Mäklare Anders Björkqvist

Anders Björkqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Love Almqvists väg 4B, 1 tr, Kungsholmen - Kristineberg, Stockholms kommun

Love Almqvists väg 4B, 1 tr

Lägenhet
Kungsholmen - Kristineberg, Stockholms kommun
SthlmFast
3 400 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/5
3 590 kr/mån
77 273 kr/m²

OBS! AVGIFTSFRITT I 1 ÅR! Vänligen kontakta ansvarig mäklare för att boka tid. Med bästa läge på Love Almqvists väg ligger den här fina lägenheten med balkong och promenadavstånd till Fredhällsklipporna och Hornsbergs strand. Lägenheten har en trevlig planlösning om två rum och välplanerat kök, och ett vackert ljusinsläpp. Föreningen bjussar på en takterrass för medlemmarna att nyttja vilket alltid är ett uppskattat inslag under middagsbjudningar! Pendlingsavståndet är från denna adress mycket effektivt med en kvarts cykelväg till city, och tunnelbanan ca fyra minuter hemifrån.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Östhammarsgatan 69, EP, Gärdet, Stockholms kommun

Östhammarsgatan 69, EP

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
SthlmFast
2 395 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 1/5
2 213 kr/mån
93 922 kr/m²

Med direkt närhet till Kampementsbadet och Gärdets grönska återfinns denna optimalt planerade enrummare. Denna pärla är disponerad med ett ljust och lättmöblerat vardagsrum, praktisk sovalkov, fräscht och helkaklat duschrum samt ett stilfullt och fullutrustat arbetskök. På Gärdet bor ni mitt i några av Stockholms vackraste miljöer. Gärdesfältet är områdets gröna lunga och perfekt för promenader, tidiga löprundor samt restaurangliv. Med bussen rakt nedanför huset eller 5 minuter promenad till Gärdets t-bana tar ni er er lätt runt i stan. Välkommen på visning!

Sköntorpsvägen 7, 4 tr, Årsta, Stockholms kommun

Sköntorpsvägen 7, 4 tr

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
SthlmFast
5 295 000 kr
78 m²
3 rum
vån 4/7
5 031 kr/mån
67 885 kr/m²

Välkommen till denna gaveltrea belägen högt upp i huset med utmärkt utsikt från den stora möblerbara balkongen. Bostaden är optimalt planerad och den enda 3:an i föreningen med två badrum! Rymligt separat kök. Två rogivande sovrum samt ett stort lättmöblerat vardagsrum. Bostaden är belägen på bästa adress i Årsta med närhet till bland annat ICA och Gullmarsplan samt Globen shoppingcenter med stort serviceutbud. Utmärkta kommunikationer direkt utanför dörren med bussar till Gullmarsplan och Årstaberg.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3