Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Gabriella Anderek

Gabriella Anderek

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Roslagsgatan 36a, 1tr, Vasastan, Stockholms kommun

Roslagsgatan 36a, 1tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
6 995 000 kr
60 m²
3 rum
vån 1/4
2 451 kr/mån
116 583 kr/m²

- Sekelskifteslägenhet med fönster i två väderstreck - Södervänd balkong - Optimal planlösning - Låg avgift - Exemplarisk, skuldfri förening - Eftertraktat läge - På trendiga och restaurangtäta Roslagsgatan finner vi denna ljuvliga hörnlägenhet! Här bjuds vi på optimalt planerade kvadrat med semiöppen, social planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum, härlig södervänd balkong och två bra sovrum. Smakfullt renoverat kök och badrum samt genomgående stilren interiör där eftertraktade attribut, så som generös takhöjd, höga spröjsade fönster med djup nisch, originalsnickerier och brädgolv matchas fint med moderna inslag. Ett perfekt hem att trivas i - på superbt läge, med låg boendekostnad i skuldfri förening. Varmt välkomna på visning! Bostaden ligger i mycket attraktiva kvarter nära citypulsen med närhet till Stockholms bästa utbud av restauranger, caféer och barer. Mataffärer, shopping och all tänkbar service ligger endast ett stenkast bort. Kommunikationerna är oslagbara och city når du på några minuters promenad. Även naturen i form av Hagaparken och Lill-Janskogen finns inom gångavstånd. Närhet till Handelshögskolan, Kungliga Tekniska Högskolan och cykelavstånd till Karolinska Institutet och Stockholms Universitet. Ett ypperligt läge för den som uppskattar det bästa staden har att erbjuda!

  • Balkong
Döbelnsgatan 56, Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00

Döbelnsgatan 56

Lägenhet
Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
3 250 000 kr
32,1 m²
1.5 rum
vån 5
1 366 kr/mån
101 246 kr/m²

Varmt välkomna till den perfekta första bostaden, övernattningslägenheten eller studentboendet som med sina 32 kvadratmeter går utmärkt att inreda med precis allt som behövs, var möbel har sin plats och med en ordentlig sovalkov samt fullt utrustat kök utnyttjas bostadens ytor fullt ut. Bostaden är belägen högt upp i huset på våning fem och är inredd med stora fönsterparti längs med ena väggen vilket ger härligt ljusinsläpp, ut blickar man över vackra, utsmyckade sekelskiftesfastigheter. Välkomnade hall med plats för avhängning och sidobord som leder oss både till den stora klädkammaren, renoverade badrummet samt resten av bostaden med dess sociala ytor längre in. Köket är fräscht renoverat med tidlösa material- och färgval samt bekvämligheter så som diskmaskin, ugn, microvågsugn, fläkt och gott om förvaring samt arbetsyta, ligger i öppen anslutning till vardagsrumsdel, social bardel skiljer dem åt. Bostaden går utmärkt att inreda efter önskemål, till exempel med soffgrupp, matbord invid fönster och TV-bänk. Separat sovalkov som rymmer stor dubbelsäng (180 cm) och skiljer den sociala delen från sovdel. På golvet ligger genomgående mörkt, gedigen parkett och väggarna är vitmålade. Badrummet är smakfullt renoverat med vitt kakel och svart klinkers, handfat med kommod och spegelskåp ovan samt vägghängd WC och separat duschhörna med glasdörrar. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Hiss
Roslagsgatan 6, Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 14:00

Roslagsgatan 6

Lägenhet
Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
3 995 000 kr
39 m²
1 rum
vån 4
2 167 kr/mån
102 436 kr/m²

Varmt välkomna till denna otroligt hemtrevliga lägenhet på absolut bästa adress i skuldfri förening! Här bor man högt upp i huset med generöst ljusinsläpp från de stora fönsterna, tack vare det fria läget över grönska upplevs bostaden i kombination med den generösa takhöjden mycket ljus och luftig. Lägenheten välkomnas man in i genom en inbjudande entré med plats för garderober och avhängningsmöjlighet. Till vänster nås badrum i mycket bra skick och rakt fram nås ett ordentligt utrustat kök med plats för matbord, kan även disponeras som ett sovrum efter renovering och blir således en möjlig 2:a. Lägenheten passar utmärkt för både en och två boende! Vidare in i lägenheten nås det som idag disponeras som allrum, här ryms både säng, soffgrupp, soffbord och matplats om så önskas. Härifrån nås även rymlig klädkammare som både kan nyttjas för förvaring och arbetsplats om så önskas. Utöver en mycket trivsam bostad bor man dessutom i en skuldfri förening med låg avgift som äger marken, ett tryggare hem är svårt att hitta. Vi befinner oss även i mycket populära Sibirien som är beläget i hjärtat mellan Vasastan och Östermalm, på kort promenadavstånd nås även Citykärnan och Stureplan och alldeles utanför porten finner man välkända och populära krogar, lunchställen och caféer. Dessutom finns det gott om kommunikationsmöjligheter i kvarteret och på en kort promenad bort finns grönområden som Humlegården och Hagaparken på andra hållet. I detta hem kan man inte annat än att trivas!

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 3