Skolallén 38

Drottningholm, Ekerö kommun Se på karta

2 375 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
31 m²
Byggår
1951
Förening
BRF Skolallén
Om föreningen
Avgift
3 432 kr/mån
Pris/m²
76 613 kr/m²

Ett av områdets bästa lägen med naturlandskapet inpå knuten - Välkommen till detta fantastiskt charmfulla bostadsrättsradhus om ca 31 kvadratsmarta kvm med tillhörande uteplatser och trädgård. Den kände arkitekten Anders Tengbom har lyckats skapa en härlig huskänsla där planlösningen ger maximal funktion och volym på given yta. Den ständigt närvarande kontakten med naturlandskapets öppna jordbruksfält och den grönskande innergården ger känslan av att gränsen mellan inne -och utemiljön suddas ut. Med tillgången till uteplats på båda sidor om huset kan du ta tillvara på såväl morgon- som eftermiddagssol i behaglig miljö.

Interiören kan anpassas efter just dina behov - Ytskikten har bevarade original detaljer som samstämmer väl med husets arkitektur, en fin renoveringschans för den som vill sätta sin prägel. Det helkaklade badrummet är renoverat ca 2008. I vardagsrummet ryms soffgrupp och ombonad sovplats utan att den luftiga känslan går förlorad, alternativt som nuvarande planering med skiljevägg till sovrum. Från det charmfullt planerade köket ansluter dubbeldörrar till trädgården där flera av grannarna byggt soldäck och anlagt odlingsträdgård.

För de boende erbjuds mervärden som fri parkering, stort cykelförråd, redskapsförråd samt snickarbod. Det finns 14 garage (separat kö). Två tillhörande förråd till lägenheten samt tvättstuga nås lättillgängligt i källaren.

Närområdet beskrivs som ett paradis för den naturälskande med slottsparken Drottningholm och naturreservatet Lovö runt knuten, Drottningholms kungliga golfbana och flertalet stall för den hästintresserade. Passar utmärkt för dig som vill ha hund. I direkt anslutning till boendet tar du dig ut i spåren på Lovö som erbjuder allt du kan önska i form av löpning, skidåkning, skridskor och cykling. På bekvämt promenadavstånd når du utmärkta kommunikationer som snabbt tar dig till Ekerö C, Bromma och Stockholms innerstad. Bistro i slottsparken samt bad i Mälaren förgyller vardagen.

Ett utmärkt boende med toppläge! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Ekerö

Kontakta mäklaren

Katarina Lind

Fastighetsbyrån Ekerö
072-718 33 89

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas