Pärlröksgången 102

Krusboda, Tyresö Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
59,5 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1972
Förening
HSB BRF Pärlröksgången i Tyresö
Om föreningen
Avgift
3 374 kr/mån
Driftkostnad
8 400 kr/år
Pris/m²
33 529 kr/m²
Antal besök
1 753
Dagar på Hemnet
4

Radhuslägenhet som på pappret är en 1:a men som kan nyttjas som en rymlig 2,5:a! En av föreningens största tomter! Belägen i härligt soligt s/v-läge, insynsskyddad tomt bakom plank med grind. Öppen planlösning med spaljé mellan v-rum och sovrumsdel samt ett stort rum/förråd utan fönster som kan nyttjas som extra sovrum. Mycket centralt läge med nära till parkering, garage, busshållplats, Alby friluftsområde och Krusboda Torg med stor lekpark, Krusboda skola, Krusbodabadet, Hemköp Krusboda, pizzeria samt förskolorna Ballongen och Lek och Lär. Parkering, kabel-TV och fiberuppkoppling ingår i avgiften. Nya fina ekparkettgolv i hall, allrum och kök 2020 samt nytt klinkermönstrat laminatgolv i entréhallen.

ATT TÄNKA PÅ INFÖR VISNING
Vi bryr oss om varandra. Så agerar vi för att förhindra spridning av Covid -19.
Vi är måna om dig som kund och våra medarbetare. Med tanke på rådande omständigheter så ber vi er alla ta ett personligt ansvar för att förhindra smittspridning. Vi på Eget Hem välkomnar dig till visning utan att ta i hand. Vi uppmanar dig att följa Folkhälsomyndighetens råd om att tvätta händerna ofta. Inte komma till visning om du känner dig krasslig eller varit i kontakt med någon som är influensasjuk. Kontakta i så fall din mäklare så försöker vi ordna så du kan få se bostaden på annat sätt!
Vi släpper för närvarande in maximalt 3 sällskap (totalt 6 personer) per 15 min. Kontakta därför mäklaren för bokning av tidsintervall eller boka själv in din visningstid på mäklarens hemsida.

TOMTEN
Extra stor tomt/uteplats som ligger totalt insynsskyddad med plank runt om. Gräsmatta och rabatter och asfalterad gång och uteplats. Här kan du skapa din egen lilla “radhustäppa”. Perfekt solläge i sydväst med sol från förmiddag till sen kväll.

LÄGENHETEN
ENTRÉHALL med grått klinkermönstrat laminatgolv.
HALL med KAPPRUM, öppning med glasat sidofönster mot allrum samt ingång till kök. Nytt ekparkettgolv 2020.
Mycket stort ALLRUM med plats för stor MATPLATS och VARDAGSRUMSDEL samt med spaljé mot den bakre SOVRUMSAVDELNINGEN. Nytt ekparkettgolv 2020.
Ljust ARBETSKÖK med vitlackade originalköksluckor, stänkskydd i vitt kakel samt vita laminatbänkar. Plats för litet matbord eller sideboard. Nytt ekparkettgolv 2020.
I kapprummet finns ingång till rymligt BADRUM med lila plastmatta och ljusmönstrad våtrumstapet samt vitmålad vägg. WC, tvättställ och duschplats (med plats för badkar) samt tvättmaskin.
Stort FÖRRÅD som kan nyttjas som extra SOVRUM. Rummet saknar fönster men en glasad dörr från hallen skulle ge en fint ljusinsläpp även här. Beigemelerad linoliummatta och målade betongväggar.

LÄGET
Centralt läge med nära till parkering, garage, busshållplats, Alby friluftsområde och Krusboda Torg med stor lekpark, Krusboda skola, Krusbodabadet, Hemköp Krusboda, pizzeria samt förskolorna Ballongen och Lek och Lär.

KOMMUNIKATIONER
Mycket bra bussförbindelser med motorvägsbuss till Gullmarsplan och Centralen. Bussarna går var 5:e minut i rusningstrafik (varannan till Gullmarsplan och varannan till Centralen) samt var 15:e minut på dagtid till Gullmarsplan.

OMRÅDET
I området finns litet centrum med fin nyrenoverad Hemköp-butik och en jättebra pizzeria. Krusboda skola (6-års till 6:an), förskola och härlig POOLANLÄGGNING med 25 metersbassäng, barnbassäng, omklädningsrum, bastu och kiosk (badvärdar är i tjänst under alla öppningstider). I området finns även tre andra förskolor samt Dalskolan (åk 7-9) och Tyresö gymnasium.

I Krusbo

Läs mer hos mäklaren
Eget Hem

Kontakta mäklaren

Christer Blomberg

Eget Hem
070-729 45 75

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.