Bollvägen 1

Nybogård, Älvkarleby Se på karta

2 865 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
93,6 m²
Tomtarea
715 m²
Byggår
2020

Varmt välkomna till detta nyproducerade parhus, med carport, på Nybogård i Älvkarleby!

I detta väl planerade parhus, om ca 93,6 kvm, finner du allt för ett trevligt och bekvämt boende. Perfekt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, samt utgång till möjlig altan. Det med bra ljusinsläpp från tre väderstreck för en så trevlig och ljus sällskapsyta som möjligt. Övrigt finns två bra planerade sovrum med gott ljusinsläpp och garderober. Stilrent fullutrustat badrum, bra förvaringsmöjligheter och härlig tvättstuga med arbetsytor, extra wc och groventré är också bekvämligheter som detta parhus erbjuder! I och med nyproduktionen bidrar huset till väldigt låga driftkostnader, samt så är du fri från fastighetsskatt i hela 15 år!

Viktigt tillägg är att bilder kan innehålla funktioner från andra projekt eller vara tillval. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Parhuset kommer ligga i det nya och populära området Nybogård i Älvkarleby. I Älvkarleby, där Dalälven möter havet, finns allt man kan tänkas behöva för ett bekvämt boende. Affär, restauranger, skola, förskola, idrottsplats, goda kommunikationer med buss till Gävle, Skutskär, Tierp och med tåg (Upptåget) till Gävle och Uppsala. Andra skönheter är de fina promenadstråk som finns längs Dalälven, Älvkarleby golfklubb och Mellansveriges riviera, Rullsands havsbad och camping!

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Gävle