Kommande

Nykarlebygatan

Akalla Trädgårdsstad, Stockholms kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
82,5 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1975
Förening
HSB BRF Trädgårdsstaden i Stockholm
Om föreningen
Avgift
5 235 kr/mån
Pris/m²
30 242 kr/m²
Kommande

- Modernt kök & badrum
- Möjlig 4:a
- 2 uteplatser
- Barnvänligt område

- Härligt bostadsrättradhus med ett vitt välkomnande kök och matplats i öppen planlösning. Stort vardagsrum och wc på entréplanet samt utgång till uteplats och föreningens grönskande innergård som inbjuder till lek för barnen. På det övre planet finns ett helkaklat badrum med klinkergolv i moderna kulörer. Här finns även en klädkammare samt 2 stora sovrum varav ett går att dela upp till 2 mindre sovrum.

Brf Trädgårdsstaden är en K-märkt klassisk förening med bullerbykänsla som är populär bland barnfamiljer. Här bor du ett stenkast från Järvafältets grönskande ängar, utegym, Akalla By, 4H Gård. I området finns även äventyrsbad, utomhusbad, förskolor, skolor, Ica, Lidl, bussterminal samt Akallas tunnelbana som tar dig till Centralen på 21 minuter.

Stabil HSB-förening med låg belåningsgrad om endast 1750 kr/kvm år 2020. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, sophämtning och underhåll av fastigheternas utsida. Här bor du bekvämt med kvalitén av ett radhus och med en förening sköter om fastigheternas underhåll.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kista

Kontakta mäklaren

Ramzi Hamam

HusmanHagberg Kista
Mäklare Ramzi Hamam, HusmanHagberg Kista
073-721 60 22

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.