Kommande

Gustavslundsvägen 122

Gustavslund, Helsingborg Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
88 m²
Tomtarea
157 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
31 852 kr/år
Kommande

FÖRBESIKTIGAT MED DOLDA-FELFÖRSÄKRING!

Letar ni efter en topp modern bostad med en insynsskyddad uteplats? Välkomna till Gustavslundsvägen 122!

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med stora fönsterpartier som gör att varje rum får ett härligt ljusinsläpp. De 88 kvm är fördelade på en rymlig ljus hall med goda avhängningsmöjligheter. I dagsläget finns det två väldisponerade sovrum som kan inredas med säng, förvaring och skrivbord men om man känner att behovet finns så kan man få till ytterligare ett sovrum. Här finns det ett större badrum och en gästtoalett som går i liknande stil, modernt och tidlöst kakel där bägge ligger i anslutning med köket. Stort och rymligt badrum som är utrustad med dusch. En klädkammare hittar vi intill de stora badrummet som har goda förvaringsmöjligheter.

Modern och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som bildar en härlig rymd och ljusinsläpp. Kan inredas med stort matbord och soffgrupp. Att kunna vara social med gästerna samtidigt som man står i köket men framförallt kunna öppna upp på sommaren ut mot trädäcket, husets mittpunkt. Köket är inrett i ljusa luckor och bänkskiva tillsammans med ett vitt kakel ovanför ett kök som verkligen tar fram matglädjen. Trädäcket erbjuder en helt insynsskyddad miljö där sommarkvällarna blir som bäst! Här hittar vi ett förråd som ger goda förvaringsmöjligheter för tex utemöbler.

Här bor man i ett populärt område som är lugnt och barnvänligt med god kommunikation och service inom räckhåll. Man bor väldigt bekvämt med att kunna komma ut på E6:an smidigt med
bil alternativt pendla med buss/tåg som ligger nära. Det finns allt som ens vardag kan tänkas behöva från livsmedelsbutiker, dagis, skolor, vårdcentral, pizzeria, promenadstigar till sport och nöjen, ett område att trivas i!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.