Klintegårdsvägen 13

Lexby, Partille Se på karta

3 950 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
123 m²
Tomtarea
147 m²
Byggår
1959
Antal besök
3 635
Dagar på Hemnet
5

Här har man tänkt innan man byggde om och ändrade planlösningen. Man lyckades skapa en härlig öppenhet med praktiska detaljer i en skön harmoni. Det ger både plats för umgänge och enskildhet.
Det moderna och fina köket är utrustat med allt ni kan önska, det i samklang med en stor matplats som rymmer både familj och vänner.
I kökets förlängning ligger det stora härliga uterummet där det är mysigt att umgås under stora delar av året. På sommaren kan ni dra isär skjutdörrarna och skapa en enhet mellan ute och inne.
Tar ni trappan upp möts ni av ett stort vardagsrum med generös takhöjd vilket ger en härlig rymdkänsla. Det unika, för området, är i detta radhus finns, förutom vardagsrummet, två sovrum toalett och förråd/klädkammare på detta plan.
Med förskola och skolor på praktiskt gångavstånd så blir detta ett enkelt och bekvämt boende.
Här är det inte heller långt till härliga naturupplevelser i Lexbybergen. Eller varför inte ta en promenad eller cykeltur till Kåhögs gård för att handla riktig lantmjölk. Är det annan shopping som lockar finns Allum på gångavstånd. Nära till kommunikationer med både buss och tåg.
Garage finns i länga.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Leif Nilsson

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Leif Nilsson, Erik Olsson Fastighetsförmedling
076-8553902

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.