Nyproduktion

Lagerlokal 11 / 70 kvm / Hogenäs

Sotenäs kommun Se på karta

995 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1 rum
Nyproduktion

HOGENÄS | LAGERLOKALER

Pang! Där gick startskottet för ett klockrent koncept i Sotenäs kommun, under hösten 2021 finns möjlighet att boka upp sig på en eller flera friköpta lagerlokal(er) med strategiskt (tillgänglighet) genomtänkt (exponering) läge vid väg 872 i början av Hogenäs Industriområde.

Nu finns det möjlighet att förvärva en fastighet med äganderätt på friköpt mark bebyggd med en helt nybyggd byggnad om 50 – 70 Kvm. Detta innebär ett direkt ägande av din fastighet, ingen bostadsrättsförening. Byggnation består av två huskroppar med total 26 st egna fastigheter. 18 stycken fastigheter i den ”största huskroppen" och 8 stycken i den ”mindre huskroppen".

Lokalerna i den ”stora huskroppen” erbjuder en golvyta om ca 70 Kvm. Takhöjden ligger på 5,6 m i framkant vid port (porten är 4,5x4,5) och 6,4 m i bakkant. Lokalerna i den ”mindre huskroppen” erbjuder en golvyta om ca 50 Kvm. Takhöjden ligger på 6,2 m i framkant vid port (porten är 4,5x4,5) och 6,8 m i bakkant. Lokalerna förses med luft/luft-värmepump.

Detta är ett ekonomiskt fördelaktigt ägande där du anpassar din lokal efter behov. Det kommer att bildas en samfällighetsförening vars uppgift är att förse förvaltningen av byggnadernas gemensamma intresse; Yttre underhåll av utvändiga asfaltsytor, staket och snöröjning. Den uppskattade kostnaden för samfällighetsavgiften är; 450 kr/mån + moms. Samfällighetsföreningen kommer att vara helt obelånad vid färdigställande.

Är man i behov av större yta så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler där byggherren kan bygga utan innerväggar eller med en dörr emellan.

Detta projekt lämpar sig inte bara till dig som redan bedriver en verksamhet och behöver lokalyta. Du som privatperson kan med fördel förvärva en lokal och använda den för förvaring av båtar, bilar, husvagnar. Det sätts inga hinder för att ni är flera (familjen, släkten, vännerna) som köper en tillsammans.

Nedan följer teknisk beskrivning av byggnad.
- Grund: Betongplatta.
- Stomme: Stålkonstruktion.
- Fasad: Plåt av sandwichelement.
- Tak: Fribärande plåt.
- Ventilation: Självdrag.
- Vatten/avlopp: Kommunalt.
- Uppvärmning: Luftvärmepump.

Priser:
745.000 kr för de mindre lokalerna. Gavellokalerna ligger på 820.000 Kr.
995.000 kr för de större lokalerna. Gavellokalerna ligger på 1.095.000 Kr.

Den tilltagna ytan som är runt om byggnaderna kommer att asfalteras och inhägnas med staket. Området där detta projekt kommer att uppföras heter Hogenäs industriområde, här finns b.la byggvaruhandeln Karl Hedin, kommunala verksamheter samt övrig industri.

Tillträde beräknas till våren 2022.
För mer information om placering mm. Se bifogade filer.

Ta tillfälle i akt, boka din lokal redan idag!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn

Kontakt

Philip Hansson

Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
Mäklare Philip Hansson, Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
052370330