Romansvägen 62

Skogås, Huddinge kommun Se på karta

3 550 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
83 m²
Tomtarea
160,5 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1981
Driftkostnad
36 503 kr/år

Observera: Accepterat pris!

Välkommen till Romansvägen 62 och en attraktiv del av Drevviksstrand!

- Välplanerad
- Gaveltomt
- 2 plan
- Garage
- Låg Samfällighet
- Nära service och kommunikationer
- Nära populär badstrand

Här bor ni i ett avskilt och lugnt område men samtidigt centralt då det bara är en kort promenad till centrum, populära Mörtviksskolan/förskolor och kommunikationer. Detta radhus ligger en kort promenad bort från den omtalade badplatsen Badudden och sjön Drevviken.
Här saluförs nu ett välplanerat radhus i gavel. Huset är i genomgående fint skick och fördelat på 2 plan samt vind och förråd. På Entréplanet välkomnas ni av en väldisponerad hall där det erbjuds goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Vidare finner ni ett välutrustat kök i ljus inredning med rostfria vitvaror och gott om arbetsytor på gedigna bänkskivor. Här finns plats för matbord invid trevligt fönster. Vidare erbjuds ett stort och socialt vardagsrum med utgång till en härlig baksida. Här finner vi en fantastisk uteplats där ni kan spendera härliga grillkvällar med vänner och familj. Här finns plats för både solstolar och andra lounge möbler. Det fördelaktiga gavelläget ger sol från dag till kväll. Den tilltalande trädgården sträcker sig runt husknuten och även på framsidan finns en härlig och stenbelagd uteplats. På framsidan ges förmiddagssol och på baksidan ges eftermidddag/ kvällssol. Vidare på entréplanet finner ni ett smakfullt renoverat badrum i sobra toner med fint ljusinsläpp från gavelfönster. Badrummet är utrustat med golvvärme, dusch, handfat, spegelskåp samt wc. På övreplan finner vi två väldisponerade sovrum, varav ett med klädkammare samt ett ytterligare stilrent renoverat badrum som även det är utrustat med golvärme, dusch , wc, handfat, spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Även här fås ett fint ljusinsläpp från nytt takfönster.

Gott om förvaring på vind och i utvändigt förråd.
Låg samfällighetsavgift och p-plats garanteras.

Lugn och barnvänlig radhusidyll med fina gårdar och lekplatser samt kort promenadavstånd Drevvikens naturreservat som bjuder på fina naturupplevelser och ca 10 min promenad till Skogås Centrum med mataffär, apotek, restauranger m.m. Där tar ni pendeltåget till Stockholm Central på 20 min.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Trångsund

Kontakta mäklaren

Alexandra Mokos

Svensk Fastighetsförmedling Trångsund
Mäklare Alexandra Mokos, Svensk Fastighetsförmedling Trångsund
0707455238