Mäklare Anders Björkqvist

Anders Björkqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fleminggatan 40A, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Kommande

Fleminggatan 40A

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
SthlmFast
8 495 000 kr
102 m²
4 rum
4 777 kr/mån
83 284 kr/m²

Bostaden erbjuder en genomtänkt planlösning med härligt ljusinsläpp och skapar ett genomgående inbjudande intryck, tillsammans med lägenhetens genomgående vackra trägolv är det ett hem att trivas i. Det ljusa köket erbjuder en öppen och social planlösning mot vardagsrummet. Här infinner sig en hemtrevlig känsla som bjuder in till matlagning. Med gott om arbetsyta, och en stor köksö är det ett optimalt kök för sociala tillställningar. Den öppna planlösningen erbjuder en härlig rymd och gör det lätt att möblera efter behov. Lägenheten har tre rofyllda sovrum varav ett i tilltagen storlek, samtliga sovrum är utformade för att skapa lugn och avkoppling. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Sköntorpsvägen 7, 4 tr, Årsta, Stockholms kommun
  • Kommande

Sköntorpsvägen 7, 4 tr

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
SthlmFast
5 295 000 kr
78 m²
3 rum
vån 4/7
5 031 kr/mån
67 885 kr/m²

3 RoK med stor balkong och milsvid utsikt! Välkommen till denna gaveltrea belägen högt upp i huset med utmärkt utsikt från den stora möblerbara balkongen. Bostaden är optimalt planerad och den enda 3:an i föreningen med två badrum! Rymligt separat kök. Två rogivande sovrum samt ett stort lättmöblerat vardagsrum. Bostaden är belägen på bästa adress i Årsta med närhet till bland annat ICA och Gullmarsplan samt Globen shoppingcenter med stort serviceutbud. Utmärkta kommunikationer direkt utanför dörren med bussar till Gullmarsplan och Årstaberg.

  • Balkong
  • Hiss
Spikskogatan 16, Älvsjö Staden, Stockholms kommun
  • Kommande

Spikskogatan 16

Lägenhet
Älvsjö Staden, Stockholms kommun
SthlmFast
2 295 000 kr
39 m²
1.5 rum
vån 1/6
3 136 kr/mån
58 846 kr/m²

Perfekt planerad 1,5:a med öppen planlösning och avskild sovalkov! En halv trappa upp väntar det här fina hemmet med en riktigt bra planlösning. Öppen planlösning, goda förvaringsmöjligheter och en sovalkov med plats för en större säng är vad som utmärker bostaden. Badrummet är rymligt och utrustat med tvättmaskin. I anslutning till hallen finns en garderobsvägg där del kan nyttjas som kontorsplats.

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 3