Mäklare Okan Korhan

Okan Korhan

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sorögatan 93, vån 1 , null, Stockholms kommun

Sorögatan 93, vån 1

Lägenhet
Stockholms kommun
SthlmFast
2 490 000 kr
79,5 m²
3.5 rum
vån 1/2
5 151 kr/mån
31 321 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN VID INTRESSE & FÖR VISNING! VÄLPLANERAD 3,5:A ENDAST ETT STENKAST IFRÅN KISTA CENTRUM! Ljus och hemtrevlig bostad i barnvänligt område som idag disponeras som en 4:a. Genomgående bra planlösning med ljus och luftig atmosfär. Komplett och fint kök med plats för flera personer runt matbordet. Tre bra sovrum som är större till ytan, ett lättmöblerad vardagsrum med utgång till bostadens inglasade balkong. Den öppningsbara inglasningen bestämmer om värme ska släppas in eller regn och rusk ska stängas ute. Vidare ett stort och helkaklat badrum med tvättmaskin och fönster. Sorögatan som idag är ett av få områden som genomsyras av ett stilla lugn, trots det blygsamma avståndet till skolor, dagis, kommunikationer och inte minst Kista Centrum. För den som föredrar en lugn tillvaro i hemmet trots de blygsamma avståndet till serviceutbud såväl som kommunikationer blir det inte bättre än såhär. Här bor ni i ett barnvänligt område nära lekplatser och bara några hundra meter till Kista Centrum med kommunikationer som tunnelbana och bussar samt service. Välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
Stavangergatan 64, vån 3, null, Stockholms kommun

Stavangergatan 64, vån 3

Lägenhet
Stockholms kommun
SthlmFast
1 780 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 3/5
5 063 kr/mån
27 176 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN VID INTRESSE & FÖR VISNING! Renoverad och toppfräsch 2:a som enkelt går att göra om till en 3:a! Välplanerad lägenhet på populära Stavangergatan där EL INGÅR i avgiften! Denna bostad erbjuder er: – Totalrenoverad – Balkong utan insyn i bästa sydost – Lätt att göra om till en 3:a – Avgift där det mesta ingår – Välplanerat och renoverat kök – Stort badrum med golvvärme – Härligt ljusinsläpp från stora fönster – Generösa sällskapsytor – Närhet till T-bana, bussar, matbutiker, skolor och förskolor – Närhet till Kista Galleria med sin breda service Välkomna att längta hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Borgarfjordsgatan 21B, vån 13 / 16 , Kista, Stockholms kommun

Borgarfjordsgatan 21B, vån 13 / 16

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
SthlmFast
3 250 000 kr
83 m²
3 rum
vån 13/16
5 170 kr/mån
39 157 kr/m²

EXKLUSIVT RENOVERAD 3:A MED MAGISK UTSIKT! KONTAKTA MÄKLAREN VID INTRESSE & FÖR VISNING! Exklusivt renoverad 3:a och med magisk utsikt och en genomtänkt planlösning. Detta är bostaden för dig som ställer höga krav på ditt boende och framför allt för dig med öga för detaljer! Här har du ett unikt hem där varje materialval noggrant valts ut för att skapa en exklusiv känsla. Bostaden erbjuder ett stort och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp. Ett lyxigt helkaklat badrum, rymlig hall med gott om plats till förvaring, två fina sovrum belägna på varsin sida av lägenheten samt en härlig loggia som med fördel kan öppnas upp de varma sommardagarna eller användas som ett extrarum året runt. Här bor du med en utsikt utöver det vanliga i Stockholms näst högsta torn!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Mäster Simons väg 13 B, Ritorp/Frösunda, Solna kommun

Mäster Simons väg 13 B

Lägenhet
Ritorp/Frösunda, Solna kommun
SthlmFast
2 195 000 kr
31,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 707 kr/mån
69 683 kr/m²

Ljus och trivsam lägenhet med solig balkong och attraktivt läge i Solna. Optimal planlösning (möjlig tvåa) med generöst ljusinsläpp och många fönsterpartier som gör detta till ett underbart hem där ljuset flödar, med balkong i bästa läge är detta verkligen en lägenhet att trivas i. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, goda förvaringsmöjligheter och ett rymligt badrum. Perfekt för dig som kräver det bästa av ditt boende! Här bor du med närhet till vackra grönområden som Råstasjön, Lötsjön och Brunnsviken. För shopping finns Mall of scandinavia ett stenkast bort från bostaden. Hjärtligt välkomna till Mäster Simons väg 13B!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 4