Klysnavägen 3

Örebro kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
293 m²
Tomtarea
1 693 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
42 248 kr/år

Välkomna till Klysnavägen 3, Ervalla

Nu saluförs en hyreshusenhet centralt i Ervalla med tre styck lägenheter som har stor potential att göra ytterligare en lägenhet på vinden. Här är det bra pendlingsmöjligheter till Örebro
Fastigheten kan göras om till 2 lägenheter för den som vill ha generationsboende alt till en enfamiljsvilla. Möjligheter finns det gott om och i denna fastighet.

Fastigheten har genomgått en hel del renoveringar med bergvärme, nya 3-glas isolerfönster, renoverad fasad, nytt tak samt de tre lägenheterna har uppdaterats. Pågående renovering är en tillbyggnad av ytterligare rum för den minsta lägenheten samt en altan.

Hyresintäker: 184452 kr/år DoU: 42248 (Hyra & DoU är ca kostnader)

Lägenhet 1 på första våningen om ca 75 kvm inrymmer hall med förråd i vinkel, två sovrum, helkaklat badrum med wc, tvättställ, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrum med spotlights i tak är öppet mot köket som har bra plats för matbord. Utrustning: Spishäll,spisfläkt, ugn, micro,kyl/frys samt diskmaskin.Lägenhet 1 har genomgående ljusa ytskikt.

Lägenhet 2 på andra våningen om ca 80 kvm. Lägenhet 2 inrymmer möblerbar hall med tvättmaskin och torktumlare, två sovrum. Badrum med klinker på golv, kakel/målade väggar, badkar, wc, tvättställ. Kök med spishäll, spisfläkt, kyl/frys. Rymligt vardagsrum med brutet tak. Lägenhet 2 har genomgående ljusa ytskikt.

Lägenhet 3 första våningen med ingång från baksida av fastigheten om ca 55 kvm. Lägenhet 3 inrymmer vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Utrustning: spishäll, spisfläkt, kyl/frys. Badrum som är helkaklat med wc, tvättställ, dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Lägenhet 3 är under renovering och kommer att få 1-2 rum extra.

Källaren har förråd, tvättstuga samt övernattningslägenhet med allrum, sovrum, helkaklat badrum med dusch, wc, tvättställ.
Vinden kan med fördel göras om till ytterligare en lägenhet.

Tomten har bra gräsytor samt parkering på baksida av fastigheten.

Kontakta gärna fastighetsmäklaren Mia Matthews för mer info samt visning på 070-5744200.

Läs mer hos mäklaren
Bold fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Mia Matthews

Bold fastighetsförmedling
Mäklare Mia Matthews, Bold fastighetsförmedling
070-5744200