Nedre Tjärna 202

Nedre Tjärna, Gagnef Karta & restider

2 800 000 kr
ÖvrigtÖvrigt

En dröm för dig som entreprenören med möjlighet att bosätta sig på mäktig gård och samtidigt ha möjlighet att driva verksamhet, mitt i en idyllisk Dalaby. Storslagna drömmar är till för att förverkligas.
Nedre Tjärna 202 får tankarna att först rusa mot vandrarhem, Bed & Breakfast eller gästgiveri, men låt oss inte hejdas där... Gården med både huvudbyggnad och annex skapar möjligheter för dig som söker generationsboende eller är intresserad av uthyrningsverksamhet.

Huvudbyggnaden har en herrgårdskänsla över sig, vi kliver först in i farstun för att sedan nå ett trevligt allrum med fiskbensparkett, vidare breder matsalen ut sig i fil mot den stora konferensdelen. Ytterligare ett konferensrum finns att tillgå, med egen ingång. Utöver det finns två kontor, ett litet sovrum och två toaletter. Byggnaden har ett restaurangkök vilket skapar bra förutsättningar för dig som skulle vilja bedriva verksamhet. På övre plan finns i dagsläget 10 boenderum och ett gemensamt WC/Duschutrymme samt ett allrum. Källarplan rymmer pannrum och stora förrådsutrymmen.

Annexet är nyligen renoverat för att inrymma 5 boenderum och ett gemensamt WC/Duschutrymme. Båda fastigheterna värms bekvämt upp via bergvärme och är även anslutna till fiber. På gårdsplanen finns det gott om parkeringsplatser och åkrarna är närmaste grannarna. Trots det lantliga läget i byn Nedre Tjärna har vi några få minuter till skola, mataffär, bensinmack, bank och stationssamhället med buss/tåg. Via tåg når du t.ex. Stockholm central på ca 3 h. Närhet finns också till badsjö och fina promenadstråk.

Endast bokade visningar gäller. Tillträde efter överenskommelse.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
858 m²
Tomtarea
5 320 m² tomt
Antal rum
18 rum
Driftkostnad
140 333 kr/år
Byggår
1920
Räkna på lån och försäkringar

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Nedre Tjärna 202 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 800 000 kr
Driftkostnad
140 333 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

8 267
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 81 dagar sedan, den 5 juni 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?