Mäklare Leif Nilsson

Leif Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergums furåsväg 8, null, Göteborgs kommun

Bergums furåsväg 8

Tomt
Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 195 000 kr
1 495 m² tomt

Här kommer att byggas ett Hjältevadshus av modellen Spira 152 vilken ni nu ges möjlighet att köpa. Här har ni ett mycket bra läge mellan Olofstorp och Lerum gränsande till härlig natur. Detta hem kommer att präglas av en öppen planlösning som bidrar till en luftig och rymd känsla. Hemmet kommer att kunna inredas i fem härliga rum fördelat på tre rogivande sovrum och två luftiga vardagsrum. Vidare erbjuds ett stilrent och högkvalitativt Ballingslövs kök, där färgval görs efter eget önskemål. Två badrumsmiljöer med kvalitativt kakel i flertal valmöjligheter av ljusa och sobra toner utefter önskemål. Övre plan är i dagsläget inte färdigställt, isolering i tak och fönster i gavelspets samt vatten och avlopp är uppdraget. Här finns möjligheten utefter önskemål och behov att bygga till ytterligare rum. Vidare finns möjligheten att sätta egen prägel och skapa en dröm trädgård. Möjlighet finns att byta till annan husmodell från Hjältevadshus.

Smörvattnevägen 49, null, Göteborgs kommun

Smörvattnevägen 49

Villa
Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 295 000 kr
152 m²
6 rum
856 m² tomt

På denna naturnära tomt med närhet till bad i härliga smörvattnet kommer det att uppföras en villa Spira 152 från Hjältevadshus. Med solceller som standard får ni ännu lägre driftskostnader. Spira 152 är ett bra hus att leva i och att växa upp i. I hallen finns det gott om utrymme för garderober och smarta förvaringslösningar. Och i köket kan ni välja mellan köksö och bardel. Genom att välja fönsterstorlek kan ni i köket även prioritera mer insynsskydd eller mer ljusinsläpp. Planlösningen är mångsidig och på nedervåningen kan ni till exempel välja mellan ett och två sovrum. Eller mellan mer privatliv och större sällskapsytor. Det finns möjlighet att för er som köpare påverka planlösningen och materialval.

  • Nyproduktion
Smörvattnevägen 47, Gunnilse, Göteborgs kommun

Smörvattnevägen 47

Tomt
Gunnilse, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
800 m² tomt

Varmt välkomna till Smörvattnevägen 47, här erbjuds en lättbyggd tomt med soligt söderläge! Tomten är 800 kvm med ett naturnära läge. Här finns alla möjligheter till att bygga erat eget drömhus. Ni kan fritt välja när och vad ni vill bygga men naturligtvis enligt er bygglovsansökan. Förberett för dragning av el och VA till tomten. Väg anlagd där enbart ytmaterial återstår. Med ett bekvämt gångavstånd till smörvattnets badplats och närheten till naturen så kommer området ni bor i att vara ett underbart ställe för barnen att växa upp i. De kan tillsammans med sina kompisar utforska naturen, bada och ha en fantastisk start på livet. Efter ni byggt kommer ni att bo i en lättskött ny villa med alla de bekvämligheter som ni valt. Gunnilse ligger på ett bekvämt pendelavstånd till centrala staden, samtidigt som både skola och mataffär ligger på gångavstånd.

Visar alla 3