Kårarvet, kolonilott nr 31

Kårarvet, Falun Se på karta

495 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
1 rum
Boarea
25 m²
Tomtarea
400 m²
Byggår
1967
Driftkostnad
4 017 kr/år
Arrende
2 957 kr/år
Antal besök
2 383
Dagar på Hemnet
15

MYSIG STUGA BELÄGEN PÅ KOLONILOTT med gott om odlingsmöjligheter. Perfekt för dig som tycker om att njuta och pyssla i en alldeles lagom stor trädgård. Här går att njuta av sol från morgon till kväll. Närhet till härliga bad i Önsbacksdammen och endast ca 5 km till Falu centrum.

Stugan har en mysig och rymlig altan som delvis är takad där man gärna njuter under de långa och härliga sommardagarna! Inomhus finns ett rymligt vardagsrum med plats att umgås, en avskild del med sovalkov och ett arbetskök med gott om förvaring och ett fönster som gör köket ljust. Det mesta av lösöret såsom bäddsoffa, köksbord och stolar, säng, porslin, utemöbler, två stycken elelement mm ingår i köpet. På husets baksida hittar man en trevlig utomhusdiskbänk under tak som byggdes ca 2003. Här har man sjövatten indraget, el och stenbelagt golv. På baksidan finns också ett ca 5 år gammalt förråd med en helt ny separett (ej inkopplad och aldrig använd) som är inköpt i augusti 2020. På tomten finns en lekstuga/förråd och ett väldigt trevligt växthus.

Plåttaket omlagt ca 2015, fasaden är målade 2019 och fönstren är målade 2021.

Här får man njuta av en härligt lummig trädgård med gott om plats både för att odla och umgås. Det finns flera mysiga sittplatser där man njuter under fina dagar. Trädgården erbjuder idag både lila och gammelrosa syrén, hallonbuskar, äppelträd, vallmo, jasmin, pijoner, krikonträd, rabarber och mycket, mycket mer. Enligt ägaren finns det idag fler än 50 stycken olika sorters växter i trädgården!

Koloniträdgårdsföreningen Falan är en del av Världsarvet, här kan du föra ett hundraårigt kulturarv vidare.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse inför kommande visningar!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Falun