Ljunghemsvägen 25

Idre, Älvdalens kommun Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
3 572 m²
Driftkostnad
30 000 kr/år

Idre är en av de semester orter som det investeras allra mest pengar i just nu och tomterna är slutsålda på fjällanläggningarna och stugor och lägenheter säljs bättre än någonsin. Byggboomen som råder här nu slår alla rekord och hantverkare från när och fjärran kommer hit och arbetar. Även nya firmor etablerar sig här då det kommer att finnas jobb för byggarbetare i långtid framöver.
Är du hantverkare eller har en firma som vill etablera sig i Idre så har du möjligheten att köpa denna attraktiva fastighet med stora avläggningsytor och komplett plåtverkstad.
Behöver du inte hela verkstaden så kan man hyra ut delar eller hela inomhus ytan, som dessutom är isolerad, och enbart använda utomhus ytan för uppläggningslager eller parkeringsyta.
Fastigheten med isolerad verkstad kommer att ha ett utgångspris på 1,650,000 kr och inventarierna (plåtmaskiner med flera) kan säljas för sig efter överenskommelse med säljaren.
Verkstaden har starkström men saknar vatten och avlopp, dock finns anslutningsmöjligheter till kommunalt VA i tomtgräns.
Verkstaden värms med luftvärmepump.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Idre Älvdalen

Kontakta mäklaren

Daniel Nyström

HusmanHagberg Idre Älvdalen
0708-344 443