Kommande

Sveaborgsgatan 39

Akalla, Stockholms kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
92 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1979
Förening
BRF Sveaborg 2 i Stockholm
Om föreningen
Avgift
5 653 kr/mån
Kommande

Varmt välkommen till det perfekta radhuset beläget på en eftertraktad adress som sällan är till salu!
Den perfekta bostaden som har mer att bjuda på än det vanliga. Trots den låga avgiften så ingår allt i avgiften, till och med elen! Utöver de 92 välskötta kvadratmeterna erbjuder bostaden renoverat badrum (2020), genomgående bra sällskapsytor både i kök & vardagsrum, 3st kvadratsmarta & rymliga sovrum och självklart gott om förvaringsutrymmen! Golvet i hall, vardagsrum samt kök byttes 2019.
Bäst av allt är den härliga uteplats som omfamnas av gröna häckar vilket utgör bostadens hjärta. Här kan du njuta av de varmare dagarna och garanteras härliga stunder med vänner och familj vilket kommer att höja livskvalitén för dig som boende.

Du bor i ett optimalt läge med närhet till allt du behöver, känn av vardagslyxen när du har mindre än en minut bort till Akalla centrum som erbjuder så som matbutiker, restauranger, pubar, service och bra kommunikationer. Populära handelsplatsen Barkarby ligger endast 6 minuters bussfärd från Akalla Centrum och Kista når du på 3 minuter med tunnelbanans blå linje, vill du känna citylivets puls tar det ca 20 minuter in till City.

För den aktiva har du ishall, badhus och en fotbollsplan ett stenkast bort, du är även granne med natursköna Järvafältet som skänker vacker grönska och harmoni. Stora gröna ängar, många härliga promenadslingor och fina cykelvägar. Här kommer du också se betandes hästar & får samt en glittrande damm med badandes fåglar, det är här du blir ett med djur och natur! Intill området finner du Akalla by med sina fina gamla gårdar, fritidsverksamhet, minigolfbana och 4H gårds verksamhet.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kista

Kontakta mäklaren

Michaela Lopez

HusmanHagberg Kista
Mäklare Michaela Lopez, HusmanHagberg Kista
0704256266

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.