Mäklare Andreas Ångström

Andreas Ångström

Om mig

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2008. Jag brinner för att ständigt skapa goda kundrelationer och rekommendationer. För mig är förtroende, engagemang och affärsmässighet viktiga ledord för att leverera en mäklartjänst på högsta nivå genom hela försäljningsprocessen. Målet är att du som kund ska vara supernöjd, vilja rekommendera mig vidare och anlita mig igen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hagaesplanaden, Hagastaden, Stockholms kommun

Hagaesplanaden

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Folkhem Trä

8 995 000 kr

93,5 m²

4 rum

5 233 kr/mån

96 203 kr/m²

Hörnlägenhet med klassisk våningskänsla i Hagastadens första trähus med kultur och nöjen runt hörnet.

 • Nyproduktion
 • Sommaren 2024
 • Hiss
Humboldt, Hagastaden, Stockholms kommun
 • 6 lediga bostäder

Humboldt

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Folkhem Trä

3 995 000 kr

116 m²

5 rum

2 525 kr/mån

 • Nybyggnadsprojekt
Ninni Kronbergsgata, Hagastaden, Stockholms kommun

Ninni Kronbergsgata

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Folkhem Trä

6 895 000 kr

69,5 m²

3 rum

4 013 kr/mån

99 209 kr/m²

Fantastisk trea med öppen planlösning och balkong. Bostaden har två väldisponerade sovrum och bra förvaringsmöjligheter i garderober med skjutdörrar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger gott om utrymme för sociala tillställningar. Här erbjuds ett boende med hög grundstandard i form av Marbodalkök, kompositstenbänk och rostfria maskiner. Golvet utgörs av enstavsparkett i ask, kokosmatta i hall och snickeridetaljer i ekfanér. Badrummet är kaklat i vitt i kombination med en elegant beige klinker. Övrig badrumsutrustning utgörs av en kombinerad tvättmaskin och torktumlare, wc, dusch, tvättställskommod samt infälld belysning. Bostaden har genomgående golvvärme vilket förutom komfort ger möjlighet till lättmöblerade ytor. Föreningen kommer tillhandahålla en magisk gemensamma takterrass för föreningens medlemmar där du kommer kunna äta och umgås. Vidare kommer föreningen även erbjuda en verkstad, ett stort cykelrum, cykelställ på gården, lån av en gemensam el-lådcykeln samt elbilspool. * RÄNTEGARANTI * I praktiken garanterar Folkhem att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Folkhem kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, dvs 0,75 procent.

 • Nyproduktion
 • Våren 2024
 • Hiss
Hagaesplanaden, Hagastaden, Stockholms kommun

Hagaesplanaden

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Folkhem Trä

3 995 000 kr

46,5 m²

2 rum

2 792 kr/mån

85 914 kr/m²

Genomtänkt planerad 2:a med en öppen social planlösning och stora fönsterpartier. Här erbjuds ett boende med hög standard i form av ett välutrustat Marbodalkök och enstavsparkett i ask. Vardagsrummet har gott om utrymme för både soffa och matbord. Det generöst tilltagna sovrummet har plats för dubbelsäng och övrig sovrumsmöblering. Badrummet är kaklat i vitt med en kombination av elegant beige golvklinker. Övrig badrumsutrustning utgörs av en kombinerad tvättmaskin/torktumlare, wc, dusch, tvättställskommod samt infälld belysning. I lägenheten finns rymlig förvaring i rejäla skjutdörrsgarderober. Bostaden har genomgående golvvärme vilket förutom komfort ger möjlighet till lättmöblerade ytor. Fina detaljer i form av fönsterbänkar i natursten och snickerier i ekfanér skapar en stilfull kontrast till det vitmålade väggarna. En bostad att trivas i! Föreningen kommer tillhandahålla en magisk gemensamma takterrass för föreningens medlemmar där du kommer kunna äta och umgås. Vidare kommer föreningen även erbjuda en verkstad, ett stort cykelrum, cykelställ på gården, lån av en gemensam el-lådcykeln samt elbilspool. Till alla bostäder hör nyttjanderätten till ett källarförråd. Nära till allt. Så kan man sammanfatta Cederhusens geografiska läge. Hagaparken, ett stenkast bort, är ett paradis för promenader, jogging, cykelturer, paddling, tennis, picknick, brännboll eller en stund för dig själv med en bok i gröngräset. * RÄNTEGARANTI * I praktiken garanterar Folkhem att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Folkhem kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, dvs 0,75 procent.

 • Nyproduktion
 • Sommaren 2024
 • Hiss
Hagaesplanaden, Hagastaden, Stockholms kommun

Hagaesplanaden

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Folkhem Trä

3 995 000 kr

41 m²

2 rum

2 525 kr/mån

97 439 kr/m²

Fyra trappor upp från gatan belägen mot föreningens lugna innergård hittar du denna eftertraktade tvåa med franska balkonger mot föreningens gård. Vardagsrummet har en öppen planlösning mot köket och här finns gott om utrymme för både soffa och matbord. Luftigt sovrum med plats för säng och övrig sovrumsmöblering. Goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Här erbjuds ett boende med högklassig standard i form av Marbodalkök som är utrustat med spishäll, ugn, köksfläkt, diskmaskin och kyl/frys. Bostaden har genomgående golvvärme vilket förutom komfort ger möjlighet till lättmöblerade ytor. Här trivs man i en bostad med allt man kan tänkas önska sig! * RÄNTEGARANTI * I praktiken garanterar Folkhem att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Folkhem kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, dvs 0,75 procent.

 • Nyproduktion
 • Sommaren 2024
 • Hiss
Hagaesplanaden, Hagastaden, Stockholms kommun

Hagaesplanaden

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Folkhem Trä

13 495 000 kr

116 m²

5 rum

6 325 kr/mån

116 336 kr/m²

Välkomna till denna härliga genomgående 5:a som är belägen högst upp i huset med parkutsik! Bostaden har balkong samt åtta franska balkonger i två väderstreck. Här erbjuds ett boende med hög standard i form av ett välutrustat Marbodalkök i ekfanér med kompositstenskiva och vitbetsad enstavsparkett i ask. De dubbla badrummen är kaklade i vitt med en elegant kombination av beige golvklinker. Övrig badrumsutrustning utgörs av wc, dusch, tvättställskommod samt infällda spotlights i tak och stilren belysning över spegeln. Ett av badrummen är även utrustat med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och väggskåp. Luftigt master bedroom med gott om utrymme för sovrumsmöbler och dubbla utgångar till balkongen samt ”en suite”. I lägenheten finns rymlig förvaring i rejäla skjutdörrsgarderober. Bostaden har genomgående golvvärme vilket förutom komfort ger möjlighet till lättmöblerade ytor. Fina detaljer i form av av pardörrar och snickerier i ekfanér skapar en stilfull kontrast till det vitmålade väggarna. Här finns gott om plats för familj och gäster! Sammanfattningsvis ett oslagbart läge att bo på i underbara Hagastaden! * RÄNTEGARANTI * I praktiken garanterar Folkhem att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Folkhem kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, dvs 0,75 procent.

 • Nyproduktion
 • Vintern -23/24
 • Hiss
Hagaesplanaden 63, 8tr, Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun

Hagaesplanaden 63, 8tr

Lägenhet
Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan

9 495 000 kr

95 m²

4 rum

6 371 kr/mån

99 947 kr/m²

Högt belägen hörnlägenhet med balkong mot parken och söderläge. Cederhusen är ett modernt och vackert boende i Hagastaden utöver det vanliga som tar hänsyn till människan och miljön. Högt belägen gavelfyra med väldisponerade rum och balkong i söderläge mot park samt fransk balkong från vardagsrum. Här erbjuds ett boende med hög standard i form av ett välutrustat Marbodalkök och enstavsparkett i ek. Ljust och trivsamt vardagsrum med balkong mot parken i söder. Stort separat kök med matplats för den stora familjen. Sovrummen är väldisponerade med plats för säng och övrig sovrumsmöblering. De dubbla badrummen är kaklade i vitt med en elegant kombination av beigt golvklinker. Övrig badrumsutrustning utgörs av wc, dusch, kommod samt infälld belysning. Ett av badrummen är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har genomgående golvvärme vilket förutom komfort ger möjlighet till lättmöblerade ytor. Fina detaljer i form av fönsterbänkar i natursten, pardörrar och snickerier i ekfanér skapar en stilfull kontrast till det vitmålade väggarna. Rymlig förvaring i rejäla skjutdörrsgarderober samt i praktiska garderober i hallen. Här trivs både familj och gäster! Föreningen kommer tillhandahålla en magisk gemensamma takterrass för föreningens medlemmar där du kommer kunna äta och umgås. Vidare kommer föreningen även erbjuda en verkstad, ett stort cykelrum, cykelställ på gården, lån av en gemensam el-lådcykeln samt elbilspool. Nyttjanderätten till ett rejält förråd i källaren. Nära till allt. Så kan man sammanfatta Cederhusens geografiska läge. Hagaparken, ett stenkast bort, är ett paradis för promenader, jogging, cykelturer, paddling, tennis, picknick, brännboll eller en stund för dig själv med en bok i gröngräset. Nya Norra Stationsparken blir ett grönskande stråk med mycket lekytor, vattenspeglar och ett mysigt café vid klocktornet. City ligger på promenadavstånd och tunnelbanans nya gula linje, som håller på att byggas, kommer att stanna nästan utanför din dörr. Bussar, flygbussar och citybanan hittar du runt hörnet. I Hagastaden växer nu många restauranger, kaféer och flera mataffärer fram. Eller gå några steg till och ät en oförglömlig middag på någon av Vasastans två Michelin-krogar. För den kulturintresserade är det bara någon minuts promenad till Stockholms hetaste galleriområde, Stockholm Gallery District. I Hagastaden finns också flera gym och ett har till och med en löparbana på taket. För den bilburne byggs ett stort garage under Norra Stations parken för smidig parkering. Sammanfattningsvis ett oslagbart läge att bo på i underbara Hagastaden!

 • Balkong
 • Hiss
Ninni Kronbergs gata 10, 2tr, Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 11:45
Ninni Kronbergs gata 10, 2tr, Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Ninni Kronbergs gata 10, 2tr, Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Ninni Kronbergs gata 10, 2tr

Lägenhet
Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan

3 250 000 kr

33,5 m²

1 rum

2 506 kr/mån

97 015 kr/m²

Välkommen till denna eftertraktade 1:a med funktion av en 2:a med genomtänkt planlösning i klimatsmart boende med kultur och nöjen runt hörnet. Denna typ av planlösning gjordes endast i några exemplar i första etappen av Cederhusen. Bo i Hagastadens enda hus av massivträ! Modern och smart planerad med en fransk balkong fönster i sydvästligt läge. Tack vare kökets genomtänkta placering skapas yta i vardagsrummet för både soffa samt matbord. Här erbjuds ett boende med högklassig standard i form av Marbodalkök som är utrustat med induktionshäll, bänkskiva i stenkomposit, ugn, köksfläkt, diskmaskin och kyl/frys. Separat sovrum med plats för en dubbelsäng samt sängbord. Väggarna är målade i en var ljus kulör och golvet utgörs av enstavsparkett i ask. Badrummet med infällda spotlights är kaklat i vitt i kombination med en elegant beige klinker. Övrig badrumsutrustning utgörs av en kombinerad tvättmaskin/torktumlare, wc, dusch och en tvättställskommod. Bostaden har genomgående golvvärme vilket förutom komfort ger möjlighet till lättmöblerade ytor. Gott om förvaringsmöjligheter. Föreningens gemensamma takterrass nås direkt från hissen i samma del av byggnaden som bostaden. Här kommer du kunna njuta av eftermiddags och kvällssolen samtidigt som du äter och umgås med nära och kära. Förutom takterrassen kommer föreningen även erbjuda en verkstad, ett stort cykelrum, cykelställ på gården, lån av en gemensam el-lådcykeln samt elbilspool. Till alla bostäder hör nyttjanderätten till ett källarförråd. Nära till allt. Så kan man sammanfatta Cederhusens geografiska läge. Hagaparken, ett stenkast bort, är ett paradis för promenader, jogging, cykelturer, paddling, tennis, picknick, brännboll eller en stund för dig själv med en bok i gröngräset. Nya Norra Stationsparken blir ett grönskande stråk med mycket lekytor, vattenspeglar och ett mysigt café vid klocktornet. City ligger på promenadavstånd och tunnelbanans nya gula linje, som håller på att byggas, kommer att stanna nästan utanför din dörr. Bussar, flygbussar och citybanan hittar du runt hörnet. I Hagastaden växer nu många restauranger, kaféer och flera mataffärer fram. Eller gå några steg till och ät en oförglömlig middag på någon av Vasastans två Michelin-krogar. För den kulturintresserade är det bara någon minuts promenad till Stockholms hetaste galleriområde, Stockholm Gallery District. I Hagastaden finns också flera gym och ett har till och med en löparbana på taket. För den bilburne byggs ett stort garage under Norra Stations parken för smidig parkering. Sammanfattningsvis ett oslagbart läge att bo på i underbara Hagastaden!

 • Premium
 • Hiss
Torsgränd 6, 2tr, Vasastan, Stockholms kommun
Torsgränd 6, 2tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Torsgränd 6, 2tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Torsgränd 6, 2tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan

4 195 000 kr

45 m²

2 rum

4 172 kr/mån

93 222 kr/m²

Välkommen till denna optimalt planerade 2:a om 45 kvm dubbla balkonger, en fransk balkong mot gatan och en vanlig balkong mot innergården. Modernt boende i fastighet som färdigställdes 2007. Här bor du bekvämt med stort kök med öppen planlösning mot ett härligt vardagsrum med gavelläge, helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Genomgående planlösning med hög standard på allt. Bostaden har gott om förvaringsytor och har genomgående ett vackert parkettgolv och målade väggar. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör bostaden till en mycket social och trevlig bostad. Kort och gott, ett boende för dig som ställer höga krav. Bostaden har ett attraktivt läge på ett av Vasastans mest eftertraktade lägen precis invid Vasaparken och här har du närhet till det mesta. Bara ett stenkast bort finns flera bagerier, caféer och restauranger såsom Melanders fisk, Sven Harrys restaurang och Gateau. I närområdet finns även välsorterade Ica Supermarket Sabbatsberg och apotek. Några kvarter bort ligger populära Odenplan eller Birkastan med dess rika utbud av restauranger, caféer och butiker. På ca 10 minuters promenad nås Hötorget och city. Kvarteret ligger i ett kommunikationstätt område med närhet till både Odenplan och Sankt Eriksplans T-banestation. På Odengatan och Dalagatan finns ett flertal busslinjer och på Torsgatan nås flygbuss mot Arlanda. En kort promenad på några minuter tar dig till Arlanda Express vilket är optimalt för den som pendlar. Närmaste pendeltågsstation ligger vid Odenplan. I samma kvarter som fastigheten ligger populära Vasaparken som erbjuder gott om aktiviteter med bland annat fotbollsplan, minigolfbana och mysiga fik. Några kvarter bort ligger Tegnérlunden och Observatorielunden. Även Hagaparken och Karlbergs slottspark ligger endast en kort promenad bort.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Birger Jarlsgatan 115 B, 6tr, Vasastan - Östermalm, Stockholms kommun

Birger Jarlsgatan 115 B, 6tr

Lägenhet
Vasastan - Östermalm, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan

6 995 000 kr

58 m²

2 rum

2 545 kr/mån

120 603 kr/m²

En unik vindsvåning för den med höga krav på sitt boende. Fantastisk rymd med rejäl takhöjd upp till taknock och en golvyta om 72 kvadratmeter. Genomgående exklusiva materialval och kompromisslös hög standard. Öppen planlösning i kombination med fönsterkupor och takfönster ger ett generöst ljusflöde. Låg avgift där värme, va, Kabel-TV, Bredband & hushållsel ingår. Äkta förening som äger marken och har god ekonomi. Detta är ett boende i absolut toppklass.

 • Hiss
Norra Stationsgatan 117, 6tr, Vasastan, Stockholms kommun

Norra Stationsgatan 117, 6tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan

5 750 000 kr

46 m²

2 rum

2 952 kr/mån

125 000 kr/m²

Härlig vindslägenhet under produktion med planerad inflyttning under Q1-2024. Visningen sker av råvinden. Välkommen till en vindslägenhet med boarea om ca 46kvm för dig med stora krav på ditt boende. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett sovrum. Härligt ljusinsläpp från en terrass med sydostläge samt ett flertal fönster och takfönster. Väl tilltaget badrum samt genomgående hög standard och påkostade materialval. Äkta förening som äger marken och har god ekonomi. Detta är ett boende i absolut toppklass.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 11