SthlmFast

SthlmFast

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Huvudstalundsvägen 14, Vån 2 , Västra Skogen - Ingenting, Solna kommun
  • Budgivning pågår
Huvudstalundsvägen 14, Vån 2 , Västra Skogen - Ingenting, Solna kommun, bild 2
Huvudstalundsvägen 14, Vån 2 , Västra Skogen - Ingenting, Solna kommun, bild 3

Huvudstalundsvägen 14, Vån 2

Lägenhet
Västra Skogen - Ingenting, Solna kommun
SthlmFast
4 495 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/5
5 380 kr/mån
53 512 kr/m²

- Gavelläge med mycket ljusinsläpp - Smakfullt renoverat kök - Möjlig 4:a (se alternativ planlösning) - Naturlig matplats vid fönster - Genomgående bra planlösning - Fullutrustat badrum med tvättmaskin - Stor klädkammare - Närhet till kommunikationer - Omtyckt BRF - Närhet till City/Kungsholmen Varmt välkomna till denna ljusa och luftiga trerummare med utsikt mot grönskande innergård och K-märkta Lundbyparken. Lägenheten har delvis öppen- och social planlösning mellan vardagsrum och kök. Stora fönsterpartier i de sociala delarna samt utgång till den lummiga balkongen som under sommaren bjuder in till många trevliga kvällar. Mycket bra förvaring genom stor klädkammare i bostaden. Här bor ni med närhet till goda kommunikationer, både kommunalt, med bil och med cykelavstånd till Stockholms innerstad. I närområdet finns förskolor, matbutik samt ett stort utbud av butiker och service i Solna centrum. För dig som gillar att motionera bjuder området på vackra promenadstråk i härlig natur längsmed Ulvsundasjön. BRF Huvudstalund är en välmående förening som består av 90 stycken lägenheter. Fastigheten färdigställdes under 2002. Föreningen deponerar över 37 stycken carport-platser och 24 utomhus parkering. För mer information kontakta ansvarig mäklare, Okan Korhan. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lundagatan 36 B, Södermalm, Stockholms kommun

Lundagatan 36 B

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
SthlmFast
3 295 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 2
1 589 kr/mån
111 695 kr/m²

Vacker 30-talspärla med bevarad charm i populära Brf Marmorn. Trägolv, stora fönsterpartier mot lugn och grönskande innergård samt generös takhöjd. Perfekt planerad med garderobsvägg i hall, rymligt kök med gott om förvaring och arbetsyta, Rum med plats för både säng, soffa och tv-vägg. Dessutom en väl tilltagen klädkammare. Här bor man uppe på Skinnarviksbergets höjd med enastående utsikt. Bostaden är belägen i ett lugnt område där trafikens ljud inte nås då Lundagatan är en enkelriktad kullerstensgata med väldigt lite trafik. Med andra ord bor du i ett lugnt område som erbjuder både grönska och stadspuls runt hörnet! Kvarteren är mycket populära och här har du lika långt till både Zinkensdamm såsom Hornstull. På nära avstånd finner du matbutiker, restauranger och utmärkta kommunikationer genom både bussar och tunnelbana(3-4min gångavstånd).

  • Hiss
Sköldvägen 8, Ensta, Täby kommun

Sköldvägen 8

Villa
Ensta, Täby kommun
SthlmFast
8 475 000 kr
106 + 65 m²
4 rum
1 100 m² tomt

I det eftertraktade området Ensta, finner ni denna trevliga villa som erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och naturskönt boende. Villan har en totalyta på 171 kvm, fördelat på ett plan med källare, och ligger på en uppvuxen trädgårdstomt med ett vackert gullregnsträd som förgyller utemiljön. Köket, som renoverades 2018, är utrustat med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter samt en trevlig matplats invid ett fönster. Vardagsrummet har parkettgolv och ett fint ljusinsläpp från två väderstreck, med utgång till en skyddad altan under tak – den ideala platsen för avkoppling och umgänge. Här finns även tre rymliga sovrum, ett helkaklat badrum och en gästtoalett med renoveringsbehov. Källaren rymmer praktiska utrymmen som ett pannrum, förråd och garage med förrådsdel. Detta hus är ett utmärkt val för dig som söker ett rymligt och bekvämt boende i ett lugnt och familjevänligt område. Med närhet till både natur och stadens bekvämligheter, erbjuder detta hem allt du kan önska dig. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska fastighet. Kontakta mäklaren för mer information och för att boka en visning.

  • Plus
  • Uteplats
Kastanjeblomsvägen 5, Skölsta, Uppsala kommun
Kastanjeblomsvägen 5, Skölsta, Uppsala kommun, bild 2
Kastanjeblomsvägen 5, Skölsta, Uppsala kommun, bild 3

Kastanjeblomsvägen 5

Villa
Skölsta, Uppsala kommun
SthlmFast
6 495 000 kr
159 m²
7 rum
880 m² tomt

Lantligt lugn på bekvämt avstånd till Uppsalas stadskärna. Här erbjuds du ett nybyggt hus med en charmig amerikansk känsla och moderna materialval. Fastigheten färdigställdes 2022 och erbjuder golvvärme i bostadens entréplan och en stor veranda som sträcker sig runt villans två sidor, här kan du med fördel skapa en plats för både avkoppling och sociala tillställningar. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger generösa ytor för umgänge tillsammans med en ljus färgsättning som bidrar till en trivsam och modern känsla. Utöver bostaden finns en praktisk carport med förrådsdel. Tomten är under uppbyggnad, vilket ger er stora möjligheter att sätta er egen prägel på utemiljön. Huset är utrustat med Plejd belysning som kan styras via telefonen, vilket ger en extra touch av bekvämlighet och modernitet. Detta är en perfekt bostad för dig som söker ett modernt nybyggt och bekvämt boende i en lugn och naturnära miljö, men ändå med närhet till stadens alla bekvämligheter. Varmt välkommen att kontakta mig för visning! Aneta Boniuszko 073-046 03 44 [email protected]

  • Premium
  • Uteplats
Hagagatan 52, Vasastan, Stockholms kommun

Hagagatan 52

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
SthlmFast
11 995 000 kr
116 m²
3 rum
vån 6/6
6 841 kr/mån
103 405 kr/m²

Välkommen till denna unika vindsvåning på attraktiva Hagagatan i hjärtat av Stockholm. Här erbjuds en bostadsrätt om 125 kvm med fyra rum, belägen på sjätte våningen. Hiss finns. Bostaden har en öppen och välkomnande planlösning där vardagsrummet är luftigt med flera stora fönster som släpper in rikligt med ljus. Den murade eldstaden ger en mysig atmosfär och värme under kyliga dagar. Köket är stilrent med generösa arbetsytor och en bardisk som inbjuder till umgänge. De tre sovrummen är rymliga och erbjuder flexibilitet för att användas efter behov, exempelvis som hemmakontor. Badrummet är vackert och strategiskt placerat nära sovrummen. Från lägenheten har du en fantastisk utsikt över hustaken mot Vanadislunden och tillgång till en insynsskyddad takterrass där du kan njuta av soliga dagar och utsikten över staden. Hagagatan ligger endast några minuters promenad från Odenplan där du finner ett brett utbud av shopping och restauranger. För pendlaren är kommunikationerna utmärkta med pendel, tunnelbana och buss som tar dig smidigt runt i stan. Föreningen tillåter fri andrahandsuthyrning, vilket ger ytterligare flexibilitet. Denna rätt är kopplad till bostaden och är därför evig. Kontakta mäklaren för en visning och möjligheten att förvärva denna unika bostad med mycket charm och karaktär.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sköldvägen 6, Ensta, Täby kommun
  • Budgivning pågår

Sköldvägen 6

Villa
Ensta, Täby kommun
SthlmFast
11 495 000 kr
166 m²
6 rum
874 m² tomt

Välkommen till Sköldvägen 6 och en känsla av smakfull elegans. I den stilfulla och ljusa hallen möts vi av ett vackert kalkstensgolv. Vidare in i det öppna köket har vi ett fantastiskt ljusinsläpp genom höga fönsterpartier som tillsammans med den ljusa interiören skapar en inbjudande atmosfär. Med sin öppna och rymliga planlösning, sina ljusa färger och smakfulla detaljer är detta hus utformat för att imponera. Det moderna köket och dess påkostade och smarta vitvaror bjuder in till matlagning och sociala tillställningar. Det ljusa vardagsrummet bildar en central punkt i detta vackra hus och en naturlig plats för familjen att samlas framför den värmande kaminen. Master bedroom inger ett lugn och har tillhörande walk-in closet samt ett trivsamt badrum i vacker kalksten och dubbla handfat. Generationsboende, möjlighet att öka boytan genom att inreda vind, ca 80m2 Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Sjösabrinken 26, Bandhagen, Stockholms kommun

Sjösabrinken 26

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
SthlmFast
2 295 000 kr
28 + 13 m²
1.5 rum
vån 4/4
2 422 kr/mån
81 964 kr/m²

Avgiftsfritt det första året! Andrahandsuthyrning långtid tillåts. Välkommen till denna underbara lägenhet om 41 kvm golvyta. En exklusiv vindsvåning ett stenkast från tunnelbana och centrum. Bättre än såhär blir det inte. Exklusiva materialval i form av vitlaserade ekgolv, snyggt designat kök med diskmaskin, varmluftsugn och induktionshäll. Badrum i toppklass med framdragning för tvättmaskin. Terrass med utsikt ut mot Högdalen ventrum i sydväst. Högdalens centrum erbjuder bra service med närhet till butiker, tunnelbana, bussar, förskola och skola. Från Högdalen Tunnelbana tar du dig till Stockholm C på en dryg kvart med ständiga avgångar. Varmt välkommen att kontakta mig för att boka in en visning! Aneta Boniuszko 073-046 03 44 [email protected]

  • Balkong
Sjöviksvägen 128, Liljeholmskajen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Sjöviksvägen 128

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
SthlmFast
3 095 000 kr
39 m²
1.5 rum
vån 4
3 109 kr/mån
79 359 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Ljus och charmig lägenhet precis utanför tullarna med optimal planlösning. Här kan du med fördel inleda dagen med en kopp kaffe på balkongen, dra sedan på dig löparskorna och ta en tur längs med Årstaviken och avsluta med ett uppfriskande dopp vid bryggan, endast ett stenkast från lägenheten. Här finner du en lägenhet med nybyggnadskänsla i en stilfull och öppen design. Lägenheten har en optimal planlösning där varje kvadratmeter är väl genomtänkt. Det smakfulla köket ger gott om arbetsyta och bjuder in till matlagning. Här finns flera fönsterpartier som ger lägenheten ett generöst ljusinsläpp. Här finner du en härlig balans mellan stadens puls och närheten till naturen. Lägenhetens optimala läge ligger ett stenkast från Mälaren och Årstaskogens naturreservat och erbjuder promenadavstånd till tunnelbana, tvärbana och pendeltåg. Vid Liljeholmskajen finns ett stort utbud av service, mataffärer samt träningsmeckat Gymmet STHLM, SATS och två STC-gym. Utmed kajen har du vackra promenadstråk med flera restauranger, caféer och bryggor att njuta av längst vägen.

  • Balkong
  • Hiss
Sjösabrinken 24, 4 tr, Bandhagen, Stockholms kommun

Sjösabrinken 24, 4 tr

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
SthlmFast
1 995 000 kr
27 + 6 m²
1.5 rum
vån 4/4
1 816 kr/mån
73 889 kr/m²

Avgiftsfritt det första året! Andrahandsuthyrning långtid tillåts. Vindsvåning om 27 kvm golvyta med terrass, ostört läge! Här är bor ni med en öppen och lättmöblerad hall, ett allrum som erbjuder flexibel möblering och utgång till underbar terrass. Ett fullutrustat kök med gott om förvaring, ett helkaklat och toppdesignat badrum samt en rofylld sovdel som går att bygga in för den som önskar. Här är det bara att flytta in, snabbt tillträde möjligt. Högdalens centrum erbjuder bra service med närhet till butiker, tunnelbana, bussar, förskola och skola. Från Högdalen Tunnelbana tar du dig till Stockholm C på en dryg kvart med ständiga avgångar. Varmt välkommen att kontakta mig för att boka in en visning! Aneta Boniuszko 073-046 03 44 [email protected]

  • Balkong
  • Hiss
Östhammarsgatan 69, Gärdet, Stockholms kommun

Östhammarsgatan 69

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
SthlmFast
2 495 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 1/5
2 213 kr/mån
97 843 kr/m²

Med direkt närhet till Kampementsbadet och Gärdets grönska återfinns denna optimalt planerade enrummare. Denna pärla är disponerad med ett ljust och lättmöblerat vardagsrum, praktisk sovalkov, fräscht och helkaklat duschrum samt ett stilfullt och fullutrustat arbetskök. På Gärdet bor ni mitt i några av Stockholms vackraste miljöer. Gärdesfältet är områdets gröna lunga och perfekt för promenader, tidiga löprundor samt restaurangliv. Med bussen rakt nedanför huset eller 5 minuter promenad till Gärdets t-bana tar ni er er lätt runt i stan. Välkommen på visning!

Stavangergatan 64, vån 3, null, Stockholms kommun

Stavangergatan 64, vån 3

Lägenhet
Stockholms kommun
SthlmFast
1 780 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 3/5
5 063 kr/mån
27 176 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN VID INTRESSE & FÖR VISNING! Renoverad och toppfräsch 2:a som enkelt går att göra om till en 3:a! Välplanerad lägenhet på populära Stavangergatan där EL INGÅR i avgiften! Denna bostad erbjuder er: – Totalrenoverad – Balkong utan insyn i bästa sydost – Lätt att göra om till en 3:a – Avgift där det mesta ingår – Välplanerat och renoverat kök – Stort badrum med golvvärme – Härligt ljusinsläpp från stora fönster – Generösa sällskapsytor – Närhet till T-bana, bussar, matbutiker, skolor och förskolor – Närhet till Kista Galleria med sin breda service Välkomna att längta hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Borgarfjordsgatan 21B, vån 13 / 16 , Kista, Stockholms kommun

Borgarfjordsgatan 21B, vån 13 / 16

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
SthlmFast
3 249 000 kr
83 m²
3 rum
vån 13/16
5 170 kr/mån
39 145 kr/m²

RENOVERAD 3:A I TOPPSKICK! VÅN 13. OBS! Anmälan krävs för visning tel. 070-517 45 74 Fantastisk 3:a om 82 kvm med genomtänkt planlösning och magisk utsikt. Detta är bostaden för dig som ställer höga krav på ditt boende och framför allt för dig med öga för detaljer! Här har du ett unikt hem där varje materialval noggrant valts ut för att skapa en exklusiv känsla. Bostaden erbjuder ett stort och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp. Ett lyxigt helkaklat badrum, rymlig hall med gott om plats till förvaring, två fina sovrum belägna på varsin sida av lägenheten samt en härlig loggia som med fördel kan öppnas upp de varma sommardagarna eller användas som ett extrarum året runt. Här bor du med en utsikt utöver det vanliga i Stockholms näst högsta torn! Vänligen kontakta mäklaren vid intresse eller frågor! VARMT VÄLKOMMEN!

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 12