Nyproduktion

Hagvägen 7B

Borås kommun Se på karta

2 875 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
85,2 m²
Tomtarea
224 m²
Driftkostnad
15 900 kr/år
Nyproduktion

Nu har du möjlighet att köpa ett 1-plans radhus i trevliga Fristad Parkstad! Fastigheten ligger med ett naturnära läge med gångavstånd till både sjön Ärtingen och Öresjö där man kan bada både från brygga och strand. Angränsande bebyggelse utgörs i huvudsak av friliggande villor och radhus. Till samtliga bostäder ingår solceller på taken!
Området har stora, öppna ytor med låg bebyggelse och grön karaktär. Här finns flera lekplatser och fotbollsplaner i den omedelbara närheten. I Fristad Parkstad finns flera förskolor samt låg- och mellanstadie i form av Asklandaskolan.
I Fristad centrum som ligger ca 1,5 km från planområdet finns bl.a. mataffärer, restauranger och annan kommersiell service.
Planområdet har många kopplingar med gång- och cykelbana till angränsande områden. Närmaste busshållplats är Hedagården som är belägen 275 m från fastigheten.

Radhuset har en öppen och ljus planlösning. Här bor du med två rymliga sovrum och separat tvättstuga och WC. Du har även tillgång till ditt egna förråd på utsidan samt en stor och rymlig altan, perfekt för ljumma sensommarkvällar.
Vid intresse kontakta Magnus Mattiasson på Hemm eller Andreas Klarström på HusArvid på tel. nr. 0735-22 90 91.

Välkomna till Fristad Parkstad!

Läs mer om bostaden
Hemm Mäkleri