Diligensvägen 21

Skåne-Tranås, Tomelilla kommun Se på karta

5 500 000 kr

6 750 000 kr -19 %
Bostadstyp
Övrig
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
9 261 m²
Byggår
1860

Välkommen till Österlen och denna kulinariska destination! Här drevs under sjutton år Brummers Krog och sedan 2009 har en strid ström av världens gourmeter besökt Daniel Berlin Krog. Utmärkelserna är otaliga! År 2016 fick restaurangen en stjärna i den prestigefyllda Guide Michelin, något som 2018 utökades till två stjärnor. Daniel Berlin Krog är också en av bara en handfull restauranger som fått full pott, 25 poäng, i Di Weekends krogtester.

Byggnaderna har med varsam hand omvandlats till en genuin och inbjudande idyll samtidigt som man värnat om det moderna, funktionella och ändamålsenliga. Samma tänk gäller för den 9 261 kvadratmeter stora tomten, vilken rymmer såväl romantiska och parkliknande inslag som odlingsområden och växthus. Kanske vill du som ny ägare åter göra fastigheten till en ståtlig bostadsbyggnad eller så driver du vidare någon typ av verksamhet. En ambitiös gourmet-krog eller ett enkelt sommarkafé? Möjligheterna är många.

I skånelängan, uppförd på 1860-talet, finner vi idag en restauranglokal på markplan och en bostadsdel på övre plan. Restaurangkök av det lyxigare slaget och två matsalar. Spröjsade fönster, synliga takbjälkar, bevarade golv i trä och komstad-flis, eldstäders. Stor stensatt uteplats. I den före detta stallbyggnaden, uppförd i handslagen tegel, finns numera ett extra beredningskök och vinförråd.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för detaljerad information.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarna Ekström & Co AB

Kontakta mäklaren

Marcus Ekström

Mäklarna Ekström & Co AB
Mäklare Marcus Ekström, Mäklarna Ekström & Co AB
0709-398286
Guldhemmnet logga

Finalist

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2020