Tegelslagarvägen, garage 201

Ersboda, Umeå kommun Se på karta

995 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
84 m²

Nu släpps 9 stycken garage som det går att bygga ett helt våningsplan till i för kontor eller liknande!

I etapp II släpps totalt 17 garage varav 8 stycken med 4 meters takhöjd och 9 stycken med 6 meters takhöjd. Eftersom det ingår tomt på baksidan går det att bygga ett fullt våningsplan för kontor på den högre av garagen.

Funderar du på att köpa egen lokal/garage men tycker att det som erbjuds är för stora eller dyra? Då får du nu tillfället att kunna köpa detta i precis lagoma lokaler till ett attraktivt pris.

Projektet Kv Sanden 7 i Umeå kommer bestå av 49 st lokaler uppförda som äganderätter. Konceptet industrilokal som äganderätter har funnits i Umeå över tio år och är en populär lokal för mindre företag och privatpersoner. Fördelarna är många jämfört med att hyra, men den största är om du som företag köper en lokal så får du dra av momsen på entreprenaden.

Det helt nya industriområdet på Östra Ersboda är beläget ca 7 km nordöst om Umeå Centrum och strategiskt placerad vid Kolbäcksvägen och E4:an. Detta är Umeås helt nya industriområde och det snabbast växande i kommunen. I dagsläget är etapp 1 av området under full exploatering och samtlig tillgänglig mark är i det närmaste reserverad. Över 20 företag har valt att etablera sig här och kommunens långsiktiga plan är att styra huvuddelen av all nyetablering dit. Området har en naturlig närhet till tätorten med bra kommunikationer och en snabb förbindelse till E4 (ca 700 m).

Det finns två typer av lokaler i kv. Sanden 7:

44 kvm. 4m bred och 11m djup och 4m takhöjd.
44 kvm. 4m bred och 11 m djup och 6m takhöjd vilket möjliggör entresolplan/loft.

Samfällighetsförening/Gemensamhetsanläggning

Varje fastighet kommer att ingå i en samfällighetsförening för alla gemensamma delar/kostnader. Preliminär samfällighetsavgift är 480 kr/mån och då ingår ekonomisk förvaltning av samfälligheten, allmänbelysning, snöröjning/sandning, fasta el-kostnader, tömning/service av oljeavskiljare, hushållsavfall.

Utöver ovan samfällighetsavgift tillkommer det kostnad för uppvärmning av sitt fack som är beräknad till 650 kr/mån. Detta är en schablonkostnad som regleras vid 2 tillfällen per år om man har betalat förmycket eller för lite.

Det tillkommer även kostnad för vattenförbrukning som är beräknad till 270 kr/mån. Detta är en schablonkostnad som regleras vid 2 tillfällen per år om man har betalat förmycket eller för lite.

Samfällighetsföreningen kommer att ingå i gemensamhetsanläggning för VA-ledningar.

För att se vad som är ledigt och mer information gå till:

www.sanden7.se

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Umeå

Kontakta mäklaren

Richard Öhman

HusmanHagberg Umeå
Mäklare Richard Öhman, HusmanHagberg Umeå
0738-900 902