Movägen 26

Nybogård, Älvkarleby Se på karta

1 585 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
63 m²
Biarea
22 m²
Avgift
5 400 kr/mån
Pris/m²
25 159 kr/m²
Nyproduktion 

Vi projekterar just nu 8 st lägenheter i radhusform, ca 85kvm inkl loft, fördelat på 3 rum och kök. Detta boende är extremt lättskött och passar antagligen dig som vill ha ett boende i markplan, kunna njuta av solen på altan, känna gräset mellan tårna samt ha möjlighet till odling och rabatter. Nyproducerat gör att du slipper kostsamma och tidsödande renoveringar och får ett boende med låga driftkostnader. Gavellägenheterna kostar 1 685 000kr. Vi reserverar oss för prisändringar både från kommunen, gällande anslutningsavgifter, entreprenad och materialsats.

Gröna Kvadrat kallar vi våra mycket yteffektiva lägenheter med "smartliving". Ytorna har utnyttjats på ett sådant sätt som gör att de ca 63 kvadratmeter på entréplanet känns mycket större. Lägg där till ett entrisol/loft om ca 22kvm att använda som gästrum, bibliotek, läshörna, förvaring, allrum, spel eller hobbyytor. Eller varför inte kombinera? Entréplanet har två sovrum och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett helkaklat badrum. Stor volym och högt i tak. Vardagsrummet har ryggåstak och har över 4.5 meter i takhöjd där det är som högst!
Varje lägenhet har stora ljusinsläpp, 4 st stora fönster mot baksidan samt en helglasad altandörr. Köket är från Ballingslöv och utrustad med häll, ugn, diskmaskin, kyl och frys. Badrummet som även innehåller tvättpelare kan som tillval förses med badkar.

På baksidan finner ni en altan i trä. Din alldeles egna gräsmatta och även ytor för odling. Altanen har bästa söderläge. Till varje lägenhet finns parkeringsplats samt förråd. Det blir 4 st lägenheter per tomt. Vi har valt den moderna och populära ladustilen. Stående järnvitrolbehandlad panel. Fönster med aluminiumklädd utsida, tryckimpregnerad altan, silverfärgat panntak. Allt för ett klassiskt utseende och enkelt underhåll. Bifogade bilder är exempel på hur den slutgiltiga produkten kan se ut. Sannolikt blir det vissa justeringar. Bilder och ritningar kan innehålla vissa tillval men inte alla. Prisbild presenteras inom kort.

Radhusområdet kommer ligga i det populära området Nybogård, Älvkarleby, Norduppland. Närmare bestämt på Movägen 24 och 26.
I Älvkarleby, där Dalälven möter havet, finns allt man kan tänkas behöva för ett bekvämt boende. Affär, restaurang, skola, förskola, idrottsplats, älven med fiske och småbåtshamn. Goda kommunikationer med buss till Gävle, Skutskär, Tierp och med tåg till Gävle, Uppsala och Stockholm.
Fina promenadstråk finns längs Dalälven, Älvkarleby golfklubb och Mellansveriges riviera, Rullsands havsbad och camping finner ni vid älvens utlopp i Östersjön.

Vi undersöker intresset för till uppförandet av denna bostadsform och bostadsrättsförening. Kommunen ser positivt på projektet men något bygglov är ännu ej sökt. Efter beviljat bygglov så är produktionstiden ca 40 veckor om säsongen tillåter grundläggning.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer om bostaden
SkandiaMäklarna Gävle