Hövdingavägen 45D

Södra Bomhus, Gävle kommun Se på karta

1 550 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79,5 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1982
Förening
Riksbyggen BRF Gävlehus nr 20
Om föreningen
Avgift
5 286 kr/mån
Driftkostnad
15 564 kr/år
Pris/m²
19 497 kr/m²
Antal besök
2 666

På härliga Hövdingavägen i Bomhus hittar vi detta trivsamma bostadsrättsradhus i gavelläge med en stor och insynsskyddad baksida! Från den inglasade altandelen kommer du ut till den soliga baksidan i västläge. Här erbjuds en välplanerad 3rok med två lättmöblerade sovrum med gott om utrymme för förvaring, rymligt och ljust vardagsrum med direktaccess till altanen, stort och praktiskt badrum samt kök med nytt golv, utrustat med allt du kan tänkas behöva.
Till bostaden hör ett garage i länga samt förråd utanför entrén. Här bor du i en välskött förening med trevlig bokningsbar samlingslokal med rejält kök, dusch/bastu och fin tvättstuga.

Bostaden är belägen i ett omtyckt område med närhet till förskola, skola, hälsocentral, livsmedelsbutik och goda bussförbindelser in till Gävle centrum. Man har även närhet till skog och natur, promenadstråken genom Björsjöskogen är fantastiskt för den som gillar skogspromenader. Varje vinter spolas det upp is på Vikingaskolans fotbollsplan för skridskoåkning, och för den som vill åka skidor eller pulka på vintern så finns Bomhusbacken.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle

Kontakta mäklaren

Philip Grabert

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
Mäklare Philip Grabert, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
0703750808

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.