Strömkajen på behagligt promenadavstånd. Ett stenkast bort ligger den lummiga Tegnérelunden som bjuder på rogivande miljö. Gillar du citypulsen och vill ha nära till allt är detta lägenheten för dig. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Hiss
Västmannagatan 77, 3tr., Vasastan, Stockholms kommun
 • Idag kl 17:00

Västmannagatan 77, 3tr.

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
11 495 000 kr
88 m²
3 rum
vån 3
4 426 kr/mån
130 625 kr/m²

Sekelskiftesdröm 3:a - Trevliga sällskapsytor - Stilfullt Boffi kök - Exklusivt nyrenoverat badrum – Härlig balkong med trevlig vy - Eftertraktat läge - Bra Brf med god ekonomi! Unikt tillfälle att förvärva denna fint renoverade och välplanerade samt genomgående 3:a, med en härlig balkong och en trevlig vy! Lägenheten är stilfullt renoverad med fina materialval och nyrenoverat badrum. Lägenheten ligger högt och lugnt belägen. Fint ljusinsläpp i form av den genomgående planlösningen och flera stora fönsterpartier i fil. Generös takhöjd, vackra golv, höga golvsocklar, stuckatur och övriga bevarade tidstypiska sekelskiftesdetaljer skapar tillsammans med moderna materialval i kök och badrum en väldigt trevlig lägenhet med en härlig charm och karaktär. Väldisponerade ytor och optimalt planerad med ett rymligt vardagsrum med gott om plats för soffa, matgrupp och annan passande möblering. Stilfullt Boffi kök med god maskinell utrustning i form av en ugn, spishäll, spisfläkt, diskmaskin, kyl/frys samt diskho med blandare. Glasade balkongdörrar leder ut till en härlig balkong med soligt västerläge, här kan många trevliga stunder tillbringas. Trevligt sovrum i lugnt läge in mot gården med bra förvaringslösning i form av hel garderobsvägg samt ett till sovrum/matrum med snyggt platsbyggd bokhylla i anslutning till vardagsrum. Välkomnande hall med bra plats för avhängning samt en klädkammare med plats för ytterligare förvaring dessutom en praktiskt. bänk med skoförvaring. Exklusivt nyrenoverat badrum med en duschhörna med tak- och handdusch bakom glasade duschväggar. Vägghängd wc, kommod med handfat, spegelskåp med belysning, handdukstork, spotlights, golvvärme samt både tvätt och torktumlare för ökad komfort. Öländsk kalksten med golvvärme i hall och kök. Möjlig 4:a! Välskött förening belägen på eftertraktat läge i en vacker och representativ fastighet anno 1903. Föreningen äger marken. Föreningen har flera lokaler med starka hyresgäster varav ena är Bergstrands bageri som ligger i huset, vilket ger en extra charmig karaktär till boendet. Bostaden ligger på en av Vasastans mest eftertraktade adresser med direkt närhet till allt staden har att erbjuda såsom restauranger, caféer och butiker vid Odenplan, Torsplan samt Sankt Eriksplan. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med bussar, Citybanan och tunnelbana vid Odenplan. Flertalet mataffärer, varav ICA runt hörnet, samt ett rikligt utbud med några av stans bästa caféer och restauranger. Med direkt närhet till grönska och vatten har du både Vasaparken, Hagaparken, Brunnsviken samt Karlbergs slottspark och badplats. I direkt närhet nås Solvändan, Hälsingehöjden och Röda Bergen med sitt fina och lummiga parkområde. Helt klart en lägenhet att trivas i med närhet till allt. Missa inte denna sekelskiftesdröm. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Drejargatan 7, Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun

Drejargatan 7

Lägenhet
Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
7 495 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1,5
3 297 kr/mån
117 109 kr/m²

Fin 20-talsdröm 2:a - Härlig balkong - Optimal planlösning - Stilfullt kök med matplats - Stilfullt badrum med tvättmaskin - Fint ljusinsläpp - Toppläge i Birkastan - Lugnt gårdsläge - Bra förvaringslösningar - Stabil förening som äger marken! På bästa läge, i hjärtat av Birkastan, finns nu denna fantastiskt fina 20-talsdröm 2:a, med en härlig balkong i soligt västläge! Här väntar eftertraktade och tidstypiska originalattribut, så som väl tilltagen takhöjd, spröjsade fönster med djup nisch, takrosetter och vacker fiskbensparkett. Optimalt planerad bostad med halvöppen planlösning mellan stilfullt kök och lättmöblerat vardagsrum med plats för stor matgrupp, soffa, soffbord, sideboard och annan passande möblering. Fantastiskt fint ljusflöde med flera fönster i fil och här har man via glasade balkongdörrar dessutom direkt access till den soliga, västvända balkongen. Här finns gott om plats för både utemöbler och planteringar och här kan många trevliga stunder tillbringas. Välutrustat kök i sobert vitt med en gashäll, ugn, spisfläkt, mikro, diskmaskin, kyl /frys samt i övrigt bra arbetsytor. Rymligt och rofyllt sovrum med gott om plats för stor dubbelsäng samt två anslutande klädkammare vilket ger en lyxig känsla samt en trevlig vy ned på den trevlig innergården. Stilfullt badrum med en duschhörna med tak- och handdusch bakom glasad duschvägg. wc-stol, kommod med handfat, spegel, handdukstork och en snygg förvaringslösning. Spotlights i taket samt en tvättmaskin för ökad komfort. Välkomnande hall med gott om plats för avhängning samt en praktisk och rymlig klädkammare. En bostad fylld av 20-tals charm, jus och rymd, som måste upplevas på plats. Stabil och välskött föreningen, som är lågt belånad och äger marken. Bostaden är belägen på idylliska Drejargatan som ligger invid Birkastans puls. Birkastans har blivit ett av Stockholms mest älskade områden och stadsdelen kallas ofta för lilla Paris tack vare den pulserande och kontinentala atmosfären med många restauranger och kaféer. Utbudet är som störst längs Rörstrandsgatan som kantas av allt från trendiga restauranger och brunchställen till mysiga barer och cafeér. Det är också nära till prunkande grönområden och avkopplande miljöer. Den vackra strandpromenaden längs Karlbergskanalen ligger bara några minuter bort och där finns också picknickplatser, utmärkta motionsspår och Karlbergs Slott. Åt andra hållet lockar Vasaparken med stora gräsytor, konstgräsplan/skridskobana, minigolfbana och mysiga fik. Kommunikationerna är enastående och här når ni alla tänkbara färdmedel inom två minuter! Ett par hundra meter från huset når ni S:t Eriksplan med alla dess kommunikationer (T-bana och bussar bl.a. linje 3, 4 samt flygbussar från Torsgatan). På bekvämt promenadavstånd finns också pendeltågsstation vid Odenplan. Under Sankt Eriksplan finns ett stort varmgarage för den med bil. Ett område att trivas i för den som vill njuta av det bästa innerstaden erbjuder med en unik kvarterskänsla! Missa inte denna 20-talsdröm 2:a - Varmt välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
Surbrunnsgatan 19, Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun
 • Idag kl 17:00

Surbrunnsgatan 19

Lägenhet
Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
3 195 000 kr
29 m²
2 rum
vån 1,5
1 603 kr/mån
110 172 kr/m²

Varmt välkomna till denna otroligt yteffektiva och optimerade mini 2:a på mycket attraktiva Surbrunnsgatan 19 i hjärtat av Sibirien. Med närhet till flertalet populära restauranger och caféer samt det korta promenadavstånd ner till Stureplans puls och butiksutbudet i City lämnas inget att önska. Ett stenkast bort nås även fantastiska Hagaparken som erbjuder grönskande promenadstråk och löparspår samt badmöjligheter under sommaren. Lägenheten lämnar inte heller den något att önska, här bor man en bit upp i huset mot lugn och tyst innergård med dubbla fönster för ljusinsläpp. Bostaden erbjuder välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, ordentligt sovrum med plats för dubbelsäng och vidare in i bostaden nås vardagsrummet i öppen anslutning till köket vilket skapar en social planlösning, här finns plats för både soffa, soffbord samt matbord. Köket är i generös storlek och är utrustat med flera bekvämligheter och gott om arbetsyta och förvaring. Badrummet är i renoverat skick, inrett med kakel och klinker samt duschhörna och handfat med kommod och tvättmaskin vilket ökar vardagskomforten. Bostaden är i genomgående gott skick med flera fina attribut som speglar byggåret i form av väl tilltagen takhöjd, djupa fönsternischer och vackra fönsterbeslag samt gedigna trägolv i original. Bostaden passar utmärkt för såväl en som två personer att bo i tack vare det separata sovrummet och förvaringsmöjligheterna. Utöver en mycket hemtrevlig bostad bor man i en stabil förening med aktiv styrelse och har låg avgift!

 • Plus
 • Hiss
Observatoriegatan 7A, Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun
 • Sön 28 apr kl 13:00
Observatoriegatan 7A, Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun, bild 2
Observatoriegatan 7A, Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun, bild 3

Observatoriegatan 7A

Lägenhet
Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
10 995 000 kr
70 + 29 m²
3.5 rum
2 293 kr/mån
157 071 kr/m²

Unikt eget Townhouse - Sekelskiftesdröm - Toppläge - Solig altan - Total golvyta på 99 kvm - Tre våningsplan - Loungedel och möjligt sovrum i källaren - Lugnt & tyst läge - Lågt belånad förening - Föreningen äger marken! - Unikt tillfälle att äga ditt eget Townhouse med ett toppläge invid Odenplan och en solig altan med markis! - Nytt FTX-system installerades till huset, vilket gör att luften blir fräsch i hela huset. - Eftertraktad förening med god ekonomi och föreningen äger även marken. - Bostaden har ett strålande läge på innergården på lugna Observatoriegatan gatan invid Odenplan med närhet till allt. Nära till Odenplan med goda kommunikationer i form av den gröna linjens tunnelbana, pendeltåg samt bussar som tar dig både genom innerstan och utanför tull. Här har du även ett stort utbud av mysiga krogar, restauranger och shoppingmöjligheter, samtidigt som det är nära till härliga grönområden som bjuder på en avkopplande miljö. Vasaparken som erbjuder gott om aktiviteter med bland annat fotbollsplan, konstfrusen isbana, minigolfbana och mysiga fik når du med en kort promenad. Vill du ge dig ut på en långpromenad är inte heller Hagaparken med Brunnsviken eller löparspår runt Karlbergs slott långt borta. Ett område att trivas i för den som vill njuta av det bästa innerstaden erbjuder med en unik kvarterskänsla. Missa inte detta underbara Gårdshus, en riktig sekelskiftesdröm som sällan är till salu- Detta är ett boende långt utöver det vanliga! Varmt välkomna!

 • Premium
 • Uteplats
Hälsingegatan 35, 4tr, Vasastan, Stockholms kommun
 • Idag kl 17:00
Hälsingegatan 35, 4tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Hälsingegatan 35, 4tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Hälsingegatan 35, 4tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
4 395 000 kr
42 m²
2 rum
vån 4/5
2 937 kr/mån
104 643 kr/m²

- Charmigt 20-tal - Högt upp - Vackra golv - Perfekt planlösning - Populär adress! - Välkommen till en perfekt planerad 2:a om 42 kvm på populära Hälsingegatan i Vasastan. Lägenheten ligger högt upp i huset på fjärde våningen vilket ger ett härligt ljusinsläpp och en känsla av rymd. Här finns den charmiga 1920-talsstilen bevarad med tidstypiska detaljer såsom ett vackert trägolv, spröjsade fönster, djupa fönsternischer och en väl tilltagen takhöjd. Lägenheten har gott om förvaring genom två klädkammare. Belägen i solid förening med låg belåningsgrad och i en vacker fastighet med byggår 1924 på en av Vasastans finaste och lugnaste gator. Bostaden är belägen i hjärtat av trendiga och populära Vasastan. Här möts det bästa från två världar med ett stort utbud av mysiga krogar och restauranger vid Odenplan och i Birkastan samtidigt som det är nära till härliga grönområden som bjuder på en avkopplande miljö. Vasaparken når du med en kort promenad som erbjuder gott om aktiviteter med bland annat fotbollsplan, minigolfbana och mysiga fik. Även nära till Hagaparken och grönområden runt Karlbergs Slott. Goda kommunikationer i form av pendeltåg, den gröna linjens tunnelbana vid Odenplan och Sankt Eriksplan samt bussar som tar dig både genom innerstan och utanför tullarna. Här finns också busshållplats för Flygbussarna precis runt hörnet!

 • Premium
Frejgatan 19A, 4tr. Gårdshus, Vasastan - Östermalm, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Frejgatan 19A, 4tr. Gårdshus, Vasastan - Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Frejgatan 19A, 4tr. Gårdshus, Vasastan - Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Frejgatan 19A, 4tr. Gårdshus

Lägenhet
Vasastan - Östermalm, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
3 595 000 kr
31 m²
1 rum
vån 4/4
997 kr/mån
115 968 kr/m²

- Fin 1:a - Härlig balkong med fint solläge - Högst upp - Låg avgift - Tvättmaskin/torktumlare - Möjlig 2:a! Tillfälle att förvärva denna charmiga sekelskifteslägenhet om 31 kvm med en härlig balkong. Lägenheten ligger belägen i gårdshuset med ett tyst och ostört läge mot innergården. Mycket välplanerade kvadratmetrar med ett stort badrum, fullutrustat kök med generösa arbetsytor samt ett stort rum med god förvaring och sängskåp. Tidstypiska detaljer såsom vackra golv, höga golvsocklar, vackert speglade fönsterpartier och en generös takhöjd. Bra förening med god ekonomi och låga avgifter belägen i en välskött fastighet. Bastu med relaxavdelning och en mycket trevlig innergård. Lägenheten ligger i trendiga Vasastan som har det perfekta läget mellan flera stora grönområden samt citypulsen. Här finns ett rikt utbud av populära restauranger, caféer och barer. Mataffärer, shopping och all tänkbar service ligger endast ett stenkast bort. Närhet till flera kommunikationer som tunnelbanestationerna Tekniska Högskolan, Rådmansgatan och Odenplan och flera innerstadsbussar på Odengatan såsom 2:an och 4:an. Utanför porten har du dessutom buss 53 som tar dig på en vacker färd genom Stockholms kvarter med bland annat stopp vid Odenplan, T-centralen och Slussen. Lugnet och naturen i form av Vanadislunden, Hagaparken och Lill-Janskogen finns inom gångavstånd. Även Brunnsviken på nära avstånd, med en trevlig badplats och kajakpaddling under sommartid. Närhet till Handelshögskolan, Kungliga Tekniska Högskolan och cykelavstånd till Karolinska Institutet och Stockholms Universitet gör läget extra lämpligt för den studerande. Missa inte chansen att köpa denna optimala 1:a. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Balkong
Sveavägen 140, Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sveavägen 140

Lägenhet
Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
3 195 000 kr
26 m²
1 rum
vån 3/5
780 kr/mån
122 885 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Kontakta mäklare för visning! På tredje våningen i ett vackert 1920-talshus finner du denna mysiga etta! En välplanerad och charmig lägenhet som har bevarade detaljer så som spröjsade fönster och nya bekvämligheter och modern design. Tack vare den otroliga takhöjden känns lägenheten mycket rymlig. Lägenheten ger också utrymme för att bjuda över vänner och njuta av mysiga middagar runt matbordet då planlösningen är så social och öppen. Det vackra fönstret ger rikligt med ljusinsläpp som skapar harmoni i hemmet. Från det höga läget i fastigheten har du fri och fin utsikt över himmel och takåsar. Sydvästläget erbjuder dessutom vackra solnedgångar. Intill ligger Vanadislunden som är perfekt för picknick när solen tittar fram utan att behöva gå längre än 20 meter. Längre ner på gatan finner du Hagaparken och Brunnsviken. Stadspulsen finner du direkt utanför porten med en kort promenad till Odenplan där kommunikationen är optimal. Utanför kan du dessutom hoppa på bussen som tar dig direkt till Södermalm. Dessutom är läget utmärkt för studenten, med universitet som KTH, Handels och SU på ett kort promenadavstånd. Att månadsavgiften är så pass låg hamnar såklart också på pluskontot!

 • Plus
 • Hiss
Frejgatan 51, 3tr, Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun

Frejgatan 51, 3tr

Lägenhet
Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
4 995 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3
2 455 kr/mån
108 587 kr/m²

- Solig balkong - 20-talspärla - Möjlig tvåa - Underbart ljusinsläpp - Stabil förening - Låg belåning - Äger mark - Eftertraktat läge - På bästa läge, ett stenkast från Odenplan, finns nu denna underbara 1,5 rok och 20-talspärla till salu som enkelt kan göras om till en 2:a! Här väntar en välplanerad bostad, med öppen, social planlösning - som gjord för härligt umgänge i goda vänners lag! Vi tar hissen upp till tredje våningen och möts av en inbjudande hall med gott om förvaring och plats för avhängning. I garderoben finns även möjlighet att installera tvättmaskin. Vidare in finner vi vardagsrummet, som i sin öppna planlösning med köket erbjuder plats för både soffgrupp och ett större matsalsmöblemang. Härifrån når man också den fantastiska balkongen, där man blickar ut över grönska, himmel och de vackra grannfasaderna samt njuter av solen stora delar av dagen! Stilrent kök, med bra förvaring och arbetsyta. Induktionshäll, ugn, fläkt, samt integrerad diskmaskin, kyl och frys. Det höga läget i huset gör att man har ett otroligt ljusinsläpp, fri utsikt och insynsskydd! I andra delen av rummet ligger den mysiga sovalkoven, som med fördel kan skärmas av än mer för den som önskar. Eftertraktade originalattribut, så som generös takhöjd, taklister, spröjsade fönster med djup nisch och tjusiga brädgolv har bevarats. Helkaklat badrum med ny inredning samt golvvärme och handukstork. Här bor man i en lågt belånad förening, som äger marken. En perfekt bostad att trivas i - varmt välkomna på visning! Eftertraktat läge på Frejgatan med närhet till allt. Runt knuten ligger Odenplan med goda kommunikationer i form av den gröna linjens tunnelbana, pendeln samt bussar som tar dig både genom innerstan och utanför tull. Här har du ett stort utbud av mysiga krogar, restauranger och shoppingmöjligheter, samtidigt som det är nära till härliga grönområden som bjuder på en avkopplande miljö. Vasaparken når du med en kort promenad som erbjuder gott om aktiviteter med bland annat fotbollsplan, minigolfbana och mysiga fik. Även närhet till Observatorielunden, Vanadislunden och Hagaparken. Ett perfekt läge, för dig som vill njuta av det bästa staden har att erbjuda!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kammakargatan 44, Vasastan - City/Norrmalm, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Kammakargatan 44, Vasastan - City/Norrmalm, Stockholms kommun, bild 2
Kammakargatan 44, Vasastan - City/Norrmalm, Stockholms kommun, bild 3

Kammakargatan 44

Lägenhet
Vasastan - City/Norrmalm, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
3 950 000 kr
50 m²
2 rum
vån -0,5/5
2 051 kr/mån
79 000 kr/m²

Låg avgift - Välplanerad - City-läge med närhet till puls - Vattenburen golvvärme - Stolt smide industriväggar - Appstyrd belysning - Smidig access till innergården - Vattenburen golvvärme genom hela lägenheten - Förening med god ekonomi - **ACCEPTERAT PRIS** Genom ett pampigt trapphus anno 1907 belägen en halvtrappa ner från innergården finner ni denna bostad som totalrenoverades 2017. Här möts charm och funktion samt genomtänkta detaljer såsom högt till tak med infällda spotlights som ni enkelt kan styra via en app, snygga industriväggar från stolt smide med skjutdörr in till sovrummet. Här bor ni med en väldigt låg månadsavgift samt vattenburen golvvärme genom hela lägenheten som ingår i avgiften. Från bostaden har ni smidig access till föreningens grönskande innergård. Rymligt och stiligt badrum med både tvättmaskin och elektrisk golvvärme. Oslagbart city-läge med närhet till pulsen vid Stureplan, NK, Hötorget och Centralen - allt inom kort promenadavstånd som tex shoppingen på Drottninggatan, enormt restaurangutbud alldeles i närheten från världens alla kök oavsett vad man är sugen på som tex Grill, Köttmästarn, Rolfs kök eller Phils burger för att nämna några. Bra kommunikationsmöjligheter endast 350 m bort där ni har Rådmansgatans tunnelbanestation, även nära till Odenplan med pendeltåg, tunnelbana samt bussar och T-centralen. Ett stenkast bort har ni Handelshögskolan samt FEI-Företagsekonomiska institutet, för den som vill hålla sig aktiv har ni SATS på Sveavägen eller om man föredrar att vara ute i naturen bjuder området på fina grönområden, närmast har ni Tegnérlunden, Observatorielunden och endast en promenad ort härliga Vasaparken samt Hagaparken och brunnsviken.

 • Premium
 • Hiss
Torsgatan 59, 1tr., Vasastan - S:t Eriksplan, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
Torsgatan 59, 1tr., Vasastan - S:t Eriksplan, Stockholms kommun, bild 2
Torsgatan 59, 1tr., Vasastan - S:t Eriksplan, Stockholms kommun, bild 3

Torsgatan 59, 1tr.

Lägenhet
Vasastan - S:t Eriksplan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
3 595 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/6
2 068 kr/mån
105 735 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga och välplanerade sekelskiftespärla med tidstypiska detaljer på bästa adress i hjärtat av Vasastan. En lägenhet i fint skick med social planlösning, helkaklat badrum, vackra golv, högt i tak, belägen i en vacker och unikt välrenoverad tegelfastighet anno 1913. Stabil förening med effektiv skötsel och god ekonomi. Gemensam uteplats på gården med trevlig sittplats och grill. Källarförråd, fräsch tvättstuga och återvinningsrum finns i huset. Charmiga sekelskiftesdetaljer som speglade dörrar och djupa fönsternischer är bevarade från byggåret. Flexibel planlösning med möjlighet att göra en 2:a! Rymligt sällskapsrum med ett härligt ljusflöde i lägenheten, mycket tack vare den halvöppna planlösningen in mot stilfullt kök och två stora fönsterpartier. I rummet finns gott om plats för soffa, soffbord och annan passande möblering samt möjlighet till en avdelad sovplats. Köket är utrustat med rymlig kyl/frys, spishäll, ugn samt en arbetsbänk. Här finns även plats för matbord invid fönstret. Stilfullt badrum med duschhörna, wc, handdukstork, handfat med blandare, spegelskåp och ett väggskåp. Inbjudande hall med bra plats för avhängning i form av hatthylla, klädstång samt en rymlig garderob som går hela vägen upp tak. Här bor du i närhet till utmärkta kommunikationer med tunnelbana och nya Citybanan från Odenplan och från Sankt Eriksplan. Många av Stockholms busslinjer går alldeles utanför och tar dig smidigt till alla Stockholms stadsdelar. Birkastan är känd för sitt levande folkliv med populära Rörstrandsgatan och dess restauranger, barer och butiker. Här är du också i närheten av den grönskande Vasaparken, långpromenader och bad i Hagaparken liksom till Karlbergs Slottspark. På kort avstånd hittar du välsorterade matbutiker som ICA, Hemköp och Cajsa Warg. Flera bagerier som Lillebrors och Hagabageriet på några minuters promenad från porten. Flera bra restauranger inklusive klassiker som Tennstopet och Wasahof men också nya Omino, Främmat och Mat o Vin, eller kanske bara en fika på Mellkvists Café. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 29