Västra Kanalvägen 20

Ljunghusen, Vellinge kommun Se på karta

18 895 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
12 rum
Boarea
397 m²
Biarea
25 m²
Tomtarea
1 320 m²
Byggår
2015
Driftkostnad
129 183 kr/år

ETT STYCKE PARADIS SÖKER NY PASSIONERAD FÖRVALTARE

I mötet mellan Falsterbokanalen och Ljunghusens strand kan vi nu presentera denna kommersiella fastighet som fullkomligt andas välmående! Idag drivs här en omtyckt multistyle yogastudio, Studio Canalis, med hälsa i fokus. Och en vackrare plats att landa på, vare sig det är i en yogaposition eller inte – är svårt att föreställa sig! Det är även en uppskattad och välbesökt konferensanläggning, där man får tillgång till hela huset vid bokning. Kombinationen med konferens som avslutas med hälsopass i form av yoga, meditation, löpning, cykling eller simning i kanalen är en totalupplevelse! Fastighetens unika läge med havet och naturen precis utanför tillvaratas på bästa sätt.

Huset som byggdes 2015 är i 2-plan smälter vackert in i naturen och har en lokalyta på sammanlagt 397 kvm. Entréplan om 190 kvm och övre plan om 207 kvm. Biarea 25 kvm i form av pannrum finns på entréplan. Det är gediget och omsorgsfullt planerat och byggt, i enlighet med de regler som finns för att uppfylla samtliga krav som ställs för en SPA- och friskvårdsanläggning.

Planlösningen erbjuder två underbara yogasalar, den ena anpassad för hot yoga med japanskt bad, bastu och omklädningsrum. Ovanvåningen används till konferens med flera kontorsrum, teknisk utrustning samt restaurangkök anpassat för professionellt bruk. Det är modernt och rofyllt inrett i jordnära, varma färger, med ljusa rum och högt i tak. Naturen utanför är ständigt närvarande tack vare maximalt med ljusinsläpp från enorma fönsterpartier. Att det här har varit en uppskattad mötesplats för många besökare råder inga tvivel. Här mår man bra!

Detta är ett enastående och ytterst sällsynt tillfälle att förvalta en fantastisk lokal på ett otroligt läge!

Varmt välkomna till Ljunghusens vackraste plats!

Läs mer hos mäklaren
Malmöhus Mäklarna AB

Kontakta mäklaren

Staffan Strandh

Malmöhus Mäklarna AB
Mäklare Staffan Strandh, Malmöhus Mäklarna AB
0708-4518 31