Mäklare Dennis Sandström

Dennis Sandström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sköldvägen 6, Ensta, Täby kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 13:00

Sköldvägen 6

Villa
Ensta, Täby kommun
SthlmFast
11 995 000 kr
166 + 32 m²
6 rum
874 m² tomt

Välkommen till Sköldvägen 6 och en känsla av smakfull elegans. I den stilfulla och ljusa hallen möts vi av ett vackert kalkstensgolv. Vidare in i det öppna köket har vi ett fantastiskt ljusinsläpp genom höga fönsterpartier som tillsammans med den ljusa interiören skapar en inbjudande atmosfär. Med sin öppna och rymliga planlösning, sina ljusa färger och smakfulla detaljer är detta hus utformat för att imponera. Det moderna köket och dess påkostade och smarta vitvaror bjuder in till matlagning och sociala tillställningar. Det ljusa vardagsrummet bildar en central punkt i detta vackra hus och en naturlig plats för familjen att samlas framför den värmande kaminen. Master bedroom inger ett lugn och har tillhörande walk-in closet samt ett trivsamt badrum i vacker kalksten och dubbla handfat. Generationsboende, möjlighet att öka boytan genom att inreda vind, ca 80m2 Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Sankt Göransgatan 153, Stadshagen, Stockholms kommun

Sankt Göransgatan 153

Lägenhet
Stadshagen, Stockholms kommun
SthlmFast
2 295 000 kr
22,5 m²
1 rum
vån 6
1 364 kr/mån
102 000 kr/m²

Välkommen till 6:e våningen och denna charmiga etta med välplanerad planlösning och rofylld utsikt. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med generös plats för avhängning. Det rymliga allrummet ger plats för både matdel, säng, soffa och andra möblemang efter tycke och smak. Ett härligt fönsterparti som ger ett behagligt ljusinsläpp till lägenheten och en fin utsikt över trätopparnas grönska. Köket erbjuder bra med arbetsyta och förvaring. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Brynhildsvägen 10, Kyrkby, Täby kommun
  • Budgivning pågår

Brynhildsvägen 10

Villa
Kyrkby, Täby kommun
SthlmFast
17 990 000 kr
205 m²
6 rum
1 911 m² tomt

Endast bokade visningar! Kontakta ansvarig mäklare på: 0709111499 eller [email protected] Stig in i din drömvilla i populära Täby kyrkby där modern lyx och tidlös elegans möter naturnära familjeliv! Denna nybyggda enplansvilla om 205 kvm BOA är en oas av komfort och exklusivitet, perfekt belägen på en insynsskyddad och rymlig tomt med pool som inbjuder till avkoppling och underbara sommardagar. Fastigheten är inte bara vacker att se på utan också arkitektoniskt. Man har inte sparat på något när man anlagt detta hus. Allt med bara de bästa av materialval när det kommer till grund, fasad och isolering. Det är material från välrenommerade leverantörer som lämnar garantier på allt i 25 år. Vad mer kan man begära som husköpare. Tryggare köp är nog svårt att hitta när det kommer till hus. Här finns gott om plats för hela familjen med generösa sällskapsytor, flera sovrum, Walk in Closet, 3st stilfulla badrum och en egen tvättstuga för maximal bekvämlighet. Njut av mysiga kvällar framför den eldande öppna spisen som skapar en avslappnad atmosfär i ditt hem. Köket är hjärtat av detta hem, utrustat med moderna apparater och rikligt med förvaring. Perfekt för både familjemåltider och underhållande vänner och släkt. Den generösa tomten om hela 1911 kvm erbjuder gott om plats för trädgårdsarbete, lek och avkoppling. Poolen blir din egen privata oas där du kan svalka dig under sommarens heta dagar. Fastigheten har fått B-klassificering i Energideklarationen vilket gör att flera banker ger så kallat grönt bolån (ränterabatt). Täby kyrkby är känt för sin grönska, närhet till utmärkta skolor, och en harmonisk livsstil. Även bekvämt belägen nära köpcentra, restauranger och kommunikationer. Detta är din chans att äga en drömvilla där varje dag är en festlig upplevelse och bekvämligheten är en del av livsstilen. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 3