Kommande

Imatragatan

Akalla Trädgårdsstad, Stockholms kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76,5 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1975
Förening
HSB BRF Trädgårdsstaden i Stockholm
Om föreningen
Avgift
4 998 kr/mån
Pris/m²
32 614 kr/m²
Kommande

- Kök från 2021
- Nya golv och väggar från 2021
- Modernt badrum
- Möjlig 4:a

- Välkomna till detta bostadsrättradhus som renoverades 2021 med nya golv och vitmålade väggar samt ett nytt kök. Modernt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv samt tvättmaskin & torktumlare. Badrummet är utrustat med badkar och glasvägg mot wc och handfat samt spegelskåp. Ljusgrått kök med gulddetaljer samt fullutrustad maskinell utrustning i rostfritt utförande i form av microvågsugn, varmluftsugn, induktionshäll, köksfläkt, kyl/frys samt inbyggd diskmaskin. Gott om förvaring i flertalet påkostade PAX-garderober samt klädkammaren. Stora sociala ytor och rymliga sovrum som båda rymmer dubbelsäng eller våningssäng. Möjligt att bygga om bostaden till en 4:a!

Söderläge på den stora altanen på husets baksida mot föreningens gröna innergård. Altanen och tomten på baksidan erbjuder planterings- och grillmöjligheter och altanen rymmer större möbelgrupper. Morgonsol på framsidan med plats för utemöbler samt planteringsmöjligheter. Föreningen har ett gruppavtal för elen vilket gör att du får låga boendekostnader. Föreningen är anslutet till Stockholms stads fiber och ComHem/Tele2 för TV & bredband.

Brf Trädgårdsstaden är en K-märkt klassisk förening med bullerbykänsla som är populär bland barnfamiljer. Här bor du ett stenkast från Järvafältets grönskande ängar, utegym, Akalla By, 4H Gård samt kolonilotter. I området finns även äventyrsbadet Husbybadet, utomhusbad, förskolor, skolor, Ica, Lidl, bussterminal samt Akallas tunnelbana som tar dig till Centralen på 21 minuter. Stabil HSB-förening med låg belåningsgrad om endast 1777 kr/kvm år 2021. I avgiften ingår värme, vatten, sophämtning och underhåll av fastigheternas utsida samt gemensamma ytor och lokaler. Här bor du bekvämt med kvalitén av ett radhus och med tryggheten av en förening som sköter om fastigheternas underhåll.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kista

Kontakta mäklaren

Ramzi Hamam

HusmanHagberg Kista
Mäklare Ramzi Hamam, HusmanHagberg Kista
073-721 60 22

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.