SthlmFast

SthlmFast

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Johan Enbergs väg 19, 5 tr, Solna, Solna kommun
 • Sön 10 mar kl 13:00
Johan Enbergs väg 19, 5 tr, Solna, Solna kommun, bild 2
Johan Enbergs väg 19, 5 tr, Solna, Solna kommun, bild 3

Johan Enbergs väg 19, 5 tr

Lägenhet
Solna, Solna kommun
SthlmFast
5 675 000 kr
77 m²
3 rum
vån 5
4 970 kr/mån
73 701 kr/m²

Högt upp med oslagbar utsikt från inglasad balkong återfinns denna topprenoverade och stambytta bostad. Detta representativa boende präglas av ett stort, ljust och luftigt vardagsrum med utgång till en fantastisk inglasad och möblerbar balkong. Ett fullutrustat kök med gott om förvaringsmöjligheter bakom vita skåp och lådor. Två rofyllda sovrum med förvaringsmöjligheter samt ett påkostat och stilfullt duschrum och en fin gäst WC med tvättmöjligheter. Sammantaget ett underbart boende som erbjuder utsikt mot vatten och Stockholms innerstad. Föreningen, som omfattar två hus (Johan Enbergs Väg 19 samt 23) med 85 lägenheter är mycket välskött. Här bor ni med Västra Skogens T-banestation med dubbla linjer (Blå linjen). Till T-centralen kommer man på 7 minuter. Vidare finns bussar, butiker, restauranger, apotek samt övrig service. Uppskattade promenadstråket längs Ulvsundasjön. Via restaurang Grodhavet vid båtmacken, Sjöpaviljongen vid Pampas Marina samt Karlbergs slott tar du dig till Stockholm (Rörstrandsgatan) på ca 15 min. Välkommen på visning!

 • Premium
Fleminggatan 40A, Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Tor 7 mar kl 17:30

Fleminggatan 40A

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
SthlmFast
8 495 000 kr
102 m²
4 rum
4 777 kr/mån
83 284 kr/m²

Bostaden erbjuder en genomtänkt planlösning med härligt ljusinsläpp och skapar ett genomgående inbjudande intryck, tillsammans med lägenhetens genomgående vackra trägolv är det ett hem att trivas i. Det ljusa köket erbjuder en öppen och social planlösning mot vardagsrummet. Här infinner sig en hemtrevlig känsla som bjuder in till matlagning. Med gott om arbetsyta, och en stor köksö är det ett optimalt kök för sociala tillställningar. Den öppna planlösningen erbjuder en härlig rymd och gör det lätt att möblera efter behov. Lägenheten har tre rofyllda sovrum varav ett i tilltagen storlek, samtliga sovrum är utformade för att skapa lugn och avkoppling. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Wollmar Yxkullsgatan 15, 3-4 tr, Södermalm, Stockholms kommun
 • Sön 3 mar kl 13:00
Wollmar Yxkullsgatan 15, 3-4 tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Wollmar Yxkullsgatan 15, 3-4 tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Wollmar Yxkullsgatan 15, 3-4 tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
SthlmFast
8 995 000 kr
71 + 5 m²
3 rum
vån 3/3
3 086 kr/mån
126 690 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem på Södermalm – en oas av komfort och elegans som tar ditt boende till en helt ny nivå! Denna enastående etagelägenhet med en stor terrass och mycket soltimmar är en sällsynt och genomtänkt pärla med vardagliga bekvämligheter som diskmaskin, tvättmaskin och så mycket mer! Ni välkomnas av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter och vidare in till den öppna planlösningen mellan det stilfulla köket och matplatsen. Här finns ett sovrum med en skräddarsydd glasvägg för lägenheten i industriell stil samt ett helkaklat badrum utrustat med kombimaskin. Med trappan upp möts ni av ett ljust och luftigt vardagsrum med charmiga mörka bjälkar i tak, utgång till terrassen som erbjuder sol hela dagen, en inbyggd vinkyl samt ett rofyllt sovrum. Bostaden har ett rymligt förråd och genomsyras av ljusinsläpp och harmoni. Bostadsrättsföreningen Draken 20 är en stabil och välskött förening med god ekonomi och består av 15 bostadsrätter och en lokal (hyresrätt) som hyrs ut. Här kan du förverkliga din vision av det ultimata stadsboendet, och låta dig svepas iväg av den unika atmosfären som Södermalm kan erbjuda. Södermalm är känt för sitt pulserande stadsliv, trendiga restauranger, kulturella evenemang och pittoreska parker. Du har allt inom räckhåll – från shopping på Götgatan till avkoppling i Vitabergsparken. Enligt lägenhetsförteckningen så är bostaden som 3-rok och disponeras även som det trots att det inte finns ett fönster i direkt anslutning till ett utav rummen. För mer info, kontakta mäklaren [email protected] Mobil: 076-329 34 81

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Gjutargatan 6, Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
Gjutargatan 6, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Gjutargatan 6, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Gjutargatan 6

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
SthlmFast
3 495 000 kr
42 m²
2 rum
vån 0,5/5
3 000 kr/mån
83 214 kr/m²

Välkommen till ditt framtida boende på Kungsholmen, där stil möter funktionalitet i denna fantastiska tvårummare. Med ett öppet och stilfullt kök, rofyllt sovrum, helkaklat badrum, genomgående fiskbensparkett och gott om förvaringsmöjligheter. Det öppna köket är perfekt för såväl vardagsmiddagar som underhållning. Här kan du laga goda middagar samtidigt som du minglar med dina gäster i den öppna planlösningen. Det rofyllda sovrummet har ett stort fönster som släpper in naturligt ljus och här finns plats för en säng med tillhörande möbler. Här bor du mitt på Kungsholmen med närhet vattnet längs Kungsholms strand, grönområden, restauranger och bekväma kommunikationer inom räckhåll. Missa inte chansen att äga denna eleganta och välplanerade bostad på Kungsholmen. Detta är din möjlighet att bo i en av Stockholms mest eftertraktade stadsdelar. Välkomna på visning! För mer info: Karan Trehan Mobil: 076-329 34 81 Mail: [email protected]

 • Premium
 • Hiss
Rättar Vigs väg 85, Nälsta, Stockholms kommun
 • Sön 3 mar kl 12:00
Rättar Vigs väg 85, Nälsta, Stockholms kommun, bild 2
Rättar Vigs väg 85, Nälsta, Stockholms kommun, bild 3

Rättar Vigs väg 85

Radhus
Nälsta, Stockholms kommun
SthlmFast
4 195 000 kr
98 m²
4 rum
6 893 kr/mån
42 806 kr/m²

Välplanerat radhus med uteplats i söderläge och 3 sovrum. Detta radhus erbjuder ett härligt ljusinsläpp som tillsammans med genomgående vackra trägolv skapar ett inbjudande intryck. Bostadens entréplan erbjuder stora sociala ytor i ett stort härligt vardagsrum med mycket ljusinsläpp. Härifrån når vi även den inbjudande uteplatsen som har underbart syd-/västläge. Uteplatsen har elegant stenläggning och omges av grönområde i en privat sfär. Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du har rymliga umgängesytor. Det ljust inredda köket erbjuder en hemtrevlig känsla som bjuder in till matlagning med gott om arbetsyta. En trappa upp finner vi bostadens tre sovrum, samtliga har fina ljusinsläpp, är av bra storlek och har goda förvaringsmöjligheter. Ett av sovrummen erbjuder dessutom utgång till balkong. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Blekegatan 5, Liljeholmskajen, Stockholms kommun
 • Sön 3 mar kl 13:00
Blekegatan 5, Liljeholmskajen, Stockholms kommun, bild 2
Blekegatan 5, Liljeholmskajen, Stockholms kommun, bild 3

Blekegatan 5

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
SthlmFast
6 575 000 kr
91 m²
3 rum
vån 2/6
4 148 kr/mån
72 253 kr/m²

Möjlig fyra med dubbla balkonger. Välplanerade 91 kvadratmeter med möjlighet att skapa en fyrarummare. Bostaden erbjuder en genomtänkt planlösning och kvalitativa materialval tillsammans med sobra kulörer, vilket skapar en inbjudande känsla. Genomgående i lägenheten återfinns ett vackert ekparkettgolv. Köket renoverades 2022 och erbjuder en öppen och social planlösning mot vardagsrummet. Här infinner sig en hemtrevlig känsla som bjuder in till matlagning, med gott om arbetsyta på en snygg terazzo-bänkskiva. Den stora köksön gör detta till ett optimalt kök för sociala tillställningar. Lägenheten har två rofyllda sovrum av väl tilltagen storlek utformade för att skapa lugn och avkoppling. Här finns även gott om förvaring i både garderober och en rymlig klädkammare. I det helkaklade badrummet finner du ett ljust stilfullt kakel samt klinkergolv med värmeslingor. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stortorpsvägen 20, Stortorp - Farsta, Stockholms kommun
 • Sön 10 mar kl 11:00
Stortorpsvägen 20, Stortorp - Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Stortorpsvägen 20, Stortorp - Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Stortorpsvägen 20

Radhus
Stortorp - Farsta, Stockholms kommun
SthlmFast
6 495 000 kr
154 m²
6 rum
8 760 kr/mån
42 175 kr/m²

Avgiftsfritt ett helt år! Välkommen till Stortorpsvägen 20. – Välplanerat Gavelradhus i 3 plan. – Braskamin – P-plats med laddstolpe till el/hybridbil ingår – Härlig träaltan på baksidan – Nära natur och trevliga badplatser – Centralt läge, 20 min från City med bussförbindelser ett stenkast från ytterdörren – Barnvänligt område – Sol på Altanen heladagen och kvällen – Sjöutsikt Huset erbjuder en attraktiv planlösning med stora öppna ytor med mycket ljusinsläpp. Bostadens centrala plats är det öppna och inbjudande vardagsrummet med stora fönsterpartier och flödande ljus. Rummet är generöst med flera alternativ till möblemang och mysig braskamin. Påkostat och rymligt kök med praktisk köksö. Vidare på entréplanet erbjuds ett badrum med dusch och praktisk tvättstuga/pannrum. På övre plan finner vi ytterligare ett trevligt allrum som kan inredas efter behov, tre väldisponerade sovrum samt ett stort badrum med badkar. Gott om förvaring i klädkammare, förråd, skafferi och i kattvindar. Här bor ni lugnt och trivsamt i ett naturnära område 2 minuters promenad från sjön Drevviken. Härifrån nås fina promenadstråk med bastuklubb dit man kan gå ned i badrock. Vintertid möjliggörs skridskoåkning på sjön.

 • Premium
 • Energieffektiv
Åsögatan 190, Södermalm, Stockholms kommun

Åsögatan 190

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
SthlmFast
4 395 000 kr
49 m²
1.5 rum
vån 4/6
3 542 kr/mån
89 694 kr/m²

Föreningen godkänner andrahandsuthyrning long stay. Balkong. Välkommen till Åsögatan 190 och denna genomgående ljusa lägenhet i populär förening som tillåter tidsobegränsad andrahandsuthyrning. Lägenheten erbjuder fina bevarade detaljer såsom spegeldörr och vackra trägolv. Det välplanerade köket inbjuder till matlagning och socialt umgänge. Här finns även utgång till lägenhetens balkong i ett soligt och härligt läge. Det öppna allrummet ger ett vackert ljusinsläpp genom två stora fönster. Allrummet är rymligt och enkelt att möblera. Den rymliga hallen kan enkelt användas för skapa en avskild sovrumskänsla. Här bor du med innerstadens puls runt hörnet och med närhet till både trevliga grönområden samt Södermalms breda utbud av caféer, restauranger och butiker. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Sköldvägen 6, Ensta, Täby kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 3 mar kl 13:00

Sköldvägen 6

Villa
Ensta, Täby kommun
SthlmFast
11 995 000 kr
166 + 32 m²
6 rum
874 m² tomt

Välkommen till Sköldvägen 6 och en känsla av smakfull elegans. I den stilfulla och ljusa hallen möts vi av ett vackert kalkstensgolv. Vidare in i det öppna köket har vi ett fantastiskt ljusinsläpp genom höga fönsterpartier som tillsammans med den ljusa interiören skapar en inbjudande atmosfär. Med sin öppna och rymliga planlösning, sina ljusa färger och smakfulla detaljer är detta hus utformat för att imponera. Det moderna köket och dess påkostade och smarta vitvaror bjuder in till matlagning och sociala tillställningar. Det ljusa vardagsrummet bildar en central punkt i detta vackra hus och en naturlig plats för familjen att samlas framför den värmande kaminen. Master bedroom inger ett lugn och har tillhörande walk-in closet samt ett trivsamt badrum i vacker kalksten och dubbla handfat. Generationsboende, möjlighet att öka boytan genom att inreda vind, ca 80m2 Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Åsögatan 190, Södermalm, Stockholms kommun

Åsögatan 190

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
SthlmFast
2 995 000 kr
24 m²
1 rum
vån 5/6
2 041 kr/mån
124 792 kr/m²

Tillåten tidsobegränsad andrahandsuthyrning. Här har du möjlighet att investera i en enrummare på våning 5 av 6. Föreningen har genomfört flera renoveringar de senaste åren. Underbart renoverad och yteffektiv etta om 24 kvm med Kungsbalkong och sjöutsikt. Vitlaserade furugolv, högt i tak, renoverat kök och stambytt badrum. Bo ett stenkast från Nytorget och Vita Bergsparken. Brett utbud av butiker, affärer, restauranger och caféer samt bra kommunikationer. Tunnelbana planeras längre fram. Varmt välkomna till hjärtat av Södermalms kulturkvarter!

 • Balkong
 • Hiss
Sankt Göransgatan 153, Stadshagen, Stockholms kommun

Sankt Göransgatan 153

Lägenhet
Stadshagen, Stockholms kommun
SthlmFast
2 295 000 kr
22,5 m²
1 rum
vån 6
1 364 kr/mån
102 000 kr/m²

Välkommen till 6:e våningen och denna charmiga etta med välplanerad planlösning och rofylld utsikt. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med generös plats för avhängning. Det rymliga allrummet ger plats för både matdel, säng, soffa och andra möblemang efter tycke och smak. Ett härligt fönsterparti som ger ett behagligt ljusinsläpp till lägenheten och en fin utsikt över trätopparnas grönska. Köket erbjuder bra med arbetsyta och förvaring. Varmt välkommen på visning!

 • Hiss
Yrkesvägen 32, Stuvsta, Huddinge kommun
Yrkesvägen 32, Stuvsta, Huddinge kommun, bild 2
Yrkesvägen 32, Stuvsta, Huddinge kommun, bild 3

Yrkesvägen 32

Villa
Stuvsta, Huddinge kommun
SthlmFast
8 495 000 kr
223 + 17 m²
6 rum
1 543 m² tomt

Souterräng villa med två uthyrningsdelar och öppna sociala ytor fördelat på 223+17 kvm samt en hörntomt om 1543 kvm. Byggår för huset är daterat 1939, samt tillbyggnadsår 1980. Möjlighet att bygga Attefallshus finns med tillhörande P-platser. Här kan man bo billigt om man önskar hyra ut. Fullutrustat kök i öppen planlösning mot matsal för större sällskap, stort vardagsrum med braskamin. Stor uteplats i ostört läge nås från vardagsrummet. Tre sovrum i bra storlek på övre plan med två badrum. Två uthyrningsdelar på nedre plan. Två badrum, bastu, tvättstuga, matkällare, snickarbod och ett stort förråd. Trevlig tomt som blandas med plana gräsytor, bergsknalle och vackra växtligheter. Utmärkt belägen med närhet till härliga promenadstråk vid Långsjön med dess parker och bad samt flera förskolor och skolor i närheten. Helt ny bergvärmepump (premiumvariant) installerad. I och med att det är en hörntomt så har fastigheten två adresser: Yrkesvägen 32 & Ängsvägen 7. Här bor ni på det perfekta läget i ett lugnt villakvarter med närhet till Rosendalsparken som erbjuder flera mötesplatser, stora gräsytor, grillplatser och hängmattor.

 • Premium
Sjösabrinken 5, Högdalen, Stockholms kommun

Sjösabrinken 5

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
SthlmFast
2 395 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
6 747 kr/mån
30 705 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna trea om 78 välplanerade kvm med balkong. Fullutrustat kök, lättmöblerat vardagsrum med balkong, två rofyllda sovrum samt helkaklat badrum. I området finns både Högdalens- och Bandhagens centrum. Här finns mycket bra allmänna kommunikationer med tunnelbana som tar dig in till Skanstull på ca 12 minuter och city på cirka 20 minuter. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Sorögatan 93, vån 1 , null, Stockholms kommun

Sorögatan 93, vån 1

Lägenhet
Stockholms kommun
SthlmFast
2 490 000 kr
79,5 m²
3.5 rum
vån 1/2
5 151 kr/mån
31 321 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN VID INTRESSE & FÖR VISNING! VÄLPLANERAD 3,5:A ENDAST ETT STENKAST IFRÅN KISTA CENTRUM! Ljus och hemtrevlig bostad i barnvänligt område som idag disponeras som en 4:a. Genomgående bra planlösning med ljus och luftig atmosfär. Komplett och fint kök med plats för flera personer runt matbordet. Tre bra sovrum som är större till ytan, ett lättmöblerad vardagsrum med utgång till bostadens inglasade balkong. Den öppningsbara inglasningen bestämmer om värme ska släppas in eller regn och rusk ska stängas ute. Vidare ett stort och helkaklat badrum med tvättmaskin och fönster. Sorögatan som idag är ett av få områden som genomsyras av ett stilla lugn, trots det blygsamma avståndet till skolor, dagis, kommunikationer och inte minst Kista Centrum. För den som föredrar en lugn tillvaro i hemmet trots de blygsamma avståndet till serviceutbud såväl som kommunikationer blir det inte bättre än såhär. Här bor ni i ett barnvänligt område nära lekplatser och bara några hundra meter till Kista Centrum med kommunikationer som tunnelbana och bussar samt service. Välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
Sjösabrinken 24, 4 tr, Bandhagen, Stockholms kommun

Sjösabrinken 24, 4 tr

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
SthlmFast
1 795 000 kr
21 + 6 m²
1.5 rum
vån 4/4
1 816 kr/mån
85 476 kr/m²

Vindsvåning om 27 kvm golvyta med terrass, ostört läge! Här är bor ni med en öppen och lättmöblerad hall, ett allrum som erbjuder flexibel möblering och utgång till underbar terrass. Ett fullutrustat kök med gott om förvaring, ett helkaklat och toppdesignat badrum samt en rofylld sovdel som går att bygga in för den som önskar. Här är det bara att flytta in, snabbt tillträde möjligt. Högdalens centrum erbjuder bra service med närhet till butiker, tunnelbana, bussar, förskola och skola. Från Högdalen Tunnelbana tar du dig till Stockholm C på en dryg kvart med ständiga avgångar. Varmt välkommen på visning!

 • Hiss
Brynhildsvägen 10, Kyrkby, Täby kommun
 • Budgivning pågår

Brynhildsvägen 10

Villa
Kyrkby, Täby kommun
SthlmFast
17 990 000 kr
205 m²
6 rum
1 911 m² tomt

Endast bokade visningar! Kontakta ansvarig mäklare på: 0709111499 eller [email protected] Stig in i din drömvilla i populära Täby kyrkby där modern lyx och tidlös elegans möter naturnära familjeliv! Denna nybyggda enplansvilla om 205 kvm BOA är en oas av komfort och exklusivitet, perfekt belägen på en insynsskyddad och rymlig tomt med pool som inbjuder till avkoppling och underbara sommardagar. Fastigheten är inte bara vacker att se på utan också arkitektoniskt. Man har inte sparat på något när man anlagt detta hus. Allt med bara de bästa av materialval när det kommer till grund, fasad och isolering. Det är material från välrenommerade leverantörer som lämnar garantier på allt i 25 år. Vad mer kan man begära som husköpare. Tryggare köp är nog svårt att hitta när det kommer till hus. Här finns gott om plats för hela familjen med generösa sällskapsytor, flera sovrum, Walk in Closet, 3st stilfulla badrum och en egen tvättstuga för maximal bekvämlighet. Njut av mysiga kvällar framför den eldande öppna spisen som skapar en avslappnad atmosfär i ditt hem. Köket är hjärtat av detta hem, utrustat med moderna apparater och rikligt med förvaring. Perfekt för både familjemåltider och underhållande vänner och släkt. Den generösa tomten om hela 1911 kvm erbjuder gott om plats för trädgårdsarbete, lek och avkoppling. Poolen blir din egen privata oas där du kan svalka dig under sommarens heta dagar. Fastigheten har fått B-klassificering i Energideklarationen vilket gör att flera banker ger så kallat grönt bolån (ränterabatt). Täby kyrkby är känt för sin grönska, närhet till utmärkta skolor, och en harmonisk livsstil. Även bekvämt belägen nära köpcentra, restauranger och kommunikationer. Detta är din chans att äga en drömvilla där varje dag är en festlig upplevelse och bekvämligheten är en del av livsstilen. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Östhammarsgatan 69, Gärdet, Stockholms kommun

Östhammarsgatan 69

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
SthlmFast
2 495 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 1/5
2 213 kr/mån
97 843 kr/m²

Med direkt närhet till Kampementsbadet och Gärdets grönska återfinns denna optimalt planerade enrummare. Denna pärla är disponerad med ett ljust och lättmöblerat vardagsrum, praktisk sovalkov, fräscht och helkaklat duschrum samt ett stilfullt och fullutrustat arbetskök. På Gärdet bor ni mitt i några av Stockholms vackraste miljöer. Gärdesfältet är områdets gröna lunga och perfekt för promenader, tidiga löprundor samt restaurangliv. Med bussen rakt nedanför huset eller 5 minuter promenad till Gärdets t-bana tar ni er er lätt runt i stan. Välkommen på visning!

Stavangergatan 64, vån 3, null, Stockholms kommun

Stavangergatan 64, vån 3

Lägenhet
Stockholms kommun
SthlmFast
1 780 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 3/5
5 063 kr/mån
27 176 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN VID INTRESSE & FÖR VISNING! Renoverad och toppfräsch 2:a som enkelt går att göra om till en 3:a! Välplanerad lägenhet på populära Stavangergatan där EL INGÅR i avgiften! Denna bostad erbjuder er: – Totalrenoverad – Balkong utan insyn i bästa sydost – Lätt att göra om till en 3:a – Avgift där det mesta ingår – Välplanerat och renoverat kök – Stort badrum med golvvärme – Härligt ljusinsläpp från stora fönster – Generösa sällskapsytor – Närhet till T-bana, bussar, matbutiker, skolor och förskolor – Närhet till Kista Galleria med sin breda service Välkomna att längta hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Borgarfjordsgatan 21B, vån 13 / 16 , Kista, Stockholms kommun

Borgarfjordsgatan 21B, vån 13 / 16

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
SthlmFast
3 250 000 kr
83 m²
3 rum
vån 13/16
5 170 kr/mån
39 157 kr/m²

EXKLUSIVT RENOVERAD 3:A MED MAGISK UTSIKT! KONTAKTA MÄKLAREN VID INTRESSE & FÖR VISNING! Exklusivt renoverad 3:a och med magisk utsikt och en genomtänkt planlösning. Detta är bostaden för dig som ställer höga krav på ditt boende och framför allt för dig med öga för detaljer! Här har du ett unikt hem där varje materialval noggrant valts ut för att skapa en exklusiv känsla. Bostaden erbjuder ett stort och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp. Ett lyxigt helkaklat badrum, rymlig hall med gott om plats till förvaring, två fina sovrum belägna på varsin sida av lägenheten samt en härlig loggia som med fördel kan öppnas upp de varma sommardagarna eller användas som ett extrarum året runt. Här bor du med en utsikt utöver det vanliga i Stockholms näst högsta torn!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Mäster Simons väg 13 B, Ritorp/Frösunda, Solna kommun

Mäster Simons väg 13 B

Lägenhet
Ritorp/Frösunda, Solna kommun
SthlmFast
2 195 000 kr
31,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 707 kr/mån
69 683 kr/m²

Ljus och trivsam lägenhet med solig balkong och attraktivt läge i Solna. Optimal planlösning (möjlig tvåa) med generöst ljusinsläpp och många fönsterpartier som gör detta till ett underbart hem där ljuset flödar, med balkong i bästa läge är detta verkligen en lägenhet att trivas i. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, goda förvaringsmöjligheter och ett rymligt badrum. Perfekt för dig som kräver det bästa av ditt boende! Här bor du med närhet till vackra grönområden som Råstasjön, Lötsjön och Brunnsviken. För shopping finns Mall of scandinavia ett stenkast bort från bostaden. Hjärtligt välkomna till Mäster Simons väg 13B!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Spikskogatan 16, Älvsjö Staden, Stockholms kommun
 • Sön 10 mar kl 12:00

Spikskogatan 16

Lägenhet
Älvsjö Staden, Stockholms kommun
SthlmFast
2 295 000 kr
39 m²
1.5 rum
vån 1/6
3 136 kr/mån
58 846 kr/m²

Perfekt planerad 1,5:a med öppen planlösning och avskild sovalkov! En halv trappa upp väntar det här fina hemmet med en riktigt bra planlösning. Öppen planlösning, goda förvaringsmöjligheter och en sovalkov med plats för en större säng är vad som utmärker bostaden. Badrummet är rymligt och utrustat med tvättmaskin. I anslutning till hallen finns en garderobsvägg där del kan nyttjas som kontorsplats Omtyckt BRF med ett attraktivt läge. Cirka 3 min promenadväg bort nås Älvsjö torg med caféer, restauranger, mataffär, butiker och bra allmänna kommunikationer. Det finns gott om grönområden i närheten, bl.a Älvsjöskogen. Lite längre bort finns vackra Långbro Park samt Långsjön där man gärna badar varma sommardagar.

 • Plus
Cronhielms Allé 33, Nya Ulriksdal, Solna kommun
 • Sön 10 mar kl 14:30

Cronhielms Allé 33

Lägenhet
Nya Ulriksdal, Solna kommun
SthlmFast
2 795 000 kr
43,5 m²
2 rum
vån 3/8
2 718 kr/mån
64 253 kr/m²

Nu finns äntligen chansen att förvärva denna välplanerade mini-tvåa med stort badrum, goda förvaringsutrymmen och öppen planlösning. Hallen välkomnar er in i denna bostad med avhängninsplats för ytterkläder och skor. Från hallen nås badrummet som är helkaklat och modernt med tvättmaskin och torktumlare under praktisk avlastningsbänk. Förvaringsutrymmen finns i både kommod och förvaringsskåp. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar stora sociala ytor. Flera fönsterpartier i gavelläge ger hela bostaden ett bra ljusinsläpp. Köket erbjuder full maskinell utrustning som kan önskas i form av kyl/frys, diskmaskin, ugn, spishäll och fläkt. I vardagsrummet finns det utrymme för soffa, tv-möbler och stor matplats. Trivsamt sovrum ger plats för bred säng och nattduksbord. Sist men inte minst nås den inglasade balkongen från vardagsrummet med utsikt över området och fri från insyn. Här kan solen avnjutas från strax efter lunch till sen kväll.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 22