Tant Gröns väg 6

Dalaberg, Uddevalla kommun Se på karta

2 250 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
104 m²
Tomtarea
334 m²
Byggår
1982
Driftkostnad
29 895 kr/år

Välkommen till detta friköpta, familjära och välskötta parhus i dagsläget är det 3 rum och kök men går enkelt att dela av till ytterligare 1 sovrum. Lättskött trädgårdstomt och gott om uteplatser som följer solens alla strålar. Trivsamt beläget på Tant Gröns Väg i Norra Uddevalla erbjuds en lättskött trädgård som omsorgsfullt omringats av en insynsskyddad häck där både studsmatta, grill och blomlådor har möjlighet att samsas om så önskas. Fasaden är nyligen ommålad och tak samt fönster är bytta vilket lämnar ett fräscht och välvårdat helhetsintryck av er nya bostad.

Interiört möts ni av ett ljust och välkomnade hem med genomtänkta materialval och välplanerade ytor. Genom den klinkrade entrén presenteras entréplanet som erbjuder ett fullutrustat kök med luckor av ljus björk, ett rymligt renoverat badrum samt det gemytliga vardagsrummet försett med parkettgolv och utgång till balkong i söderläge. På entréplan har man idag öppnat upp och tagit bort en vägg, vilket är lätt att återställa, så man kan få till ytterligare ett sovrum.

Trappan ner till nästa våning bjuder på ett helkaklat badrum, tvättstuga med fjärrvärmepump samt bostadens alla sovrum som praktiskt samlats i en mer ostörd del av villan. Från ett av sovrummen finns dessutom utgång till baksidan och ytterligare en uteplats som delvis skyddas av tak från övervåningens balkong.

Bilen parkerar ni enkelt i den tillhörande carporten belägen intill den asfalterade uppfarten i anslutning till entrén. Här finns också ett förråd perfekt för cyklar, däck och verktyg.

Här bor man med gångavstånd till utmärk service på nära håll vid Dalabergs centrum. Bussen stannar smidigt vid gatan nedanför. Dalabergskyrkan knappa 200 meter från bostaden vilket förenklar vardagspusslet och ställer samtidigt inga krav på en egen bil. I området finns en gångväg som genar ner till centrum samt att Bjursjöns friluftsområde med utegym, badmöjligheter och fina löpspår nås inom behagligt motionsavstånd.

Välkommen på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Uddevalla

Kontakta mäklaren

Marlene Bodin-Sjöberg

Fastighetsbyrån Uddevalla
Mäklare Marlene Bodin-Sjöberg, Fastighetsbyrån Uddevalla
070-301 04 14
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas