Storgatan 8D

Arboga Se på karta

2 990 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
131 m²
Tomtarea
182 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
38 100 kr/år

Unikt tillfälle att förvärva detta radhus med fantastiskt å-läge och lättskött tomt med kvällssol på balkong och uteplatsen delvis under tak. Vill man ha mer odlingsmöjligheter har samfälligheten odlingslotter som man kan nyttja. Samfälligheten snöröjer parkeringsplatser och framför garagen.
Fastigheten ligger i ett lugnt område med bra grannar nära centrum, skolor och tågstationen med bra förbindelser med större städer såsom Örebro, Västerås och även till Stockholm. Det finns även härliga promenadstråk längs ån.

Radhuset har en bra storlek och är välbevarat, praktiskt samt har en bra planlösning med stora sällskapsutrymmen med möjlighet att göra ett sovrum till på ovanvåningen. Två toaletter varav ett stort badrum som är renoverat i början av 2000-talet. Då huset har ett visst renoveringsbehov kan du själv vara med och påverka alltifrån val av färger och material till utformning.  

Till fastigheten finns också ett stort förråd som står på samfälligheten men som varje radhus nyttjar som sin egen. Potential till att göra om till gästhus, vävstuga, hobbyrum mm.

Här kan du bo och trivas.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Arboga

Kontakta mäklaren

Maria Hellström

Mäklarhuset Arboga
0768582022