Frostvägen 22

Alingsås Centralt, Alingsås kommun Se på karta

4 100 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
96 m²
Tomtarea
215 m²
Byggår
1958
Driftkostnad
39 672 kr/år

Varmt välkommen in i ett radhus från sent 50-tal med många välbevarade detaljer kvar, beläget i ett centralt lugnt område med allt du kan tänkas behöva på gångavstånd. Fyra rum och kök fördelade på två våningar och inredda i ljusa material gör bostaden både trivsam och inflyttningsklar. I cykelstaden Alingsås finns allting nära till hands och du går eller trampar snabbt till caféer och tågstation.

Med sina 96 kvadratmeter är det här radhuset mycket bra planerat och idealiskt för den mindre familjen. Huset har två mysiga sovrum och vardagsrum i öppen planlösning mot köket som är ljust och fräscht, med skåp och arbetsytor i tidstypiskt utförande. Kökets schackrutiga golv är pricken över i. Ett bänkskåp skiljer köket och vardagsrummet åt vilket ger en tydlig rumsuppdelning åt den öppna ytan. En välbevarad parkett pryder vardagsrumsgolvet och de stora fönstren som är så typiska för byggåret släpper in gott om ljus.

En vacker trätrappa leder till övervåningen där du finner husets två sovrum som båda är målade i ljusa färger. I den övre hallen finns plats för en stor soffgrupp. Eller är det kanske här du vill inreda ett hemmakontor? Möjligheterna är många. Husets badrum är helkaklat i ljusa färger och har handdukstork och badkar. Radhuset har gott om förvaringsutrymmen i såväl klädkammaren i hallen som i sovrummen.
Från vardagsrummet leder en dörr med blyinfattat glas i härliga färger dig ut till husets inglasade uterum. Här finner du ett vackert trägolv och plats för många. Ett rum med möjligheter till många tillfällen att umgås med familjen samt nära och kära. När vädret är varmt skjuter du upp glaspartiet mot trädgården och släpper ut gästerna på trädäcket utanför. Intill finns en gräsmatta med eget äppelträd och plats för både lek och odling.

Med sitt strategiska läge finner du närmsta matbutik ett stenkast ifrån en närbelägen lekplats och efter en kort promenad genom den vackra Brunnsparken når du centrum med restauranger, butiker och stadens pendelstation. Vill du veta mer om det här boendet eller boka visning? Varmt välkommen att kontakta oss redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Alingsås

Kontakta mäklaren

Carina Berg

Bjurfors Alingsås
Mäklare Carina Berg, Bjurfors Alingsås
0764-925555