AnnaLisa Forssbergers väg 6

Mellringe, Örebro Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1990-1991
Förening
HSB BRF Hedenhus i Örebro
Om föreningen
Avgift
5 063 kr/mån
Driftkostnad
15 144 kr/år
Pris/m²
19 691 kr/m²
Antal besök
3 160
Dagar på Hemnet
17

Tillträde - februari 2022.

Enplans parhus i bostadsrättsform med härlig tomt i sydvästläge! Huset har flera altaner med träddäck i olika väderstreck, vilket ger möjligheten att njuta i sol eller skugga.
Hela bostaden är mycket ljus och trivsam, samtliga rum har renoverats de senaste åren. Tomtens fina gavelläge ger en generös trädgård med både fruktträd och bärbuskar, gott om yta för exempelvis lek- och umgänge! På tomten står även ett förråd.
Stort kök med plats för matbord och separat tvättstuga som nås från köket. Vardagsrum med utgång till inglasad altan som ger bostaden ett extra rum under sommarhalvåret. Två sovrum med fina trägolv och en rymlig klädkammare i anslutning till sovrummen. Fräscht badrum renoverat 2017.

Månadsavgift om 5 063:-/mån inkl. kallvatten, kabel- TV, bredband (150 Mbits), IP-telefoni, bostadsrättstillägg.

Gemensamt i föreningen finns utegym, tvättstuga, gemensamhetslokal, övernattningsrum och bastu. Här finns också bilfria innegårdar. Det är ett lugnt och barnvänligt område med en stor ny lekpark mitt i området. Förskolan Hedenhös ligger bredvid lekparken och det är gångavstånd till Mellringeskolan som är en F-9 skola. På nära håll finns St1 bensinstation, restaurang/pizzeria och mataffären Ica EKO. Det finns även närhet till fina strövområden och motionsmöjligheter i Lundbyspåret, Varbergaspåret och närbelägna Karlslund samt Mellringe bollhall. Bra bussförbindelser med två busslinjer 3 och 4 till centrum.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Örebro