Själlandsgatan 10

Ärvinge, Stockholms kommun Se på karta

3 850 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
124 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1979
Förening
BRF Själland
Om föreningen
Avgift
6 270 kr/mån
Driftkostnad
15 000 kr/år
Pris/m²
31 048 kr/m²

**** ACCEPTERAT PRIS ****

Varmt välkomna till detta trivsamma och fina 2-plans radhus med en boyta om hela 124 kvm i populära och barnvänliga Ärvinge. Detta fantastiska hus bjuder på två stora uteplatser där man har möjlighet att avnjuta solen under hela dagen, framsidan har dessutom en fin och grönskande tomt. Invändigt erbjuds ett stort och öppet vardagsrum mot kök, tre bra sovrum på övervåningen samt två helkaklade badrum.

I dec 2022 målades huset om invändigt samt att man dragit ny el. 2019 lades nytt klinkergolv in på nedervåningen med golvvärme i hallen. Bostaden är i grunden en 5:a men byggdes om till en 4:a av nuvarande ägare. Man kan med enkla medel göra om planlösningen till en 5 rum + kök om så önskas.

I föreningen har man nyligen genomfört renovering av samtliga fönster och persienner. Man har även målat om fasaderna. I föreningen finns det tvättstuga och festlokal som medlemmarna kan nyttja. Ett par gånger per år kommer även en container för grovsopor vilket är väldigt praktiskt!

Detta är sammantaget ett mycket fint boende med goda förvaringsmöjligheter, ett separat förråd finns i anslutning till huset samt ytterligare utrymme på vinden.

Ett perfekt boende för den stora barnfamiljen med närhet till centrum och skolor, förskolor, lekparker, natur och grönområden! Här bor ni i ett lugnt familjevänligt område med mestadels radhus, god grannsämja och många lekkamrater för barnen.

En välskött förening med god gemenskap.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för privat visning! Okan Korhan, Tel: 070-517 45 74

Läs mer hos mäklaren
SthlmFast

Kontakta mäklaren

Okan Korhan

SthlmFast
Mäklare Okan Korhan, SthlmFast
070-517 45 74