Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Philip Grabert

Philip Grabert

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rävpasset 2D, Sätra, Gävle kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Rävpasset 2D, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Rävpasset 2D, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Rävpasset 2D

Radhus
Sätra, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 850 000 kr
96,7 + 48 m²
4 rum
6 000 kr/mån
19 131 kr/m²

Välkommen hem till detta härliga radhus på Rävpasset 2D med ett av områdets bästa lägen i omtyckt förening! Nu finns chansen att förvärva detta stilrena bostadsrättsradhus som är beläget i ett lugnt och barnvänligt område med egen garageplats. Bostaden disponeras i 2-plan med tillhörande källare. Övervåningen erbjuder tre rymliga sovrum samt badrum. På entréplanet hittar vi det stora vardagsrummet i öppen vinkel mot bostadens moderna kök. Vardagsrummet möbleras med enkelhet med både stor soffgrupp och diverse andra möbelsammansättningar, matdelen som bryggar mellan köket och vardagsrummet erbjuder plats för en större matgrupp och denna planlösning gör hela entrévåningen till en fantastisk social yta. Utöver det hittar vi en praktisk hall samt gäst-wc. Bostadens trevliga baksida i rakt västerläge huserar en lättskött trädgårdstäppa där solen gästar hela eftermiddagen och kvällen. På framsidan hittar vi förmiddagssolen. Källaren disponerar över en väldigt trevlig gillestuga som funkar väl för att använda som både gästrum,-barnrum eller som ett socialt allrum. I källaren hittar vi en även en praktisk tvättstuga samt förrådsmöjligheter intill trappen och i anslutning till gillestugan. Omtyckt förening och barnvänligt område med flera lekplatser i området, grönytor samt närhet till förskola, skola, skog och natur, motionsspår, Gavlehov och Monitor Arena m.m. Bra kommunikationer intill bostaden, fina cykelvägar och endast 5 minuters bilväg in till centrala Gävle. Välkommen med din intresseanmälan redan idag till ansvarig mäklare Philip Grabert - 070 375 08 08.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Liljevägen 10, Villastaden, Gävle kommun

Liljevägen 10

Lägenhet
Villastaden, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 695 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 855 kr/mån
30 818 kr/m²

Nu saluförs denna välplanerade och genomgående ljusa 2:a i öppen planlösning belägen i en fastighet med hiss som färdigställdes under 2016! Välkommen hem till Liljevägen 10 och en mycket lättmöblerad bostad i modern tappning i Villastaden. Här erbjuds du ett modernt kök med allt du kan tänkas behöva för just dina behov. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet bjuder in till ett socialt hem med genomgående ljus. Det rymliga vardagsrummet erbjuder stor möbleringsvariation för större soffgrupp alternativt mindre fåtölj/soffgrupp samt tv-bänk och soffbord. Generös inglasad balkong som förlänger utesäsongen och där du enkelt möblerar med diverse möblemang . Sovrummet har ett naturligt ljusinsläpp från fönsterpartierna och går med enkelhet att möbleras med dubbelsäng. Utöver detta erbjuds en walk-in-closet samt ett stort badrum utrustat med tvättmaskin, golvvärme, förvaringsskåp, duschhörna, WC samt badrumsskåp och handfat. Här bor du i ett lugn och trivsamt område med närhet till både naturen, högskolan och stadskärnan. Ute på gården finns det även generösa förråd som man kan hyra. Det finns även möjlighet till p-plats om så önskas. Föreningen disponerar även över ett stort återvinningsrum på fastigheten. Denna lägenhet behöver upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Södra kungsgatan 38B, Söder, Gävle kommun
Södra kungsgatan 38B, Söder, Gävle kommun, bild 2
Södra kungsgatan 38B, Söder, Gävle kommun, bild 3

Södra kungsgatan 38B

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 550 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/4
3 640 kr/mån
24 219 kr/m²

Varmt välkommen till en trivsam och välplanerad 2:a i omtyckta Brf Morianen med hiss i fastigheten! Parkeringsplats i garage över gatan finns i skrivande stund tillgänglig att hyra externt för 1014 kr/mån (2024-03-07). Bostaden erbjuder väl tilltagna rum och disponerar över en hall med goda förvaringsmöjligheter i klädkammaren. Vidare hittar vi ett snyggt kök med tillhörande matplats, goda förvaringsmöjligheter och utrustat med side-by-side kyl och frys och diskmaskin. Lägenheten disponerar även över ett stort vardagsrum med plats för stor soffgrupp, men där man även kan få plats med matgrupp om så önskas. Utöver detta erbjuds även ett rymligt sovrum samt ett snyggt helkaklat badrum. Uteplatsen på loftgång är rymlig och erbjuder möblering av diverse möblemang och vetter mot ett soligt sydvästläge. I Brf Morianen bor man i en välskött förening med hiss i huset och tillgång till gemensamhetslokaler såsom tvättstuga, träningsrum, hobbyrum, gästrum, föreningslokal samt bastu. Här befinner vi oss i ett lugnt och centralt område med närhet till Söders restaurangliv, butiker och hälsocentral. Ett stenkast bort når ni kommunikationer via busshållsplats och Gävles tågstationen nås på promenadavstånd. Varmt välkommen att höra av dig med ditt intresse till ansvarig mäklare Philip Grabert redan idag.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Södra Centralgatan 12B, Söder, Gävle kommun
Södra Centralgatan 12B, Söder, Gävle kommun, bild 2
Södra Centralgatan 12B, Söder, Gävle kommun, bild 3

Södra Centralgatan 12B

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 500 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 903 kr/mån
27 523 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina 2:a med genomgående ljus på Södra Centralgatan 12B, belägen högst upp i huset och som erbjuder en underbar bostadsupplevelse på härliga Söder! En av de bästa attributen med bostaden är den inglasade balkongen i soligt västerläge, som nås genom eleganta dubbeldörrar. Balkongen erbjuder en fantastisk plats att njuta av eftermiddagssolen och utsikten över föreningens lummiga innergård. Vardagsrummet pryds av en vacker parkett i holländsk stil och ljusa väggar, vilket skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Köket är modernt utformat med ljusa luckor, trestavsparkett och ljusa väggar. Här finns gott om förvaringsutrymme, vilket gör det enkelt att hålla ordning och ha alla köksredskap och matvaror nära till hands. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn, spishäll och fläkt. Det finns även plats för att sätta in en diskmaskin. Hallens golv är klätt i klinker, vilket ger en elegant touch och är praktiskt i vardagen. Sovrummet erbjuder gott om förvaring i form av garderober, vilket ger gott om plats för kläder och personliga tillhörigheter. Badrummet är helkaklat i ljusa färgsättning. Här finns en bekväm duschhörna, en toalett och en kommod för förvaring av badrumstillbehör. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad ett idealiskt hem för den som söker komfort och stil i en bekväm och trivsam miljö med bevarade funkisdetaljer. Föreningen Guldsmeden, HSB och är en välskött och stabil sådan med god ekonomi. Via föreningen får du bland annat tillgång till tvättstuga, cykelrum och en trevlig och välskött innergård. I månadsavgiften om 3424 kronor ingår vatten, värme, tv, bredband och bostadsrättstillägg. Två av föreningens tre lån är bundna till 2024, respektive 2025. Belåningsgraden ligger endast på 3289 kr / kvm. Bostaden är belägen på söder, ett av Gävles mest attraktiva områden. Runt omkring Södermalmstorg erbjuds ett stort utbud av restauranger, caféer och matbutiker. För den som önskar når du även Gävle centralstation via en kort promenad. Här finner du allt som kan tänkas behövas inom gångavstånd. Detta är en kommande försäljning, kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Tredje tvärgatan 26A, Brynäs, Gävle kommun
Tredje tvärgatan 26A, Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Tredje tvärgatan 26A, Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Tredje tvärgatan 26A

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
725 000 kr
38 m²
1 rum
2 099 kr/mån
19 079 kr/m²

Varm välkommen till denna praktiska etta på Tredje Tvärgatan 26A! Nu finns denna trivsamma etta om 38 välplanerade kvadratmeter. Bostaden erbjuder ett praktiskt kök med gott om bänkyta och plats i skåp. Här erbjuds även ett helkaklat badrum med dusch och WC, genomgående fina ytskikt samt goda förvaringsmöjligheter i hall. Sammantaget en perfekt och inflyttningsklart hem med låg avgift i ett lugnt område, detta i en ordningsam förening! Avgiften inkluderar värme, vatten, bostadsrättstillägg och kabel-TV (grundutbud). Stadsdel i centrala Gävle med många gamla fastigheter bevarade. Här finns både villor, bostadsrätter och hyresrätter. I Brynäs centrum finns närbutik, frisör och blomsterhandel samt ett flertal pizzerior/restauranger. I Stenebergsparken finns minigolf, lekplats och stora ytor för umgänge och lek. Brynäshallen (med spolad is) och Brynäsvallen (fotbollsplan) finns för de sportintresserade. Man tar sig in till stan via gång- och cykelvägarna samt stadsbussarna som går genom hela Brynäs. Godisfabriken och området runt omkring är under uppbyggnad och målet är att bygga ihop Brynäs med Gävle Strand. Det finns ett flertal förskolor och skolor. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information

  • Premium
Norra Järvstavägen 15, Bomhus, Gävle kommun
  • Tis 30 apr kl 16:45
Norra Järvstavägen 15, Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Norra Järvstavägen 15, Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Norra Järvstavägen 15

Villa
Bomhus, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
3 495 000 kr
127 + 30 m²
5 rum
757 m² tomt

Varmt välkommen till en mycket trevlig 20-talsvilla belägen på populär gata i Bomhus! Här kommer du hem till en bostad i toppskick, som genomgått många förbättringar sedan 2015 (se renoveringar), samt med väldigt låga driftskostnader tack vara uppvärmningen via bergvärme. På entréplanet hittar vi de sociala ytorna med bl.a ett mycket stilfullt kök som renoverades 2015 (kyl och frys uppdaterat 2020) med direktaccess till en mycket trevlig inglasad altan i västerläge, stor nog för att möblera med stor matgrupp och loungeset. Vardagsrummet hittar vi i vinkel intill köket vilket skapar en öppen känsla och som gör sig väldigt bra för sociala tillställningar. På övervåningen hittar vi tre stycken väl tilltagna och ljusa sovrum, där mysfaktorn även är lite högre i master bedroom då detta sovrum disponerar över en öppen spis. Utöver detta hittar vi även ett snyggt helkaklat badrum på entréplan samt en gäst-wc på övervåningen. I källaren hittar vi en fantastisk avkopplingshörna där du genom glaspartier kan öppna upp och även koppla av i solbäddar på den anlagda tralldelen. Intill avkopplingshörnan hittar vi en mycket fin bastu. Källaren disponerar även över en praktisk tvättstuga. Sammantaget ett fantastiskt boende i ett privat, lugnt och omtyckt område. Här bor du i ett perfekt läge med närhet till bland annat Fliskärsvarvets Småbåtshamn, Rudsjön, Bomhusbacken, flertalet pulkabackar, skola, förskola, matvarubutik, restaurang, apotek och goda bussförbindelser i närheten. Gävle centrum nås med en cykeltur. Denna bostad är ännu inte ute till försäljning, men boka redan idag in ditt intresse till ansvarig mäklare Philip Grabert för att ta del av mer information!

  • Premium
Normarksvägen 6, Bomhus, Gävle kommun
Normarksvägen 6, Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Normarksvägen 6, Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Normarksvägen 6

Villa
Bomhus, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
5 995 000 kr
262 m²
8 rum
2 610 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna unika fastighet från det gamla komplementsamhället i Kristinelund som funnits utanför Korsnäs ägor. Varmt välkomna till Normarksvägen 6, ett praktfullt bostadshus uppfört 1895 om 262 kvm, som ursprungligen disponerat 5 lägenheter. Byggnaden är uppförd i det sena 1800-talet i ljus panelarkitektur med en rytmisk och symmetrisk fönstersättning med höga spröjsade fönster, många av dom handblåsta med ett vackert ljus. Här finner du en fastighet med lantlig Bullerbyn-känsla endast 10 minuter från centrala Gävle med en fantastisk trädgård och fina gårdsbyggnader där bara fantasin sätter gränser för vad du kan skapa. Idag nyttjas huset som 3 stycken lägenheter, två i entréplan med bl.a. fina kakelugnar, vedspisar och skurgolv och en mycket fint renoverad lägenhet på övervåningen. Det går att öppna väggen mellan lägenheterna på entréplanet och öppna upp trapphuset för att göra hela bostadshuset till en pampig enfamiljsvilla. Vill man istället få in extra intäkter erbjuder planlösningen perfekta uthyrningsmöjligheter. Övervåningen är idag smakfullt renoverad med fina grangolv, socialt och öppet kök med tidstypisk och charmig vedspis, helkaklat badrum, härlig social yta i vardagsrummet med fin kakelugn samt tre stycken praktiska sovrum med bra naturligt ljusinsläpp. Lägenheterna i entréplanet är båda två mycket rymliga tvåor, en kakelugn och fungerande vedspis samt skurgolv i den mindre lägenheten. Den större av lägenheterna har två fungerande kakelugnar och vedspis, fina parkettgolv och har egen entré. Den mindre delar entré och trapphus med övervåningen. Dessa kan då hyras ut som två tvåor eller som tidigare nämnts göras om till en 4:a. Fastigheten får styckas av och det finns möjlighet att skapa tre tomter med möjligheten att uppföra två ytterligare bostadshus, enligt fastställd detaljplan. Detta innebär att nästkommande ägare kan sälja av två nya tomter, eller utveckla fastigheten vidare om så önskas, kontakta mäklaren för mer information. Detaljplanen godkänner också att en altandörr får upptas på den norra sidan av huset, så det går att bygga en altan med kvällssol. Historia: Fastigheten har funnits inom släkten sedan 1930-talet. Vid fastighetens uppförande fanns en mindre näringsverksamhet, vilken var inlemmad i en bostadsfastighet vid början av 1900-talet. Vid tiden fanns det flera av dessa små näringar i området Kristinelund. Kristinelund bar prägeln av ett så kallat komplementsamhälle, en typ av samhälle som växte fram strax utanför industriernas och brukens mark. I detta fall dåvarande Korsnäs pappersbruk. Fastigheten är belägen längs den gamla handelsgatan, Odenvägen. Förutom bostadshuset har fastigheten flera gårdsbyggnader från slutet av 1800-talet och början av 1900-talet i enklare utformning med röda träfasader. Flera av dessa byggnader har varit knutna till den närings- och handelsverksamhet som har funnits här. Men det finns också byggnader för djurhållning samt förvaring och avträden. Varmt välkommen med din intresseanmälan för visning till ansvarig mäklare!

  • Premium
Ordslingan 5A, Hemlingby, Gävle kommun

Ordslingan 5A

Radhus
Hemlingby, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 695 000 kr
101 m²
4 rum
7 203 kr/mån
26 683 kr/m²

Varmt välkomna till Ordslingan 5a och detta mycket trevliga bostadsrättsradhus, i det nya området Södra Hemlingby i Gävle. Radhuset är en modern bostad som färdigställdes år 2022, sträcker sig över två plan och har en total boyta på 101 kvadratmeter. På entréplanet möts du av en öppen planlösning där kök och vardagsrum smälter samman, vilket skapar en ljus och rymlig atmosfär. Köket är modernt utrustat med alla nödvändiga apparater och har generöst med arbetsytor. Vardagsrummet är inrett för att vara både funktionellt och trivsamt. Den stora altanen, som är nås från vardagsrummet, blir en naturlig förlängning av det inre utrymmet och erbjuder en perfekt plats för avkoppling och socialt umgänge. Baksidan vetter mot sydväst, och här kan du skapa en trivsam utomhusmiljö för grillkvällar eller avkopplande stunder. På entréplanet finns även ett stilrent badrum, komplett med moderna bekvämligheter och elegant design Radhuset har i dagens läge tre sovrum och allrum på övervåningen, med möjlighet att göra om allrummet till ett fjärde sovrum. Dessa erbjuder gott om utrymme och ljusinsläpp, vilket skapar en behaglig atmosfär. Master bedroom erbjuder en anslutande walk in closet. Övervåningen har även en separat toalett med dusch för bekvämlighet. Det finns egen p-plats utanför entrén och bostaden är försedd fiber via Gavlenet. Södra Hemlingby har genomgått en omfattande utbyggnad de senaste åren och erbjuder nu en fantastisk miljö med allt som kan önskas för hela familjen. Hemlingborg erbjuder skola från förskoleklass upp till årskurs 6. I samma byggnad kommer det även att finnas vård- och omsorgsboenden samt en idrottshall. Kommunikationen är utmärkt för dig som vill ta dig ut på E4:an och det finns också nya fina cykelvägar för de som föredrar att cykla in till stan. En av Gävles nyaste lekplatser finns också i området och är ett populärt utflyktsmål för småbarnsföräldrar. För dig som uppskattar närhet till natur och fritidsaktiviteter finns det mycket att erbjuda. Här finns motionsspår som sträcker sig från 600 meter upp till en mil, perfekta för joggare och promenerande. För längdskidåkare finns det också möjligheter att åka i Hemlingbybacken, som erbjuder utförsåkning med lift. Allt detta finns i ditt närområde. Välkommen med din visningsanmälan till ansvarig mäklare Philip Grabert - 070 375 08 08.

  • Uteplats
Gustavsgatan 6, Vallback, Gävle kommun
Gustavsgatan 6, Vallback, Gävle kommun, bild 2
Gustavsgatan 6, Vallback, Gävle kommun, bild 3

Gustavsgatan 6

Lägenhet
Vallback, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 425 000 kr
47 m²
1 rum
2 742 kr/mån
30 319 kr/m²

Välkommen hem till Gustavsgatan 6, en 1:a med egen entré som erbjuder det lilla extra! Nu saluförs denna fantastiska bostad i populära Vallbacken! Lägenheten erbjuder vackra tidstypiska detaljer från 20-talet i form av stuckaturer, djupa fönsternischer med ett generöst ljusinsläpp från två väderstreck samt en generös takhöjd. Detta är en 1:a som helt klart erbjuder något utöver det vanliga. Lägenheten disponerar över 47kvm och tillhandahåller funktionen av en 2:a, här hittar du ett väldigt vardagsrum/sovrum med stuckaturer, gott om plats för både soffgrupp/fåtöljer och säng samt plats för förvaring. Rymligt och ljust kök med plats för matgrupp som även är utrustat med allt du kan tänkas behöva. Gott om förvaring och stora arbetsytor bjuder in den passionerade matlagaren eller hobbykocken till skapande. I föreningen finns det en gemensam och generös balkong i västerläge med utsikt över Vallbackens villakvarter som alla medlemmar får nyttja, det finns även en stor och fin tvättstuga att tillgå! Till bostaden hör även ett stort källarförråd. Med sitt centrala men lugna läge erbjuder Vallbacken både promenadavstånd till citykärnan, natur och högskolan! Ta chansen att förvärva en av Gävles bästa 1:or, denna bostad behöver upplevas på plats. Denna bostad är snart till salu, kontakta mäklaren med din intresseanmälan redan idag!

  • Premium
Brynäsgatan 8B, Brynäs, Gävle kommun

Brynäsgatan 8B

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 250 000 kr
64,5 m²
2 rum
4 144 kr/mån
19 380 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och rymliga lägenhet med egen ingång via innergården, samt väldiga bra läge på Brynäs. Lägenheten har renoverats med nytt kök från 2022 och nya golv och ytskikt på väggar 2020. Innergården blomstrar om somrarna och skapar en lummig oas mitt i stan. Bara ett par hundra meter från bostaden tar du dig enkelt till fots till Centralstationen och Gävles kommers med shopping och restaurangutbud. Utanför huset finns även goda kollektiva kommunikationer. Här erbjuds du ett bekvämt boende där du har chansen att sätta din egen prägel. Föreningen har en lokal som går att hyra för övernattning, med eget kök och toalett. I fastigheten hyr föreningen ut en lokal till ett gym, så du har absoluta närhet till träning om så önskas. I fastigheten finns det även ett garage. Perfekt för pendlaren med närhet till bussar och tåg.

  • Plus
  • Hiss
Parkvägen 30 C, Olsbacka, Gävle kommun

Parkvägen 30 C

Lägenhet
Olsbacka, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 195 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/2
3 896 kr/mån
22 547 kr/m²

*KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING* Välkommen till denna trevliga 2:a på Parkvägen 30C med genomgående ljus från två väderstreck! Här erbjuds du en trevlig lägenhet med generös och trivsam takhöjd på 2,7 m, välplanerat vardagsrum med plats för både soffgrupp och matdel, praktiskt och stilrent kök med goda arbetsytor för den passionerade matlagaren, generöst sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring samt ett fräscht helkaklat badrum renoverat 2011. Här bor du i en lugn och trivsam förening med gemensamma och trivsamma grönytor, där du även har möjlighet att nyttja grill och de gemensamma utemöblerna. Föreningen har även tillgång till flertalet parkeringsplatser för 200 kr/månaden, i skrivande stund är det ingen kö, men alla parkeringsplatser är upptagna. Föreningen disponerar över en trevlig gillestuga i källaren på Parkvägen 30C. Som boende på adressen bor du i omtyckta Olsbacka. Ett lugnt och trivsamt område med en kort promenad till centrum, affärer, högskolan och Boulongerskogen. Precis intill bostaden ligger även populära Fjärran höjder badet. För den som önskar är det även en kort promenad till Söders härliga utbud av restauranger, pubar och caféer. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Femte Tvärgatan 16, Brynäs, Gävle kommun

Femte Tvärgatan 16

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 325 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 081 kr/mån
19 630 kr/m²

*KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING* Varmt välkommen till denna fina lägenhet i populära Brf Torpet på Brynäs! Bostaden disponeras över två rum och kök om 67,5 kvadratmeter. Här erbjuds ett praktiskt kök med gott om plats i skåp, klinkergolv som ligger i både kök och i den välkomnande hallen. Utöver det finns badrum med wc, dusch och tvättmaskin, en praktisk klädkammare och ett trivsamt sovrum. Precis intill ligger det väl tilltagna vardagsrummet, här nås den härliga balkongen som vetter in mot innergården! Bostaden nås enkelt utan trappor via ramp intill loftgång, alternativ via trapphuset med hiss och fjärrstyrd dörröppnare. Bostaden är belägen på en lugn och trivsam återvändsgata med endast ett par minuters gångavstånd från Brynäs centrum. Här bor du med närhet till goda kommunikationer. Inom promenadavstånd finner ni centrala Gävle och dess växande utbud av butiker och restauranger. Även centralstationen finner ni inom gångavstånd. För den som önskar kan du med enkelhet ta cykeln till Gävle Högskola. Ta kontakt med ansvarig fastighetsmäklare för visning.

  • Balkong
  • Hiss
Furängsvägen 35B, Norra Åbyggeby, Gävle kommun

Furängsvägen 35B

Tomt
Norra Åbyggeby, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
550 000 kr
2 649 m² tomt

Möjlighet för dig som vill bygga nytt med närhet till naturen. Friköpt tomt på 2600 kvm med fint läge i Norra Åbyggeby.

Furängsvägen 35A, Norra Åbyggeby, Gävle kommun

Furängsvägen 35A

Tomt
Norra Åbyggeby, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
550 000 kr
2 416 m² tomt

Möjlighet för dig som vill bygga nytt. Friköpt tomt på 2400 kvm med fint läge i Norra Åbyggeby.

Visar alla 14