Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anna Johansson

Anna Johansson

Om mig

- Engagerad - Erfaren - Förtroende säljare & köpare - Mitt mål är att leverera en mäklartjänst på högsta nivå med ständigt återkommande kunder och rekommendationer. Du får en mäklare som tar din bostadsaffär på allvar, är kundfokuserad och ger allt i varje moment och lämnar ingenting åt slumpen. Jag lever för att överträffa förväntningar och sätter högt värde i att göra allt i varje enskild affär. När vi är ett team har jag de verktyg som ger din bostad de bästa förutsättningarna.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Roslagsgatan 29A, Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:15
Roslagsgatan 29A, Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun, bild 2
Roslagsgatan 29A, Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun, bild 3

Roslagsgatan 29A

Lägenhet
Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
2 995 000 kr
24 m²
1 rum
vån 2/4
2 122 kr/mån
124 792 kr/m²

- Perfekt planerad - Balkong - Rymligt kök - Fantastiskt ljusinsläpp - Närhet till allt - Fantastisk 1:a med balkong! Tyst och lugnt läge i gårdshus. Lägenhetens planlösning är bäst i klassen där varje kvadratmeter nyttjas på bästa sätt. Fantastiskt ljusinsläpp med fönsterparti samt glasade balkongdörrar som ger en luftig känsla. Stilrent kök som ligger i social anslutning till det spatiösa vardagsrummet vilket ger generösa sällskapsytor. Bra planerat badrum samt lagom stor hall. Generös förvaring genom inbyggd klädkammare. Lägenheter har kvar bevarad charm med vackra golv i fiskbensparkett, generös takhöjd och tidstypiska detaljer. Stabil och välskött förening med god ekonomi i en vacker fastighet. Gemensam takterrass och fin innergård som kan nyttjas av medlemmarna och där man kan umgås sommartid. Helt klart ett hem att trivas i! Bostaden är belägen på attraktiva Roslagsgatan som kantas av allt från trendiga restauranger och brunchställen till mysiga antikaffärer och välkända Norra Brunn. Området som även kallas Sibirien har blivit ett att Stockholms mest älskade område. Här finner ni stans mest trendiga restauranger såsom Las Brasas, Babette, Balzac, M.O.A.S, Meno Male, Svartensgrens, Bar Nombre, Mahalo och många fler. För den brunchgalne finns Pom och Flora, Greasy Spoon och Café Sirap att nämna. Stadspulsen runt Stureplan och City ligger endast cirka 15 minuters promenad bort. Här bor ni i ett kommunikationstätt område med närhet till både den röda och gröna tunnelbanelinjen vid Tekniska Högskolan, Rådmansgatan och Odenplan. Vid Odenplan finns även Citybanan med pendeltågstrafik. På Odengatan går flera innerstadsbussar som tar er till både Östermalm, Djurgården, Kungsholmen, City och Södermalm. Lägenheten har ett strategiskt bra läge och för den som pendlar är det snabb access ut till E4:an och E18. När ni vill komma bort och få en lugn stund i naturen finns Lill-Jansskogen i närheten och Hagaparken. I Hagaparken kan ni ta sköna promenader, motionera, spela tennis, ha en picknick, bada och paddla kanot i Brunnsviken och under vintertid åka långfärdsskridskor. Precis utanför porten lockar även Vanadislunden med dess fantastiska utsikt över Stockholm och med utomhusbassänger vid Vanadisbadet. Ett område att trivas i för den som vill njuta av det bästa innerstaden erbjuder med en unik kvarterskänsla.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Karlbergsvägen 57, 4tr., Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:15
Karlbergsvägen 57, 4tr., Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun, bild 2
Karlbergsvägen 57, 4tr., Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun, bild 3

Karlbergsvägen 57, 4tr.

Lägenhet
Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
4 495 000 kr
41 m²
2 rum
vån 4/5
2 031 kr/mån
109 634 kr/m²

- Sekelskiftes 2:a - Lummig vy mot pampiga Karlbergsvägen - Burspråk - Perfekt planlösning - Fantastisk sekelskiftes 2:a på attraktiva Karlbergsvägen. Bevarad sekelskiftescharm med generös takhöjd (ca 3m), burspråk, djupa fönsternischer samt vackra golv. Detta är en mycket välplanerad lägenhet där varje kvadratmeter nyttjas på bästa sätt. Lägenheten erbjuder ett snyggt och välutrustat kök med diskmaskin och generös förvaring samt arbetsyta. Köket är i anslutning till det spatiösa vardagsrummet med ett härligt ljusinsläpp från vackert burspråk mot lummig allé. Här är en härlig rymd tack vare den generösa takhöjden ca 3m och de höga fönstren. I vardagsrummet finns gott om plats för soffgrupp och matbord för många gäster vilket ger perfekta sociala ytor. Rymligt sovrum med plats för säng. Stilfullt badrum med golvvärme för ökad komfort samt en välkomnade hall och en praktisk klädkammare. Högt och fint läge i den vackra fastigheten samt en bra förening med god ekonomi. Tillgång till gemensam takterrass i söderläge! Bostaden har ett underbart läge på omåttligt populära Karlbergsvägen i Birkastan. Birkastan har blivit ett av Stockholms mest älskade områden och stadsdelen kallas ofta för lilla Paris tack vare den charmiga och kontinentala atmosfären. Rörstrandsgatan är områdets givna samlingsplats och kantas av allt från trendiga restauranger och brunchställen till mysiga barer och caféer. Rörstrandsgatan blir en bilfri gågata under sommaren med flera trevliga uteserveringar. Det är också nära till prunkande grönområden och avkopplande miljöer. Den vackra strandpromenaden längs Karlbergskanalen ligger bara några minuter bort och där finns också picknickplatser, utmärkta motionsspår och Karlbergs Slott. Åt andra hållet lockar Vasaparken med stora gräsytor, konstgräsplan/skridskobana, minigolfbana och mysiga fik. Kommunikationerna är enastående och här når ni alla tänkbara färdmedel inom ett par minuter! Ett par hundra meter från huset når ni Sankt Eriksplan med alla dess kommunikationer (T-bana och bussar bl.a. linje 3, 4 samt flygbussar från Torsgatan). På bekvämt promenadavstånd finns också Citybanan vid Odenplan. Under Sankt Eriksplan finns även ett stort varmgarage för er som har bil. Ett område att trivas i för den som vill njuta av det bästa innerstaden erbjuder med en unik kvarterskänsla.

  • Premium
  • Hiss
Roslagsgatan 58, 3tr, Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Roslagsgatan 58, 3tr, Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun, bild 2
Roslagsgatan 58, 3tr, Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun, bild 3

Roslagsgatan 58, 3tr

Lägenhet
Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
6 395 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/5
4 430 kr/mån
98 385 kr/m²

- Balkong - Fantastiskt kök - Högt upp - Härligt ljusinsläpp - Parkutsikt - Garage i huset - Perfekt 2:a med lummig utsikt och solig balkong! Bevarade tidstypiska 20-tals detaljer så som, väl tilltagen takhöjd, fina golv, flertalet klassiskt spröjsade fönster med tillhörande djupa fönsternischer samt serveringsskåp som ger härlig charm. Här erbjuds en genomgående planlösning med väl tilltagna rum och precis alla tänkbara funktioner ni kan önska. Snyggt renoverat kök med påkostade materialval och gott om arbetsyta med fin vy från fönster och balkongdörr i glas. Här erbjuds gott om förvaring, matplats samt utgång till lägenhetens balkong. Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring genom klädkammare. Stort vardagsrum med härlig utsikt samt hall med gott om avhängning samt TM installerat i klädkammare. Helkaklat badrum med badkar. Originaldetaljer som möter det moderna och praktiska skapar ett mycket funktionellt och stilfullt boende. Ett hem som erbjuder precis allt man kan önska, både vad gäller boende och läge! Välmående förening med god ekonomi och samtliga stora investeringar bakom sig. I föreningen finns ett nyrenoverat varmgarage med 13 parkeringsplatser för bil (inkl. elbilsladdning), 5 för motorcykel, samt 6 för cykel. Här bor ni med ett attraktivt läge som har mycket att erbjuda. Roslagsgatan är en pittoresk gata och i närområdet finns ett rikt utbud av trendiga och härliga restauranger, caféer och barer. Svartengrens, Brasserie Balzac, Meno Male, Babette, Las Brasas, Bistro Mirabelle, Bar Nombre och Resturang Bord för att bara nämna några omåttligt populära krogar i närheten. Mataffärer, shopping, gym och all tänkbar service finns runt knuten. Stadspulsen runt Stureplan och City ligger endast cirka 15 minuters promenad bort. Här bor ni i ett kommunikationstätt område med närhet till både den röda och gröna tunnelbanelinjen vid Tekniska Högskolan, Rådmansgatan och Odenplan. Vid Odenplan finns även Citybanan med pendeltågstrafik och flygbuss. På Odengatan går flera innerstadsbussar (2, 4, 50 & 67) som tar er till både Östermalm, Djurgården, Kungsholmen, City och Södermalm. Lägenheten har ett strategiskt bra läge och för den som pendlar är det snabb access ut till E4:an och E18. Lugnet och naturen i form av Vanadislunden, Hagaparken och Lill-Janskogen finns inom 5 minuters gångavstånd. Även Brunnsviken på nära avstånd, med en trevlig badplats och kajakpaddling under sommartid. På vinterhalvåret finns pulkaåkning och korvgrillning nära till hands i närliggande Vanadislunden och Bellevueparken samt skridskoåkning i Vasaparken. På somrarna finns utebadet i Vanadislunden som är uppskattat av såväl barn och vuxna. Ett område att trivas i för den som vill njuta av det bästa innerstaden erbjuder med en unik kvarterskänsla!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kungstensgatan 46 , Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15

Kungstensgatan 46

Lägenhet
Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
5 995 000 kr
60 m²
2 rum
vån 4
1 490 kr/mån
99 917 kr/m²

- Perfekt planerad - Stor solig balkong - - Möjlig 3:a - Invid Observatorielunden & Odenplan - Högt upp - Extremt låg avgift - Garage i huset - Fantastisk 2:a på bästa läget i Vasastan! Möjlig 3:a! Ett fint boende högt upp i huset med stor solig balkong! Ljus lägenhet där fönsterna vetter mot söder. Luftig planlösning med rymligt kök, stort och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong, mysigt sovrum samt helkaklat badrum som med plats för tvättmaskin. Gott om förvaringsmöjligheter genomgående i lägenheten. Helt klart ett hem att trivas i! Stabil förening som äger marken med låga avgifter. Garage med elplatser & gym i huset samt hiss som tar er ner till källarförråd och tvättstuga. Den stora hissen ger plats för barnvagn Bostaden har ett strålande läge på Kungstensgatan 46 invid Odenplan med närhet till allt. Lugn gata med all service i närheten såsom Hemköp runt hörnet. Här har ni även ett stort utbud av mysiga krogar, restauranger och shoppingmöjligheter, samtidigt som det är nära till härliga grönområden som bjuder på en avkopplande miljö. Vasaparken som erbjuder gott om aktiviteter med bland annat fotbollsplan, konstfrusen isbana, minigolfbana och mysiga fik når du med en kort promenad. Många parker nära såsom Tegnérlunden, Observatorielunden och Vasaparken. Vill ni ge er ut på en långpromenad är inte heller Hagaparken med Brunnsviken eller löparspår runt Karlbergs slott långt borta. Ett område att trivas i för den som vill njuta av det bästa innerstaden erbjuder med en unik kvarterskänsla. Kommunikationerna är enastående vid Odenplan med goda kommunikationer i form av den gröna linjens tunnelbana samt bussar som tar dig både genom innerstan och utanför tull. Från Odenplan nås även Citybanan som är Stockholms knutpunkt. Därtill nås även Arlandabussar. Kort promenad till T-centralen. Flera skolor och förskolor, bland annat Adolf Fredriks musikklasser & Lilla Adolf.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4