Månskensgatan 40A

Andersberg, Gävle kommun Se på karta

2 175 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
107,5 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1978
Förening
HSB BRF Polstjärnan i Gävle
Om föreningen
Avgift
4 937 kr/mån
Driftkostnad
5 964 kr/år
Pris/m²
20 233 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva detta fina radhus som totalrenoverats invändigt sedan 2020 och som disponeras i 1½ plan beläget i lugnt och barnvänligt område och som erbjuder möjligheten att göras om till en 5a!. Utemiljön där solen gästar hela dagen, växer under sommartid upp till en pittoresk och vacker trädgård där man kan sitta och njuta i gott sällskap. Utvändigt har det förbättrats med bl.a ny trall på baksidan i sydost, ny spaljé har satts upp för insynsskydd och det erbjuds stora odlingsmöjligheter i form av rabatter. Singel har lagts runt gaveln med spaljéer för insynsskydd och framsidan i nordväst är helt försedd med plattor och ger möjligheten att möblera med diverse trädgårdsmöblemang. Fruktträd och annat ätbart har planterats runt ikring hela utemiljön och bidrar till en mycket trevlig trädgård.

Invändigt hittar vi som tidigare nämnt en genomgående renoverad bostad där allt gjorts från 2020 och framåt. Entréplanet erbjuder en välkomnande hall med plats för avhängning, ett stilfullt renoverat badrum med våtrumsmatta och tapet, tvättstuga samt ett stort, ljust kök med härligt ljusinsläpp och modern maskinpark som erbjuder plats för matgrupp för fyra personer. På detta plan finner vi även ett rymligt vardagsrum med stora härliga sociala ytor som bjuder in till umgänge. Från vardagsrummet nås den härliga altanen som är delvis under tak. Här finns det plats för både loungegrupp och trädgårdsmöblemang, som lämpar sig perfekt för trevliga middagsbjudningar och socialt umgänge. På framsidan finns ett praktiskt förråd som har försetts med nya ytskikt invändigt samt nydragen el.

En trappa upp möts vi av en möblerbar hall som med enkelhet kan nyttjas som kontorsdel, eller göras om till ett mindre sovrum om behovet finns. Vi finner även två väl tilltagna sovrum, samt ett mindre sovrum som lämpar sig perfekt som barnrum eller gästrum. Från ett av de större sovrummen når vi en balkong som vetter mot ett soligt sydväst-läge. Vi hittar även här ett toppfräscht badrum som är renoverat från 2021 med våtrumsmatta samt tapet och har alla bekvämligheter som kan tänkas behövas.

Brf Polstjärnan är en omtyckt förening med kvarterslokal, motionslokal, tennisbana, lek park mm. Polstjärnan är en attraktiv förening med väl underhållna byggnader och grönområden. Ekonomin är god och garage i länga ingår i avgiften.

Bostaden är belägen på omtyckta Månskensgatan i Andersberg, ett trivsamt och barnvänligt område. Här bor du med närhet till såväl naturen som förskola, skola, lekplatser, fotbollsanläggning samt matbutiker. Med bara några minuters promenad når du Hemlingby friluftsområde samt Hemlingby köpstad och med en kort cykeltur når du Gävle centrum. På några minuter är du ute på E4:an. Bra med bussförbindelser.

Varmt välkommen att boka in ditt intresse till ansvarig mäklare Philip Grabert för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle

Kontakta mäklaren

Philip Grabert

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
Mäklare Philip Grabert, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
0703750808

Visningstider

  • 12
    okt
    Tor 12 okt kl. 17:00–17:30
    Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.