Yttre Åsen 24

Åmmeberg, Askersunds kommun Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
72 m²
Uteplats
Ja
Våning
1, hiss finns ej
Byggår
2008
Förening
BRF Yttre Åsen
Om föreningen
Avgift
1 615 kr/mån
Driftkostnad
14 908 kr/år
Pris/m²
52 708 kr/m²

Äntligen en chans att komma över ett unikt läge på Yttre Åsen!

I suveränt läge vid norra Vättern ligger detta fina hus. Huset är planerat med smarta lösningar, öppen planlösning och ett rejält sovrum med hög takhöjd. Snygga detaljer och häftig husmodell. Ett praktiskt boende som har allt man kan önska och mer därtill. Ett sommarhus utan måsten där du kan vara ledig och inte behöva lägga tid på att klippa häcken eller gräsmattan. Självklart är boendet anpassat för hela året.

Hörnläget skapar möjlighet till en helt unik utemiljö med stort insynsskyddat trädäck på 120kvm och klippor intill uteplatsen. Uteplatsen har ett läge mot söder som gör att man kan njuta av solen från morgon till kväll och med ett extra plus för den magiska kvällssolen. Egen trapp ner till områdets gemensamma pool med omgivande soldäck samt trivsam modern bastu och relax. I området finns också två gästrum med möjlighet till 4 sovplatser som kan bokas av föreningens medlemmar.

Invändigt är detta boende otroligt välplanerat där varje kvadratmeter tillvaratas. Öppen planlösning på bottenvåningen med trevligt arbetsvänligt kök och utsikt via helt glasad vägg mot uteplats och poolområde. Glaspartierna skapar en härlig ute-inne känsla.
Nytillbyggt sovrum med högt till tak, härlig heltäckningsmatta och fina garderober, extra plus för fint ljusinsläpp via tak- och sidofönster.
Övervåningen är helt öppen och här skapas enkelt två sovavdelningar. Familjen som bor här idag använder fem sovplatser!
Underbar utsikt via helglasade ytterväggar!

Yttre Åsen har ett toppenläge med närhet till Askersunds GK som är en mycket populär seasidegolfbana med många aktiviteter. Golfbanan erbjuder dessutom 2 padelbanor (utomhus) och har en omtyckt restaurang som både serverar lunch och A la carte. I anslutning till golfklubben finns en camping.
I närheten finns även badplats och hamn med möjlighet att hyra båtplats, det finns även en gästhamn.
Vättern är en mycket omtyckt bad- och båtsjö som är känd för sitt fina vatten.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Carin Liedström

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Carin Liedström, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-233 01 24